Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Διατήρηση της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΡΕΠΠΑ, ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη

                    Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη "Διαύγεια" διατηρείται η Ρέππα Μαργαρίτα, απόφοιτος Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ως ειδική συνεργάτης για την επικουρία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κατά την άσκηση των καθηκόντων του. 
          Η κα Ρέππα θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Κατά τα λοιπά θα ισχύει η υπογεγραμμένη ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....






12 σχόλια:

  1. 38.000 !!!!!ΕΥΡΩ το χρόνο. Δηλαδή 38.000 δια 12 ίσο 3. 167 το μήνα!!!!!! Δηλαδή τη τετραετία 38.000 ευρώ επί 4 ίσο 152.000 !!!!ευρώ. Χωρίς διαγωνισμό, χωρίς ΑΣΕΠ. Τα άλλα παιδιά πολύ πιθανόν με πολύ περισσότερα προσόντα κάθονται και αγναντεύουν. Η κυρία είχε πέντε χρόνια σε αυτή τη θέση. Δεν υπήρχε άλλο παιδί να ορισθεί σε αυτή τη θέση; Και βεβαίως υπήρχαν και πολλά. Να χαίρεστε τη Δημοκρατία που πιστεύετε εκεί στη Μπούχαλη.
    Ένα άλλο στοιχείο. 'Ενας δημόσιος υπάλληλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με 30 χρόνια υπηρεσίας λαμβάνει καθαρά το μήνα 1.300 το μήνα. Μεικτά περίπου 1.900 ευρώ. Σκεφτείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε Καούρα μήπως έχεις καμία απορία; Σιγά- σιγά θα μάθεις πολλά. Σκέφτηκες εσύ σε πόσα χρόνια θα πάρεις αυτά τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε άσχετε επικίνδυνε 9.45 το ποσό αυτό ειναι και για τις δύο κοπέλες και πιθανώς προβλέπονται μικτές αποδοχές και ίσως και με πιθανές υπεςρωρίες .Οι κωδικοί ειναι οι ίδιοι αν παρατηρήσεις . Αλλα βλεπεις απο το μίσος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτήθηκες ποτέ τι θα γίνει αν φύγουν οι δύο αυτές κυρίες>? Ποιος νομίζεις ότι βγάζει την δουλειά στον δήμο? οι Δημόσιοι? χαχαχχαχχα τρία άτομα δουλεύουνε. Επίσης ο εξωτερικός συνεργάτης χρεώνει όσα του σκάει, αλλιώς μπορείτε να πάρετε άλλον. Προφανώς και δεν υπάρχει άλλος πίστεψέ με, κατά καιρούς προσπάθησαν να αλλάξουν συνεργάτες, έλα που όλοι κοιτάνε στο Facebook. αν αφαιρέσεις το Φπα και τον φόρο τους μένει το μισό και πληρώνονται το πάσχα και τα Χριστούγεννα καλά δε το συζητώ πως είναι και για τις δυο το ποσό συνολικά! Άρα 19 χιλιάδες το χρόνο, μείον φπα= 14,500 μειον τον φόρο κάπου 10 χιλιάδες, χωρίς την παρακράτηση 800 ευρώ τον μήνα, καθαρά. Πανεπιστημίου είναι και οι δύο νομίζω. Ένας δημόσιος κάνει 8ωρο, δεν ξέρουμε αν δίνει και το 100%, και παίρνει 1000. οπότε καλύτερα εσείς που δεν ξέρετε να μη μιλάτε! όλα είναι θέμα εντυπωσιασμού και δημιουργία δράματος. Δεν έχω καμία σχέση με τις κοπέλες την μία την αντιπαθώ και όλας! αλλά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τις ανακρίβειες, και είναι κρίμα να δημιουργείτε εντυπώσεις οι οποίες βλάπτουν τα άτομα αυτά αφήνοντας να εννοηθεί πως κλέβουνε και τα λοιπά. Και βγάζουν όλη την δουλειά σαν χαμάληδες και τους την λέτε κ όλας! Και κερατάς και δαρμένος! Δεν είδα να προσφέρει κανείς σας εργασία ΤΣΑΜΠΑ!!! ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ αλλιώς ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο 10.05
    ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ 800-900 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΑΒΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΑΒΑΝΕΙ
    ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΛΠ
    ΤΙΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΩΑ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!!... ΑΚΟΥ 4.000 ευρω το μήνα η ειδική σύμβουλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τις πιο ταπεινωτικές ειδήσεις. Θέλω να στείλω πολλούς χαιρετισμούς στους ψηφοφόρους του κυρίου Αποστολάκη. Με τις υγείες σας...
    ΥΓ: Ξέρω ανθρώπους στη βόνιτσα που δεν εχουν να φάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συριζαιει και μερικοί δεξιοί ο Αποστολάκης είναι δήμαρχος του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:14 για τραβα στην κοινωνικη υπηρεσια του δημου να πεις κανεναν απο αυτους που δεν εχουν να φανε να τους ενταξουν σε προγραμμα. ειδες που λες βλακειες αφου δεν εχει να φαει μονο κανενας τεμπελης που δεν θελει να δουλεψει διοτι εγω γνωριζω πολλα ατομα που ζητανε υπαλληλο αλλα δεν παει κανεις και αναγκαζονται να φερνουν αλβανους και πακιστανους οι οποιοι βγαζουν περισσοτερα λεφτα απο σενα. οποτε μαλλον εχουν να φανε οσοι θελουν και δουλευουν τουλαχιστον ναι οι τεμπεληδες εγω δεν θα τους ταισω τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά .θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα περνεις τα @.....α μου.Ενα καμματι ψωμί ίσα ίσα μην πεθανεις γιατί σε θέλουν να ξαναπάς για δουλειά.Σκλαβε ε σκλάβε.

      Διαγραφή
  10. Ειδική συνεργάτης με αμοιβή μεγαλύτερη απο αυτή του δημάρχου! Αδικια Γιώργιο! τι ηθελες παλι δημαρχιλίκια; δεν μπορούσες να ήσουν εσύ ειδικός σύμβουλος; αραλίκι 3000+ και δεν θα είχες και ενοχλήσεις. Πραγματικά συγχαρητήριοα δεν ξέρω πως το διαχειρίζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο