Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Βίντεο – σοκ: Η στιγμή σύγκρουσης ΙΧ με φορτηγό στο Αγρίνιο

Από τη σύγκρουση ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το παράθυρο και βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο
Ένα σοκαριστικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να αποβεί μοιραίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κοντά στο Αγρίνιο. Ένας 70χρονος οδηγός επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διερχόμενο φορτηγό, το οποίο κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καταπλάκωσε τον ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος πετάχτηκε έξω από το παράθυρο. Οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να τον βοηθήσουν. «Από τη σύγκρουση ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το παράθυρο και βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαν να τον απεγκλωβίσουν και τελικά ο κόσμος που έσπευσε στο σημείο, γύρισε το αγροτικό και έτσι τον έβγαλαν από κάτω», δήλωσε στο OPEN TV κάτοικος της περιοχής.
 Ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, το οποίο γνωστοποίησε πως δεν διατρέχει κίνδυνο.«Έχει σπάσει πλευρά και έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
 ethnos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο