Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Αστυνομικοί στη Ναύπακτο δεν έβαλαν συλληφθέντα στο περιπολικό λόγω… μυρωδιάς

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου  συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ένας τσιγγάνος από το Μεσολόγγι με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Ο τσιγγάνος είναι γνωστός στην περιοχή της Ναυπάκτου  καθώς έρχεται συχνά στην περιοχή. Είναι γνωστός κυρίως για την «έντονη» μυρουδιά των ρούχων.
Χθες βράδυ, ο συγκεκριμένος τσιγγάνος, έφτασε στη Ναύπακτο με κλεμμένο αυτοκίνητο. Στην διαδρομή προς Ναύπακτο, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούσε επικίνδυνα, κάνοντας συνεχώς ζιγκ-ζαγκ στον επαρχιακό δρόμο και πηγαίνοντας από το ένα ρεύμα στο άλλο.

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου συνέχισε την πορεία του, ανάποδα στην οδό Τζαβέλα που είναι μονόδρομος. Λίγο πιο πάνω όμως η αστυνομία που είχε κινητοποιηθεί με σημαντικό αριθμό οχημάτων και μηχανών, τον σταμάτησε και τον συνέλαβε.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τσιγγάνος μύριζε πάρα πολύ, τόσο που οι αστυνομικοί δεν τον έβαλαν μέσα στο περιπολικό, αλλά τον οδήγησαν συνοδεία περπατώντας στο τμήμα.
Πηγή: npress.gr

3 σχόλια:

  1. βούτηγμα σε χλωρίνη ..μετα απο τοσα που εχει κανει αυτο ......... το κρατος και η ευρωπαικη μας ενωση δεν μπορούσε να πλυθεί ??αντι για αυτοκίνητο ας έπαιρνε ενα πλυντήριο ποιο σημαντικό θα ηταν γι αυτον ! ο μπόχας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσες και τόσες ωραίες παραλίες έχει η Ναύπακτος,
    το Αντίριο και το Ρίο και δεν βρήκε μία μέρα
    να πάει να κάνει ένα ντουζάκι δροσερό και κρύο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πυροσβεστική να τον πάνε να τον πλακώσουν με την μάνικα μπας και ξεβρωμησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο