Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα": Υλική ενίσχυση του Δημοτικού σχολείου

                Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", συνέδραμε στην υλική ενίσχυση του Δημοτικού σχολείου του χωριού, για την απρόσκοπτη λειτουργία του. 
         Προμηθεύτηκε είδη υγιεινής, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη καθαρισμού, κ.α. πλήρωσε το κόστος και τα παρέδωσε στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου
        "Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σε όποιες ανάγκες έχει το χωριό μας" τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Καραγιάννης και υπογράμμισε πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο άμεσο μέλλον.

3 σχόλια:

  1. Ωραία όλα αυτά αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να γίνουν και εκλογές σε αυτό τον σύλλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Όλα αυτά που αναφέρονται είναι λειτουργικά έξοδα και είναι υποχρέωση του Δήμου να τα κάνει. Έχει πάρει ο Δήμος - όπως όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα - αντίστοιχες επιχορηγήσεις τις οποίες και κατανέμει στα σχολεία μέσω Σχολικών Επιτροπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κ.10.32 π.μ για να κάνει εκλογές πρέπει να έχει πάρει αριθμό έγκρισης από το Πρωτοδικείο Λευκάδας που υπάγεται το Αρχοντοχώρι. Πάντως το καλοκαίρι δεν είχε εγκριθεί από το Πρωτοδικείο. Λειτουργούσε ατύπως ....Κανονικά όταν πάρουν εγκεκριμένο καταστατικό από το Πρωτοδικείο , ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ , να κάνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο