Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Σκληρή απάντηση ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: Θα είμαι ενεργός πολίτης ΔΙΑ ΒΙΟΥ!! -ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ!!

     Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωνσταντής σε ανώνυμους σχολιαστές.  Στο σχόλιο-απάντηση ο καθηγητής αναφέρει:

ΜΕΡΟΣ Α:
       Άρχισαν οι ανώνυμες μεν, ολοφάνερες από που και ποιους προέρχονται δε, αθλιότητες από άθλιους αυθεντικούς υβριστές και συκοφάντες μου.

Για να το τελειώνουμε μία και καλή:
   Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής του Θωμά και της Αθηνάς , Μαθηματικός έχει κάνει τις επιλογές του:
  1)-Στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας ΔΕΝ πρόκειται να είμαι Ποτέ υποψήφιος ΔΙΑ ΒΙΟΥ.
  2)-Θα είμαι ενεργός πολίτης ΔΙΑ ΒΙΟΥ. Σας ενοχλεί; -Δεν με απασχολεί.
 3)-θα αρθρογραφώ σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και εφημερίδες. Σας ενοχλεί; -Δεν με απασχολεί.
  4)-Αρχίζει το Νοέμβριο το γράψιμο του δεύτερου τόμου του βιβλίου μου. Σας ενοχλεί; -Δεν με απασχολεί.

    Επιτέλους κατανοήστε ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.
  Αν έχετε πολιτικό θάρρος και Πολιτικό ανάστημα ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.
Διαφορετικά είστε πολιτικά ρετάλια.
...................................

ΜΕΡΟΣ Β
      Για σας 6:49 μμ σας συνιστώ να μάθετε την ελληνική γλώσσα και μετά να σχολιάζετε. Μέχρι τότε θα χρειαστείτε πολύ χρόνο. Δυστυχώς δεν γνωρίζετε Ελληνικά.
     Ο νόμος λέει ότι οι αιρετοί ενθαρρύνουν τους Δημότες να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ και των επιτροπών.
     Κατά συνέπεια το να μιλούν, όταν επιθυμούν είναι δικαίωμα τους.
   -Ο αιρετός ακούει, διαβουλεύεται, σκέφτεται, αποφασίζει, προχωρά σε δράσεις, φυσικά αξιολογείται και κρίνεται.
  -Δεν είναι ο Δήμος τσιφλίκι ούτε κληρονομιά του αιρετού.
Επί τέλους κατανοήστε το.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

44 σχόλια:

  1. Είσαι ένα ρεταλι του κατεστημένου πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ γιατί δεν πας εισαγγελέα κ@τ@!!!τι φοβάσαι; ο αγράμματος σε ενόχλησε;σε στριμωξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δάσκαλος πήγε στον εισαγγελέα πολλές φορές. Δεν φοβάται κανένα. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Τότε 7:36 μμ θα δεις αν ο Κώστας είναι κότα. Για αυτό βγάλε το σκασμό και τρώγε το σανό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν νομίζετε ότι θα φοβηθεί ο Κώστας είστε βαθιά γελασμένοι. Όσες πεζοδρομιακές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσετε δεν πρόκειται να λυγίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπόν κοπριτες 7:35 και 7:36, ο Κώστας σας έβαλε τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι. Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα έτσι; Σας πονάει ο δάσκαλος, εεε...;
    Η διαπλοκη, η βρωμιά και η διαφθορά δεν έχει τελειωμό... αμόρφωτοι ανθρωποι, κλέφτες, ψεύτες. Δεν υπάρχει σωτηρία!!
    Τέτοια λαμόγια δεν έχουν ξαναπεράσει απ' το τόπο μας. Αλήθεια πόσα τσεπώσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ρε παιδιά το βρίζετε τον άνθρωπο.Μαθηματικος δεν ήταν;είναι; δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά φυσικό δεν είναι να δίδαξε σε κάποιο σχολείο;Αν έχει ζήσει από δημόσιο χρήμα πείτε το να το μάθουμε κι εμείς που δεν τον ξέρουμε αλλά αν σας ενοχλεί η αντίθετη φωνή δεν χρειάζεται να ρίχνετε λάσπη. Εκεί στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας έχετε συνηθίσει τους μεγαλοκαρχαριες και σας πείραξε ένας εκπαιδευτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΙΑ ΦΟΡΕΜΕΝΗ ΑΛΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:49 συμμαζέψου γιατί είσαι ένα ρεταλι σαν τον τριαντακωσταντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάκη Βίτσα αγκαλιά με τον αυθεντικό υβριστή του φίλου σου Κώστα. Αγκαλιά με τον Αρχιερέα της Μπούχαλης. Θα κοιμηθείς όπως έστρωσες. Και κάτι τελευταίο να προσέχεις το ξενοδόχο και τον Λάκια που δηλώνει ενάρετος. Ψάξε να δεις που είναι ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα του Δήμου. Για τα Ζαβερδιανά έχουμε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας έχει όλους ο Τριαντακωνσταντής. Μαζευτείτε όλοι σας και μόνος του, πάρτε μαζί σας τις φορολογικές σας δηλώσεις και κανονιστε ραντεβου σε μεγάλη καφετερια της Βόνιτσας. Έτσι για να σας κλείσει τα στόματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τολμήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο δήμος είναι του λαού και ο λαός δίνει επιταγή λευκή στο κάρυ. Γιώργο μέχρι να πεθάνεις κράτα το δήμο και μην δίνεις δαχτυλίδι σε κανέναν θα το μετανιώσεις. Ένας απλός ψηφοφόρος που σε γνωρίζει χρόνια και ξέρει πολύ καλά καλά ότι είσαι άνθρωπος καθαρός και γνησιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πήγαινε τώρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 9:03 μ.μ στο κέντρο υγείας βόνιτσας να σου ρίξουν μιά ματιά στα λάστιχα, γιατί θέλουν λίγο αέρα πατριώτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι λωποδύτες θρασύδειλα ανθρωπάκια είναι. Κάνουν τον νταή όταν τους παίρνει και όταν δεν τους παίρνει κάνουν τις ψωροπροβατίνες. Σιγά μην έρθουν στη συνάντηση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aπειλούν, φοβερίζουν, τραμ΄πουκίζουν, λένε ψέματα, κονομάνε και δεν κοκκινίζουν . Γράψτε επώνυμα αν φοράτε παντελόνια. Θα χορέψετε τσάκιμο και τη καραγκούνα στα χρόνια είπε ο Κώστας στις παρουσιάσεις του βιβλίου του. Ήξερε τι έλεγε. Κώστα καλή δύναμη και πρόσεχε. Είναι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κωστακηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!ουτε το ΚΚΕ που ΛΕΣ οτι ανηκης[ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ] δεν σε ΕΒΑΛΕ σε κουβεντα κ ολα οσα γραφεις τα διαβαζεις απο το ΔΙΑΥΓΕΙΑ καταλαβες?ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλάκα 9:54 μ.μ. Λωποδυτάκοοοοοοοοοοοο..... αφου λες οτι δεν είσαι άσχετος πες μας και σε μας (διαβάσετα στη Διαυγεια) πόσα λεφτά διαχείριστηκε ο Παντελής αυτά τα 5 χρόνια; Πάνω απο 5.000.000 εκατομμυρια ευρώ η περισσότερα, έτσι για να δουμε αν ξέρεις πρόσθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλαααα εσυ και αν εισαι ασχετος!!

      Διαγραφή
    2. Βλήμα 10:14 εγώ είμαι πιο πολύ αντικαρυ από εσένα αλλα ο κωστας μας τα ζαλίζει χωρίς λόγο! Έχεις καταλάβει η αν ξέρεις γιατί δεν πάει εισαγγελέα;όταν του το ξαναείπα μου απάντησε να μου δώσει τα στοιχεία και να πάω. Το βλέπεις λογικό;

      Διαγραφή
  17. Εσείς βρε τενεκέδες που κατηγορείτε όταν σας δώσει ο κάρυ ένα κόκαλο θα το γλείψετε και όλα θα είναι μέλι γάλα τέτοια ανθρωπάκια είστε. Ουστ ρετάλια και κάτω τα ξερά σας από το κάρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά μη νομίζεις οτι μονοπωλείς αποκλειστικα τη σκέψη μας...εχουμε και τα προβλήματά μας ξέρεις, ούτε σε κυνηγάνε ολοι και παντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον 10:34μ.μ.
    Από το πολύ σανό που σε ταίζουνε, μόνο να βελάζεις ξέρεις! Βάρα γκασμά δημότη, βάραααααααααααα. Με τα λεφτά σου για να τρώει ο κατσαπλιάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Eσύ νέε δημοτικέ σύμβουλε όπου και να ανήκεις πιστεύεις ότι 12 κούνιες κοστίζουν 11.000 ευρώ;Aυτά λέει ότι πλήρωσαν οι Δημότες ο Νέρωνας. Το τιμολόγιο τόσα γράφει, ρωτήστε τον τα λεφτά που πήγαν; Eσύ Επίτροπε Βίτσα θα το δεχθείς αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από την στιγμή που σε περιοχές όπως η Πάλαιρος εκλέγονται άτομα καλά ίσως σε χαρακτήρα και φιλότιμα αλλά ανεπαρκή σε γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που είναι και το σημαντικό (είτε λόγω ηλικίας είτε είτε) καλά κάνει και ο κ.Τριαντακωνσταντής και γράφει(για να μην καταλήξουν εντελώς μαριονέτες) αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να κάνει λιγότερες και πιο στοχευμένες παρεμβάσεις καθότι αν κάθε Σάββατο βγάζει καταγγελτικό άρθρο και κάθε Τετάρτη το προαναγγέλλει ε συγνώμη αλλά σιγά σιγά θα χάσει την σοβαρότητά του το όλο πράγμα και είναι εξαιρετικά σοβαρό για να την χάσει. Οπότε καλά κάνει και γράφει κατ εμέ αλλά θα πρέπει να το διαχειριστεί λίγο καλύτερα το όλο ζήτημα της αρθρογραφίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κώστα δυστυχώς έπεσες στην παγίδα τους . Με αυτή σου την αναρτηση χάνεις το δίκιο σου . Φαίνεται οτι όλα αυτά τα κάνεις από εγωκεντρισμό, από μίσος , απο τις ανασφάλειες σου. Για παράδειγμα μας γράφεις πολύ ωραία για τα τεκτενόμενα στον Δήμο . Αναρωτιέμαι όμως γιατι δεν γράφεις και δεν επιβραβεύεις τα θετικά της άρχουσας τάξης . Αν μη τι άλλο σε καθε δημοτική περίοδο υπαρχουν και θετικά . Γιατι δεν τα αναφέρεις . Και δεν θέλω να μου πεις οτι δεν υπάρχουν . Θα θεωρηθείς καταστροφολόγος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για έλα δω τώρα έξυπνο πουλάκι μου-παπαγάλε 8,56 π.μ.
      αφού υπάρχει όπως λές : << άρχουσα τάξη >>
      Άρα να υποθέσουμε ότι η κοινωνία που ζουμε και υπάρχουμε
      είναι ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ?

      Διαγραφή
    2. Προς 9.45
      Ρε κολλημενε συριζαιε αυτο ειχες να σχολιάσεις;

      Διαγραφή
    3. δωσε απάντηση αν ξέρεις
      και ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΎΣ

      Διαγραφή
    4. Συμφωνω με τον 8,56 ανωνυμο.
      Γραψε και για τα θετικα.

      Διαγραφή
  23. Βιτσα στην οικονομικη που μπηκες θα ψηφιζεις?
    Ξερεις τι σημαινει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΒΛΑΚΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΔ ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΟ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Ε? ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΣΕ 3-4 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρίσεις, επικρίσεις ανορθογραφες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:48 είσαι πολύ πεινασμένο σκυλί του συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως είπες φίλε 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 8:56 π.μ. «άρχουσα τάξη»;!!!! ποιούς χαρακτηρίζεις άρχουσα τάξη; Μήπως εννοείς αυτους τους λωποδύτες, το κλεφτοπασόκ, τους κουμπάρους, τα κουνιάδια, τους γαμπρούς, τους εργολάβους της διαφθοράς και της ρεμούλας που όπως πάνε θα αρχίσουν να τρώνε και την άσφαλτο από τους δρόμους.
    Αφού βρίσκουν ακόμα πρόβατα σαν εσένα και τρώνε σανό, καλά μας κάνουν τα λαμόγια.
    Πως είπες «άρχουσα τάξη»;!!!!. Άντε να κοιταχτείς πριν σούρθει ταμπλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κέντρο Μέριμνας και ΦΟΣΔΑ οι αιτίες που βρίσκονται στη πλειοψηφία σε μεγάλη αναστάτωση και γκρίνια. Θα σκάσουν μεγάλες βόμβες. Ο σώζων ευατόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ....ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Μιλάμε για πολλή ΜΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ... -ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...
    ΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς τον άρχουσα τάξη:
    Να πληρωθεί άμεσα, ο εν λογω κυριος άρχουσα τάξη, για να πάρει καινούργια Μασέλα...
    Σε τι πολιτικό, ηθικό ξεπεσμό έχεις φτάσει!!! ΑΗΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΣΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ !! ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άρε γίδια πρόβατα όλοι κατηγορείτε το καριολη και όταν έρθει η ώρα να ψηφίσετε πηγαίνετε και τον ψηφίζετε. Βρε βουρδουλα που θέλετε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι και εγώ ΠΑΣΟΚ είμαι ρε παιδιά. Δώστε και μένα.
    Σφυρίζουν τα ευρώ στο συγγενολόϊ κι εγω δεν έχω ούτε μαντήλι να κλάψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το αποστιμα πρεπει να σπασει. μπορει κάποιος να τα βάλει με τα αρπακτικά που λυμαίνονται το δημο; οχι. Κώστα προχωρα βγάλτα ολα στον αέρα. ο λαος και η φτωχολογια σε στηριζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλοι οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ έχετε μεγάλη πλάκα τελικά.
    Κι εγώ λοιπόν σαν "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" μη Ζαβερδιανός αλλά ερχόμενος σχεδόν σε ετήσια βάση στο κατά τα άλλα όμορφο χωριό σας αυτό που παρατηρώ χρόνια ολόκληρα είναι μια συνεχής υποβάθμιση του και μια με το στανιό "αναβάθμιση" της Βόνιτσας.
    Αυτό συμβαίνει εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία και προσπαθώ να καταλάβω τελικά τι ρόλο βαράτε όλοι εκεί πέρα γιατί όλο βρίζετε τους κατέχοντες αξιώματα και όλο τους ίδιους εκλέγετε.
    Αν δεν ξυπνήσετε κάποια στιγμή οι 3-4 οικογένειες που κάνουν κουμάντο εκεί μέχρι και διόδια θα σας βάλουν για να πάτε στο Βαθυαβάλι, για το ποταμάκι δεν το συζητάω.
    Με τη σκατιέρα που μπήκε πρώτη μούρη δίπλα στα ξενοδοχεία καταφέρατε να το καταστρέψετε μόνοι σας με τις διαχρονικές επιλογές σας. Αυτά για αρχή γιατί υπάρχουν πολλά που ζέχνουν και δεν φτάνει ο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο