Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ το πόθεν έσχες του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των Δημάρχων της χώρας για το έτος 2018 (χρήση 2017).

       Συγκεκριμένα, στη σελίδα της Βουλή δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες έτους 2018 (χρήση 2017) και τα πόθεν έσχες έτους 2016 (χρήση 2017) του Πρωθυπουργού των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών – αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών – ευρωβουλευτών -Περιφερειαρχών – Δήμαρχων – όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Δείτε το πόθεν έσχες του δημάρχου κ. Αποστολάκη:

6 σχόλια:

  1. Εσύ και ο φίλος σου ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ τα έχετε τακτοποιημένα αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκτζής στο επάγγελμα και η τσέπη Δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν νομίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεξιά κόμματα κάνεις μεγάλο λάθος.Σκεψου χωρίς παροπιδες.Αυτοι σε έχουν ανάγκη όχι εσύ.Εχουν κάνει το λαό να νομίζει ότι έχει ανάγκη τα κόμματα αλλά τους κατάλαβαν και τους σιχαθηκαν ΟΛΟΥΣ.Γιαυτο και η άποχη.Και το ΚΚΕ τα συμφέροντα της δεξιάς εξιπηρετη.Ψαχτο λίγο σε βάθος και θα δεις.Ολοι οι μεγάλοι κκεδες την γλύτωσαν εκτός του Άρη που δεν ήταν πουλημένος.Αυτος την πλήρωσε και ο λαός.Τα μεγάλα τσιρακια μέχρι και σήμερα τα βλέπεις και στην βουλή.Αυτους δεν τους πειράζουν .τους θέλουν για να κουμαντάρουν το πόπολο.ΟΛΟΙ υπηρετουν τους Εβραίους.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟ 2012 .ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΑΡ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΩΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ

    ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο