Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ασυνείδητος μεθυσμένος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 43χρονο κοντά στην Πάλαιρο


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 24χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος.....

Ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό υπό την επήρεια μέθης, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό της και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.
Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.
Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί , επειδή αισθάνονταν αδιαθεσία.
Σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης τρεις φορές πάνω από το όριο του αυτοφώρου!
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.
agriniopress

7 σχόλια:

  1. ο προϊστάμενος των τροχονομικων στη βονιτσα εχει ομαδα που πεταει......
    παρον στο περιστατικο ο προϊστάμενος απ την πρωτη στιγμη συντονιζε την ομαδα για να εχει αποτελεσμα. κ ειχε αμεσο
    σταματησα στο σημειο και ειδα αστυνομια και εκαβ να φτανουν πολυ γρηγορα.....
    ιδιωτης γιατρος που ηταν εκει προσφερε πολυ βοηθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η παιδεία που μεγαλώνουν τα παιδιά σχετικά με την οδήγηση στην συγκεκριμένη περιοχή..... βλέπεις παιδιά οδηγούς από τα 12α τους με μηχανές η αυτοκίνητα καί τούς γονείς δίπλα να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια.....και αν τυχον τους πείς κάτι... κατευθείαν επίθεση και βρίσιμο... καθόλου καθοδήγηση στα παιδιά τι είναι το σωστό και τι το λάθος....και τα χειρότερα έρχονται... δυστυχώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας μάρανε ο κατήφορος....εσείς που ήσασταν μαζί του δεν μπορούσατε να του πάρετε τα κλειδιά??????και επιτέλους πότε θα εφαρμοστεί ο νόμος όσον αφορά το αλκοόλ στις καντίνες....πόσα καλά πρέπει να γίνουν σε αυτό το χωριό πια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερωτικά το παιδί μόνο του πήγε και μόνο του έπινε. Πρώτα οι ίδιοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και μετά όλοι οι άλλοι. Εσύ που δικαζεις καλό είναι να ανημερωθεις πρώτα και μετά βγάζεις πόρισμα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί αυτοί ήταν σε καλύτερη κατάσταση 1:42 στην κυριολεξία Κατήφορος

      Διαγραφή
  4. Παντού το ίδιο συμβαίνει φίλε μου, όχι μόνο στην περιοχή μας. Είναι πλήγμα γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέτε όλοι σας μόνο αλκοόλ έχουν οι καντίνες έχουν γίνει εστιατόρια κλάπ με μουσική μέχρι πρωίας και άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που έγινε ατύχημα στην περιοχή Παλαιρου
    φεύγοντας από καντίνα. Έχουν καταντήσει μάστιγα για τους νέους της περιοχής και γύρω από αυτή περιοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο