Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Σκύλος εντοπίστηκε δεμένος με σχοινιά που ήταν θηλιά γύρω απο το λαιμό του!!


          Οργή προκαλεί το περιστατικό που βρέθηκε σκύλος στην Πάλαιρο δεμένος με σχοινιά που ήταν θηλιά γύρω απο το λαιμό του και που καταγγέλλεται απο την Φιλοζωϊκή ομάδα Βόνιτσας "Αδέσποτα Χαμόγελα". 
       "Εσείς εκεί στην Πάλαιρο το γνωρίζετε το σκυλάκι, ξέρετε αν ανήκει σε κάποιον;... Θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία βέβαια!" αναφέρει η Φιλοζωϊκή ομάδα...
Αναλυτικά..... 

         Λίγο μετά την Πάλαιρο προς Μύτικα (μετά τα ξενοδοχεία) γύρω στη 10 το πρωί συνάνθρωπος αντίκρισε αυτή την ελεεινή για το ανθρώπινο είδος εικόνα! Μια τριχιά στο λαιμό ως περιλαίμιο κι ένα πλαστικό σχοινί -θηλιά περασμένο επίσης στο λαιμό και δεμένα χιαστί!! Τεντωμένα για να μην μπορεί να κουνηθεί ο σκυλάκος!!! 
            Ο σκύλος έκατσε υπομονετικά ακίνητος στη θέση αυτή - και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να λυθούν οι κόμποι - μέχρι να τον απελευθερώσει απ τα δεσμά του ο άνθρωπος που σταμάτησε βλέποντας το αποτρόπαιο θέαμα... Πολύ φιλικός μ αυτό το ικετευτικο βλέμμα να σου σπαράζει την καρδιά. 
  -Εσείς εκεί στην Πάλαιρο το γνωρίζετε το σκυλάκι, ξέρετε αν ανήκει σε κάποιον? Θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία βέβαια!..........







4 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο