Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Συνέντευξη Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ: "Ο δήµος µας βρίσκεται σε χρεοκοπία..."!!

      Δυσχερής  η κατάσταση στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου, τονίζει ο Δήμαχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ και στη δημοσιογράφο Βάσω Βήττα...
Αναλυτικά....

Γ. Τριανταφυλλάκης: «Ο δήµος µας βρίσκεται σε χρεοκοπία...»
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την κατάσταση του δήµου παραθέτει ο νέος δήµαρχος

Συνέντευξη στη Βάσω Βήττα
• vasovitta@gmail.com

      Χρέη παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή, όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.

      Είχε παρθεί δάνειο για να πληρωθούν υποχρεώσεις, που δεν εμφανίζονταν στους προϋπολογισμούς, αλλά ακόμα υπάρχουν, έτσι με τα σημερινά δεδομένα ο δήμος είναι σε χρεοκοπία και οδεύει προς επιτήρηση. Το στοίχημα για τη νέα δημοτική αρχή είναι να αντιστρέψει το κλίμα και να βάλει το δήμο σε τροχιά ανάπτυξης.

-Ποια είναι η κατάσταση που παραλάβατε στον δήμο Ξηρομέρου;
         Η οικονομική κατάσταση στον δήμο είναι κρίσιμη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που συσσωρεύονται αρκετά χρόνια. Υπάρχει μια συνέχεια στον δήμο και εμείς οφείλουμε να μπούμε στην κανονικότητα.
    Θα σας αναφέρω κάποια από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε συλλέξει. Από δάνεια υπάρχει οφειλή 1.020.000 €. Κάποια είναι από τον πρώην δήμο Αλυζίας, το τελευταίο πάρθηκε το 2017. Υπάρχουν απλήρωτα τιμολόγια προς τρίτους που φθάνουν τις 371.000 € και σιγά - σιγά αυξάνονται καθώς έρχονται και άλλες οφειλές ή δικαστικές αποφάσεις. Κατά συνέπεια δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να ανοίξει η ψαλίδα. 
      Υπάρχει οφειλή από λογαριασμούς τηλεφώνων ύψους 170.000 €, προς την ΔΕΥΑ Αγρινίου έχουμε ανεξόφλητες οφειλές 21.000 €, ως τις 31 Ιουλίου οφείλαμε στην ΔΕΗ 507.000 €, στον ΧΥΤΑ Στράτου χρωστάμε περίπου 27.000 €, στον ΧΥΤΑ Παλαίρου υπάρχει ένα υπόλοιπο 73.000 €. Όλα αυτά υπολογίστηκαν μέχρι τις 31 Αυγούστου. 
     Όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζονται καινούργια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο να φτιάξουμε προϋπολογισμό. Αυτή τη στιγμή εκτελούμε έναν προϋπολογισμό που δεν είναι δικός μας και παρουσιάζει αδυναμίες και ελλείψεις. Φαίνεται μάλιστα ότι υπάρχει μια μαύρη τρύπα στα στοιχεία, που την διερευνούμε. Από την στιγμή που πάρθηκε το δάνειο έπρεπε να γίνει αύξηση τελών, αφού δεν πάρθηκαν άλλα μέτρα για την αύξηση των εσόδων..........



-Με το δάνειο δεν πληρώθηκαν οι υποχρεώσεις;
        Το δάνειο πάρθηκε γι’ αυτό το λόγο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, πληρώθηκαν κάποιες υποχρεώσεις αλλά δημιουργήθηκαν καινούργιες, παρόλο που η προϋπόθεση για να γίνει η σύμβαση ήταν να μην δημιουργηθούν νέα χρέη. Δεν έγινε καμία ενέργεια για μείωση των δαπανών, όπως για παράδειγμα μελέτες για την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και των τελών ύδρευσης. Η οικονομία αυτή τη στιγμή στον δήμο Ξηρομέρου είναι σε ελεύθερη πτώση. Αυτό επιβάλει να γίνουν κάποιες ενέργειες που βέβαια δεν θα αποδώσουν καρπούς άμεσα, αλλά σταδιακά.
         Οι οφειλές των δημοτών προς τον δήμο από την ύδρευση κυρίως, είναι πολλές. Δεν θέλω να μιλήσω για πολιτικές ή υπηρεσιακές ευθύνες, αλλά σίγουρα κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Όμως και οι πολίτες απαιτείται να είναι πιο τυπικοί. Οι ανεξόφλητες οφειλές ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Το παράδοξο είναι ότι στους πολίτες που πληρώνουν και είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, ερχόμαστε σήμερα ως δήμος και αντί να τους επιβραβεύουμε, τους αυξάνουμε τα τέλη. Οπότε αυτό θα προκαλέσει αντίδραση και όσοι μέχρι τώρα ήταν τυπικοί, θα πάψουν να είναι, αφού οι κακοπληρωτές δεν «τιμωρούνται».
          Εμείς πηγαίνουμε την σκέψη μας ένα βήμα παραπέρα και λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Θέλουμε να δουλέψουμε για όλους τους πολίτες. Θα δούμε αν υπάρχουν κάποια κοινωνικά κριτήρια για να αλλάξουμε την τιμολογιακή πολιτική σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Έχουμε 7.000 παροχές ύδρευσης και πρέπει να εισπράττουμε από όλες. Αν υπάρχουν παράνομες παροχές θα έχουν συνέπειες.

-Θα υπάρξουν μέτρα πίεσης για τους οφειλέτες;
        Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε το ρόλο του κακού, αλλά θα τηρήσουμε τον κανονισμό ύδρευσης στο μέτρο που μας επιτρέπουν τα χρονικά όρια και με δεδομένο ότι έχουμε έλλειψη προσωπικού.

-Εκτός από την κακή οικονομική κατάσταση, παραλάβατε μελέτες και σχεδιασμό έργων και υποδομών;
      Μακροπρόθεσμος σχεδιασμός δεν υπάρχει. Παραλάβαμε κάποιες μελέτες, που για κάποιους λόγους δεν προχώρησαν. Το δεύτερο παράδοξο είναι ότι, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε προχωρήσει τις παιδικές χαρές και την προμήθεια οχημάτων, αυτό ακόμα δεν έχει γίνει, παρόλο που, το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ είναι ακόμα σε εξέλιξη, όμως τελειώνει στις 31-12-2019.

-Εσείς θα προλάβετε;
  Θα προσπαθήσουμε να προλάβουμε, παρόλο που λειτουργούμε με τρεις υπάλληλους λιγότερους από ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή, που υποστήριζε ότι είχε ελλείψεις. Η τεχνική μας υπηρεσία λειτουργεί με μία πολιτικό μηχανικό και δυο υπάλληλους. Σαν δήμος καταφέραμε να πάρουμε κάποιες χρηματοδοτήσεις αλλά κινδυνεύουν να απενταχθούν, αφού δεν υπάρχει προσωπικό να συντάξει τις μελέτες και να τις ωριμάσει.

-Πώς θα αντιμετωπίσετε το θέμα της υποστελεχωμένης τεχνικής υπηρεσίας;
       Ο δήμος δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις. Υπάρχει το πρόγραμμα της κινητικότητας που το περιμένουμε ως μάννα εξ ουρανού, και παράλληλα με τους ειδικούς συνεργάτες που θα προσλάβουμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε το έργο της τεχνικής υπηρεσίας.

-Υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί ο δήμος σε πρόγραμμα ληξιπρόθεσμων;
          Κάποιες οφειλές είχαν μπει παλιότερα σε τέτοιο πρόγραμμα, αλλά τώρα δεν είναι ενεργό, αφού έληξε τον Μάιο και έτσι δεν μπορεί να αποτελέσει για εμάς σανίδα σωτήριας. Κάποια χρέη δεν είχαν μπει στον προϋπολογισμό και δεν μπορούσαν να εμφανιστούν για να ενταχθούν στα ληξιπρόθεσμα. Αν είχαν αποτυπωθεί στους προϋπολογισμούς θα είχαν αποπληρωθεί και δεν θα χρειαζόταν ο δήμος να πάρει δάνειο.

-Όμως ούτε με το δάνειο πληρώθηκαν, αφού ακόμα υφίστανται…
      Ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε και φαίνεται να ξανασκάει στα δικά μας χέρια.

-Απευθυνθήκατε σε ειδικούς για να βρείτε λύση στο πρόβλημα. Τι σας συμβούλεψαν;
      Επίσημα αυτή τη στιγμή ο δήμος βρίσκεται σε χρεοκοπία. Δεν εκτελούμε προϋπολογισμό καθώς υπάρχει μεγάλη παρέκκλιση. Οι οικονομολόγοι μας συνιστούν να μπούμε σε επιτήρηση επειδή είμαστε σε χρεοκοπία και δεν υπάρχει βιώσιμο πλάνο. Λίγοι δήμοι έχουν μπει στο παρατηρητήριο και ένας από αυτούς θα είναι και ο δήμος Ξηρομέρου.

-Ποια είναι η προτεραιότητά σας δεδομένων όλων αυτών των προβλημάτων;
         Για να παράξουμε έργο πρέπει να κοιτάξουμε την ρίζα του κακού. Δυο είναι τα βασικά προβλήματα: Η υποστελέχωση και η κακή οικονομική κατάσταση του δήμου. Αυτά είναι αλληλένδετα, αφού από την στιγμή που ο δήμος δεν μπορεί να παράξει έργο θα αναγκαστεί να πάει σε ιδιώτες και άρα θα επιβαρύνει το ταμείο του.

-Ο δήμος Ξηρομέρου είναι αγροτοκτηνοτροφικός και τουριστικός. Πώς θα αναπτύξετε αυτά τα δυο σκέλη;
          Στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης κοιτάμε μέσα από ένα πρίσμα συνολικού σχεδιασμού. Στον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να ενισχύσουμε την παραγωγή, να δώσουμε εναλλακτικές λύσεις με επιστημονική ενημέρωση. Θα συνεργαστούμε με Πανεπιστήμια, διοργανώνοντας ημερίδες. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι στο χώρο που έχουν κάνει βήματα και θα τους ζητήσουμε να μεταδώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους και στους υπόλοιπους. Θέλουμε να δούμε πως μπορούμε να περάσουμε από τον πρωτογενή στον δευτερογενή και τριτογενή τομέα.
       Επιπρόσθετα επιθυμούμε να δημιουργήσουμε brand name για τα προϊόντα μας. Αιχμή του δόρατος θα πρέπει να αποτελέσει ο τουρισμός, όχι μόνο ο θαλάσσιος, αλλά και ο εναλλακτικός. Ήδη στον Μύτικα γίνονται ξενοδοχειακές μονάδες και το επόμενο διάστημα θα εκτοξευτεί ο τουρισμός. Ως δήμος θα βοηθήσουμε με τις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης. Θα πρέπει επίσης να στοχεύσουμε στο νέο ΕΣΠΑ που περιλαμβάνει πρόγραμμα για γαλάζια ανάπτυξη, ώστε να διεκδικήσουμε πόρους για μαρίνες και λιμενικά έργα. Ήδη κάναμε ενέργειες και ελπίζουμε να προλάβουμε τις προθεσμίες. Από κει και πέρα έχουμε και το Πλατυγιάλι, για το οποίο γίνονται συζητήσεις αν και δεν εξαρτάται από τον δήμο, αλλά επαναφέρουμε το θέμα για να δούμε πως μπορούμε να πάρουμε ανάσα μέσα από αυτό.

-Από τα βασικά έργα υποδομής ποιο λείπει αυτή τη στιγμή;
         Έχουμε σημαντικό θέμα με την ύδρευση σε όλο το δήμο. Για εμάς αυτό είναι προτεραιότητα. Φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε γραφικοί, διότι η ύδρευση είναι στην ατζέντα των δημάρχων και παλαιότερα των προέδρων, εδώ και 30 χρόνια. Υπάρχει πρόβλημα τόσο στην επάρκεια του νερού, όσο και στα δίκτυα που είναι παλιά. Αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Κάνουμε ενέργειες για να ενταχθούμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ύδρευση του Αστακού και των άλλων Ενοτήτων, ενώ προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αποχέτευση σε κοινότητες του πρώην δήμου Αλυζίας, που, ενώ έγινε ένα μεγάλο έργο, είχε πολλές αστοχίες και δεν το απολαμβάνουν οι πολίτες. Ο Περιφερειάρχης έχει δείξει ενδιαφέρον και θέληση να βοηθήσει όχι μόνο σε αυτό το έργο, αλλά και στον βιολογικό του Αστακού.

-Πώς θα διαχειριστείτε όλα αυτά τα προβλήματα;
          Εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, όμως και το κεντρικό κράτος πρέπει να αναλάβει τις δικές του ευθύνες και να μας στηρίξει ως μικρό δήμο. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε ένας χρεοκοπημένος δήμος και να παραδώσουμε τα όπλα. Ζητάμε όμως και βοήθεια. Ήδη ανοίξαμε ένα κύκλο συνομιλιών για να γίνει ο δήμος μας βιώσιμος και να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τους προηγούμενους...



86 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΨΑΞΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρεις να μας πείς οτι με την ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ
      μπορεί να εκποιηθεί και δημοτική περιουσία ?
      ακίνητα κ.ο.κ.
      ρώτα και να μας πείς.

      Διαγραφή
  2. απ οπου περασε ο ανθρωπος μονο χρεη αφησε
    εχει ιστορια μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω νομιζω πως δεν εχετε ιδεα πως να διαχειριστειτε τα οικονομικα ενος Δημου και ουτε πως να κανετε πρυπολογισμο! Πως γινεται η προηγουμενη Δημοτικη Αρχη εν μεσω κρισης να τα καταφερε και εσεις με τοσα εργα ετοιμα να ξεκινησουν δεν μπορειτε; Πως γινεται οι προηγουμενοι να ειχαν περισσοτερο προσωπικο και εχεις να εχετε λιγοτερο; Η τεχνικη υπηρεσια μονο εναν μηχανικο εχει εδω και χρονια! Πως οι αλλοι καταφεραν να ενταξουν εργα και εχεις μιλατε για ανεπαρκεια προσωπικου; Τοσο καιρο κατακρινατε την προηγουμενη Δημοτικη Αρχη και τωρα που μπηκατε στο χορό δεν μπορειτε να χορεψετε; Κριμα! Να βρειτε τροπο να μπορεσετε! Και ο Γαλουνης για χρεοκοπημενο Δημο μιλουσε οταν ανελαβε αλλα πεντε χρονια επιβιωσε! Εσεις τι κανετε; Αφηστε τις συνεντευξεις και καθιστε να δουλεψετε!!
    Ενας απογοητευμενος ψηφοφορος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε βάλε μια πέτρα και πηδα από την απογοήτευση που έχεις.Θεατρίνοι ,που προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις .Σας βαρεθήκαμε καφενέ της κακιάς ώρας

      Διαγραφή
  4. Όλο κλαιγεστε.εχετε καταντήσει γραφικός με τις συνεχόμενες συνεντεύξεις κ τα δελτία τύπου. Ο κόσμος σας έδωσε αυτό το ποσοστό για να δώσετε λύσεις κ όχι να βάλετε το δήμο σε επιτήρηση. Αυτό το κάνει οποίος δεν είναι ικανός να ασκήσει διοίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο συνήγορος του πολίτη.Τραγικός αυτός που έτρωγε με τις κουτάλες τόσα χρόνια

      Διαγραφή
  5. ΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχοινι κορδονι θα σας παει ο Γαλουνης! Ολοι μεσα στο Δημαρχειο τρεμουν την αντιπολιτευση του! Γι αυτο προσεχε γατακι!

      Διαγραφή
    2. Όχι για πολύ ακόμα.θα δούμε κλάμματα

      Διαγραφή
  6. ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε λίγη ντροπή δεν έχετε;
    Είστε ανίκανοι να κυβερνήσετε και βάζετε το δημο σε επιτήρηση;
    Ντροπή σας
    Παραιτηθείτε
    Είστε ανίκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες εσυ που είσαι ικανός χαχαχα γίδια !!!

      Διαγραφή
    2. Πες μας το ονοματάκι σου να σε βάλουμε κάπου να δούμε τι κάνεις μέχρι τότε μοκο

      Διαγραφή
  8. Αυτό είναι Ανικανότητα δημαρχου
    Ούτε προϋπολογισμό δεν μπορεί να κάνει
    Πως οι άλλοι έφτιαχναν;
    Και το μόνο που κάνατε ήταν πως θα τον σαμποτάρεται;
    Λουστείτε τα τώρα
    Καλύτερα να παρετηθεις παρά να διαλύσεις το δημο και να τον βάλεις σε επιτήρηση
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Γιαννελης και κρύφτηκε στη σπηλιά του

      Διαγραφή
    2. Ρωτήστε τον προϊστάμενο πως έκανε προϋπολογισμό.......

      Διαγραφή
  9. Γιατί δεν κόβεται παροχές;
    Φοβάστε το κόστος το πολιτικό;
    ο Γαλουνης πέρυσι τέτοια εποχή είχε προβεί σε σφράγιση παροχών
    Ποιοι οφείλουν υπέρογκα ποσά;;;;;
    Νομίζεται πως δεν ξέρει ο κόσμος;;;
    😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποιος χρωστάει τρελά ποσά στην ύδρευση το γνωρίζει παρά πολύ καλά ο κύριος δήμαρχος!!!!
    Η πιάτσα βοά!!!!
    Ο νοών νοείτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε Ουστ από κει
    Δεν μπορειται να κυβερνήσετε και σας φταίνε όλα
    Ουστ
    Ο Γαλουνης Τοσα χρόνια πως έκανε προϋπολογισμό;;;
    Κ σε τόσο δύσκολες εποχές;
    Γιατί ήταν μάγκας και έμπειρος
    Παραιτηθείτε
    Ανίκανοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γαλουνης εκανε οτι εκανε και το κομμα που υποστηριζε(ΠΑΣΟΚ). Ετρωγε τα λεφτα του δημου, έπαιρνε δανεια για να αποπληρώνει τα χρεη, εκανε τα στραβά ματια σε κακοπληρωτές με ανταλλαγμα τις ψήφους και διοριζε μεσω ΠΑΣΟΚ και Σύριζα αργότερα αβέρτα κοσμο με αντάλλαγμα χρήματα, ψήφους και να μην διαμαρτύρεται κανεις για ολα αυτα που δεν κανει.

      Διαγραφή
    2. Ο Γαλουνης κατέστρεψε αυτό τον τόπο..και.. κάτι αμόρφωτοι χωριάτες σαν εσένα που τον υποστηρίζουν ακόμη και τώρα.Ο κόσμος σας έδωσε αυτό που σας αξίζει μια κλωτσιά..αν σας τσούζει ακόμη τόσο πολύ...να πάτε στο γιατρό μας να σας δει. Ο Τριανταφυλλακης μπορεί
      να δυσκολευτεί να βγάλει το δήμο από το αδιέξοδο που τον έφεραν... αλλά θα τα καταφέρει. Μπορεί να πονάει.... αλλά ήρθε και θα μείνει για πολύ.

      Διαγραφή
    3. Με παρανομίες..... Και δεν διοικησε διέλυσε......

      Διαγραφή
  12. Επιτήρηση Δήμαρχε μπας και γίνει κάτι, προχώρα,τολμησετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι εσείς που κατακρίνετε την διαφάνεια του Δήμου είστε εσείς που τα φάγατε !! Βεβαίως και πρέπει να γνωρίζουμε εμείς οι πολίτες του Ξηρομέρου τι έφαγε ο κύριος Γαλουνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τους εμπιστεύθηκε το Ξηρομέρο!!
    Κάτι άτομα σαν εσάς θα έπρεπε να σας έχουμε στερήσει την έκφραση άποψης!!
    Με αγάπη από όλους εμάς που οραματιζόμαστε πολιτισμό στο Ξηρομερο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχετε το θράσος πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τσιράκια του πρώην Δημάρχου(που εσείς κρύβεστε πίσω από την Ανωνυμια) να εκφέρετε άποψη ;;
    Σας έχουμε μάθει τώρα και ξέρουμε καλά ποιοι είστε εσείς οι σπαμερ που το έχετε κάνει και επάγγελμα !!
    Η φωνή του Ξηρομέρου δεν φιμώνεται!!
    Άντε γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλος ο κόσμος κ εσύ ακόμη περισσότερο σαν υποψήφιος ήξερες τι γίνεται! Ο κόσμος σε εμπιστεύτηκε για να κάνεις το κάτι παραπάνω κ όχι να βάλεις το δήμο σε επιτήρηση. Ας μην αναλαμβάνες αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Οι υπηρεσίες του Δήμου μια χαρά λειτουργούν κ ο δήμος με μια μηχανικό τόσα χρόνια έχει έχει ένα σωρό έργα για υλοποιήση που με τις ενέργειες σου θα τα απενταξεις. Θα πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα. Έχεις κακούς συμβουλατορες δίπλα σου κ καλό είναι να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου πριν είναι αργά.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια έργα έκανε η μηχανικός τα τελευταία χρόνια .διώξρ όλους τους τεμπέληδες δήμαρχε

      Διαγραφή
  16. Ο Γαλουνης είχε παραλάβει έναν χρεοκοπημένο δημο μεσα σε παρά πολύ δυσκολες συνθηκες με καπιταλ κοντρόλ κτλ και παρόλα αυτά μπόρεσε και τον κράτησε το δημο όρθιο
    Και ήρθατε εσείς οι ανίκανοι (γιατί αυτό μόνο ανικανότητα δείχνει )να τον διαλύσετε εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα είστε για κλάμματα οι του Γαλούνη.Καρφωνεστε το νου σας γιατί έρχεται πινέζα

      Διαγραφή
  17. Γ@@@λια φέρτε τα λεφτά πίσω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπή σας να προετοίμαζετε τον κόσμο για το χειρότερο που μπορεί να συμβεί και να μην αφήνετε κάποια Ελπίδα ..
    Η Εύκολη λύση είναι η επιτήρηση του δημου που δεν χρειάζεται πολλές προσπάθειες να την πετυχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφού είδε τη απελπιστική κατάσταση που παρέλαβε ο κ Τριανταφυλλάκης και ότι είναι μη βιώσιμη βγήκε να το φωνάξει σε όλους γιατί έμεινε με την καυτή πατάτα στα χέρια και καίγεται. Και είχαν και τόσες προσδοκίες όσοι τον ψήφισαν με τόσο μεγάλο ποσοστό.Σου λέει τώρα πως κυβερνιεται ετούτο δω το χαλί .Μετά τα ζεϊμπέκικα άρχισε ο καρσιλαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να πάει στην Αφρική με τους Μασαι .Κατι θα ξέρεις εσυ καλύτερα

      Διαγραφή
  20. Αφού έχουμε χρεοκοπημένο δήμο πως ο προηγούμενος δήμαρχος είχε πάνω από έξι εκατομμύρια σε απευθείας ανάθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έβαλε το που πουι που λένε και στο Ξηρόμερο. Τώρα έφυγε το χαμόγελο της ικανοποίησης με τα ζεϊμπέκικα και η εικόνα του νικητή. Μονο που εκείνο το βράδυ ο Γαλουνης μπορεί να γελαγε περισσότερο γιατί ήξερε τι πλιάτσικο είχε κάνει και τι οριεντάλ σε περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιάννη όπου βρεις παρανομίες κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου και κατάθεση αγωγών.Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Εισαγγελίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τότε κύριε δήμαρχε αφού ο δήμος είναι σε αυτοί την κατάσταση να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να μην τους καλύψετε όπως έκαναν κάποιοι άλλοι πριν από εσάς. Αλλιώς όλα αυτά που λέτε είναι μόνο λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΝΟΝΙΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΚΑΣΙΛΑΜΑ ΟΛΟΙ.ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ

      Διαγραφή
  25. Μαρεσει που το 20% έχει μούτρα και μιλάει και εκφέρει γνώμη και άποψη! Ζητάτε με τα σχόλια σας δλδ να διαιωνιστεί μια εξαθλιωμένη κατάσταση για το δήμο και το μεταφράζεται ως ανεπάρκεια κι ανικανότητα του δημάρχου! Τελικά καλά σας έκαναν και σας τα έτρωγαν τόσα χρόνια στο βωμό της εξαθλίωσης σας.Ειστε άξιοι της μοίρας σας εκεί κάτω και πάντα έτσι θα είστε με τα μυαλά που κουβαλάτε.Γελαδαριδες γεννηθήκατε γελαδαριδες θα πεθάνετε Ουστ μουστακαλήδες της κακιάς ώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δημαρχάρα μας κανε έλεγχο να κλείσουν κάποια στόματα επιτέλους και να κανεις ήσυχος το νοικοκύρεμα του δήμου μας να τελειώνουμε .Τοσα χρόνια με όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ που πέρασαν και με τα μεγαλύτερα την τελευταία πενταετία .Απο όπου και να πέρασε ο μουστακιας καταστροφή έφερε. Γνωστό σε όλους μόνο οι δικοί του και οι όμοιοι του πλέον μείνανε δίπλα του και κοκορεύονται ακόμα .Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντι να απαντησουν πως διελυσαν και χρεοκοπησαν τον δημο του λενε δοικησε δηλαδη κανε εικονικους προυπολογισμους πληρωσε ολους οσους ερχονται και σου λενε μας χρωσταει ο δημος.
    Οχι δημαρχε
    Καθαρισε το τοπιο και φερε ελεγκτες και ολα στο φως
    Οι σοβαρες αρρωστιες θελουν εγχειρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ορκωτούς λογιστές είχε φέρει και ο κ. Τριποτσέρης σφην ΑΛΥΖΙΑ ,αλλά , άνθρακες ο θησαυρός !!! Όποιες ατασθαλίες , λέω , όποιες να έχουν γίνει , δεν τις έβλεπαν οι υπάλληλοι που υπέγραφαν ; τα χρηματικά εντάλματα πάντα έχουν υπογραφή υπαλλήλου. Οπότε , οι έλεγχοι που θα διαταχθούν , αν διαταχθούν , θα πάρει η μπάλα κι άλλους . Θα σπάσει όμως αυγά ο κ. Δήμαρχος ; Είδομεν !!!

      Διαγραφή
  28. 3.26.ΗΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ.ΔΗΜΟΤΙΚΗ.ΑΡΧΗ.ΜΕ.ΔΑΝΕΙΑ.ΚΑΙ.ΕΚΤΑΚΤΕΣ.ΑΝΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ.ΜΙΖΕΣ.ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΚΙΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΒΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΔΑΝΕΙΑ ,ΧΡΕΗ ΚΛΠ
    ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ./ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ? ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΜΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΚΛΠ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΚΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΚΙΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΒΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΔΑΝΕΙΑ ,ΧΡΕΗ ΚΛΠ
    ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ./ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ? ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΜΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΚΛΠ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΚΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ?
    ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΧ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο αντιδήμαρχος σου ψήφισε ποτέ όχι σε ότι έφερνε ο Γαλουνης στο δημοτικό συμβούλιο;Και όχι μόνο αυτός αλλά και άλλοι που έχεις μαχιυσου τώρα.
    Ο Γαλουνης δεν διοικούσε μόνος του,είχε δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από τα σχόλια ένα συμπέρασμα βγαίνει: ή γίνονται σχόλια χωρίς να διαβάσουν καν το κείμενο ή πρόκειται για εντελώς στημενους σχολιαστές. Δεν είναι δυνατόν να ζητάνε παραίτηση από Δημοτική Αρχή ενός μήνα λόγω ανικανότητας και να εκθειάζουν τους προηγούμενους ότι συνέταξαν προϋπολογισμό στο παρελθόν. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Συνέταξαν αλλά δεν τήρησαν. Η συνέπεια αυτού είναι ότι λέει ο δήμαρχος. Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γαλουνικοι μην γράφετε άλλο καταντησατε αηδία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιαννάκη άμα δεν μπορείς πιάσε το κέντρο υγείας και άσε κανέναν άλλον και σταματήστε να απαντάτε παπαγαλάκια της Νέας δημοτικής Αρχής σε κάθε σχόλιο οτι σας θίγουμε τον Αρχηγό ......Δηλαδή δεν ήξερες σε τι κατάσταση ήταν ο Δήμος ,τώρα το έμαθες ;Αλλά το θέμα είναι τι σε συμβούλεψαν τα βαριά περιπολικά που έχεις δίπλα σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εσύ κύριε Τριανταφύλλακη και κύριε Μαντζαρη και όλοι οι υπόλοιποι περιμένατε από το Γαλουνη να τα κάνει όλα στα 4 η μάλλον 5 χρόνια μέσα σε μνημόνια και όλες αυτές τις γνωστές δυσκολίες που πέρναγε η Χώρα και κάθε μέρα κάνατε καταγγελίες.
    Ο Δήμος δεν μπήκε σε καμία επιτήρηση και λειτουργουσε κανονικά.
    Ο Γαλουνης κατάφερε και πήρε έκτακτες χρηματοδοτήσεις αλλά επειδή εσείς δεν γνωρίζετε και επειδή έχετε το νουσας να βγάζετε φωτογραφίες, εφέ και ειρωνικά γελοία στα διάφορα μαγαζιά λέτε να βάλετε το Δήμο σε επιτήρηση ακόμη καλά καλά δεν ξεκινήσατε μήνα δεν κλείσατε και ξεκινάει η καταστροφή.
    Εσείς λέγατε τα μεγάλα λόγια και θα τα φτιάξετε όλα και ο Μαντζαρης θα φέρει τα κρουαζιερόπλοια και τα κρυστάλλινα νερά.
    Μιλάς για έλλειψη προσωπικού;;;; εσύ δεν πήρες το Σωτήρη από υπαλλήλο και τον έκανες αντιδήμαρχο;;;;
    Για το Γαλουνη είχε προσωπικό ο Δήμος και έπρεπε να τα κάνει όλα αλλά για εσάς δεν έχει;;;;
    Μιλάς για επιστήμονες και επιστημονικό προσωπικό αλλά τον Ναυπηγο σύμβουλο σας τον αφήνεις απ έξω και δίνεις το Λιμενικό Ταμείο άλλου;;;;
    Γιατί δε Ρωτάς το Λαινα να σου πει πως να τα κάνεις.
    Τελικά ο Τόλης που έλεγε ότι θέλετε να διοικήσετε για να εκδικηθειτε αυτούς που δεν μπορούσατε πριν είχε δίκιο, ειχε δίκιο που έλεγε θα πάτε το Δήμο 50 χρόνια πίσω..... Ρεεεεεεεε....
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο δήμος προς επιτήρηση και χρεοκοπία αλλά τους ισολογισμούς των νομικών προσώπων τους ψηφίσατε και θα πάρετε και τέσσερις ειδικούς συμβούλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε μεγάλε εσύ των 12;10 ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ και η παρέα του πόσα χρόνια πίσω των πήγε;;;Ντροπή και αισχος να λες τέτοια πράγματα...ένα μήνα είναι η νέα δημοτική αρχή και εσείς τα παπαγαλάκια του Γαλουνη αρχίσατε και κρίνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αληθεύει ότι χθες στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήξερε ούτε τους νόμους ο δήμαρχος και αποχώρησε η αντιπολίτευση;
    Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάποδα ο γαλούνης δεν ήξερε τους νόμους ΚΣΙ ο δήμαρχος τον τάπωσε πολλάκις

      Διαγραφή
  40. δημαρχε συγχαρητηρια. ολα στο φωσ .η αλητεια των τελευταιων χρονων τιμωρηθηκε στις εκλογεσ .τωρα περιμενουμε να κανεισ αυτα που ειπεσ προεκλογικα.ελεγξε τα ολα και θα δεισ πως θα τρεμουν .ηδη οι πληροφοριες λενε οτι ειναι σε πανικο .Μαζι σου ειναι ολος ο λαος .κατι γραφικοι αργοσχολοι βολεμενοι ακομα θελουν να αναστησουν τα απολιθωματα του παρελθοντοσ που εξαφανισεσ .σε τρεμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν θελουν την επιτηρηση γιατι θα ελεχθουν
    Για να δουμε ποιος εδινε τις εντολες για εργασιες που δεν υπηρχαν στο τεχνικο προγραμμα
    Ποιος καθαριζε δασυλια
    Ποιος νεκροταφεια
    Ποιος αντιπυρικες ζωνες
    Ποιος λιμανια

    Επανεκινηση απο το μηδεν
    Ολοι στην σεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σταματά Κόλιασ να γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι νόμιζες ότι είναι ο Δήμος ζεϊμπέκικα ,συνεντεύξεις και lifestyle ;;;;;εκεί να ματώσετε να δείτε τη γλύκα ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ .ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Στον καφενέ σου εσυ και μην πολυγράφεις και σπάσει το νύχι

      Διαγραφή
  44. Κόλλιας δεν βαρέθηκες να γράφεις...δεν ντρέπεστε που αφήσατε το δήμο σε αυτά τα χάλια....όλα εδώ πληρώνονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σωστός των 9:12 όλοι θα πληρώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ! ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωπα 3:18 επειδή διάβασε τους νόμους και είδε πως έκλεινε προϋπολογισμό ο Γαλουνης γι αυτό πάει σε επιτηρηση.... Αλλα ποιος ξέρει πόσα έφαγες και φοβάσαι....

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΚΙΖΕΙ ΣΥΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ .

      Διαγραφή
    4. Κλωτσηδον διώχνεις κάποιον όταν του απαντάς με επιχειρήματα... Όχι όταν δεν απαντάς η δεν ξέρεις η του αποτρέπεις το λόγο...
      Το κακό είναι ότι πολιυευση κ αντιπολίτευση αντί να συνεργαστούν βγάζουν Φίδι κι αυτά εις βάρος των δημοτών. Και όχι δήμαρχε να μην αυξήσεις τα τέλη γιατί όσοι είναι καλοπληρωτες δε φτάνει η τσέπη τους. Να με συγχωρείς ανθρωπε αλλά και συερουμαι και πληρώνω και θα πληρώσω κι όσους κλέβουν νερό???? Ε όχι

      Διαγραφή
  47. Σε ιδιαίτερα σημαντικες αποφάσεις του δήμου μας που αφορούν άμεσα την ίδια την κοινωνία του δήμου μας, εκτός απο την σεβαστή άποψη των ειδικών , θα πρέπει να συνυπολίζεται στις τελικές αποφάσεις του δήμου μας και η γνώμη των μελών του δημοτικού συμβουλίου και η γνώμη των κοινωνικών φορέων και συμπολιτών μας που θα συμμετέχουν στην υπο συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο , γιατί δεν ήρθες να ψηφίσεις στις δημοτικές εκλογές ;

      Διαγραφή
    2. Φίλε ! 5:20 μ.μ.
      Ελπίζω να ψηφίσω το 2023 εάν συμμετέχει ισότιμα στις δημοτικες εκλογές και η δημοτική παράταξη που ψήφισα με νόημα πολιτικό και το Μαη του 2014 "Συμπολιτεία"
      καλό βράδυ Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  48. διορθωση : συνυπολογίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κυριε-α 7:53 τι πρόβλημα έχεις με το γελαδαριδες..,???θέλω μια εξήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 6:39 ξέρεις τι σημαίνει επιτήρηση;δεν σημαίνει έλεγχος σημαίνει οτι ο δήμος θα λειτουργεί για τα άκρως απαραίτητα.Ούτε έργα ,ούτε ανάπτυξη.Αγαπάμε τον τόπο μας και δεν θέλουμε επιτήρηση αλλιώς έπρεπε να σας αφήσουμεγια να σας μουτζώξει ο κόσμος για την άγνοιά σας και να καταλάβει ποιοι είναι πρόβατα και ταγάρια και ποιοι δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δουλεύω στο ΥΠΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΑΓΆΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΒ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΊΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ;;;;;; ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΈΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΦΑΓΏΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ..... ΌΛΟΙ ΌΧΙ ΌΣΟΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΟΥ ΛΈΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΌΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΌΣΑ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ.... ΜΙΛΆΝΕ ΌΛΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤ.... ΝΕΣ....

      Διαγραφή
  51. Βρε των 3:18 είσαι πολύ νούμερο ποιον πήρε ποιος παραμαζωμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο