Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: (Β' ΜΕΡΟΣ) Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας, δείτε στα μάτια τους δημότες και ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018"

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
    ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Γράφει ο : Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


(Β' ΜΕΡΟΣ) Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας, δείτε στα μάτια τους δημότες και ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018"
    -Για να να γίνει πιο κατανοητό το Β' ΜΕΡΟΣ, ρίξτε μια ματιά και στο πρώτο μέρος του άρθρου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

29-09-2019 
ΜΕΡΟΣ Β'  
    -Δημοτικοί Σύμβουλοι ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τον απολογισμό και ισολογισμό του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2018 . 
  Είναι η ύψιστη πολιτική πράξη ευθύνης, που έχετε υποχρέωση να κάνατε  απέναντι στον εαυτόν σας και στους Δημότες.

Αγαπητοί Αναγνώστες
       To πρώτο που πρέπει να εξετάσει κανείς ασχολούμενος με προυπολογισμό ή απολογισμό οικονομικού έτους Δήμου ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ειναι αν αυτός είναι ενταγμένος ή όχι σε πενταετές πρόγραμμα, οι στόχοι  έγιναν πραγματικότητα ή δεν έγιναν.
      Εδώ στο Δήμος μας πενταετές προγραμμα δεν υπάρχει. Ο προυπολογισμός του 2018 και όλων των οικονομικών έτων σε συνδυασμό μετις πολλές αναμορφώσεις εξυπηρετούν ένα και μόνο σκοπό, την ψηφοθηρική πολιτεία και την ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ. Εγινε απροκάλυπτη κατασπατάληση του δημοσίου  χρήματος χωρίς αναπτυξιακό έργο............



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
Με την υπ΄αριθμό απόφαση του 18/2018 το Δημοτικό  Σύμβουλιο όρισε ως τακτικά μέλη παραλαβής έργων αξίας μέχρι του ποσού των 5.869,41 ευρώ  χωρίς ΦΠΑ το κ. Φραδέλο και το κ. Προδρομίτη. Αναπληρωματικά το κ. Στούπα και την κα Πανταζή. Και οι τέσσερις τότε Αντιδήμαρχοι.
      Με άλλες αποφάσεις ορίζεται για κάθε έργο επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης του έργου αποτελούμενη από στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας.
      Με άλλη απόφαση ορίστηκαν οι επιτροπές παραλαβής των προμηθειών αποτελούμενη από υπαλλήλους.
      Ενα είναι βέβαιο: ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ των μελών των παραπάνω επιτροπής ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
        Επιπρόσθετα σας ενημερώνω ότι ο ορκωτός λογιστής επιλέγεται με απόφαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Δημάρχου και η αμοιβή του καθορίζεται από την Οικονομική επιτροπή. Για τη συγκεκριμένη εργασία που αφορά το 2018 η αμοιβή του είναι 8.000 ευρώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
      Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον εισηγητή κ. Βίτσα, τον Προιστάμενο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Αδάμη, τον ορκωτό λογιστή ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΣ, Πόσα και ποιά έργα το 2018 έγιναν με ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ του Δήμου;
 -Aν δεν το κάνουν, καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να ρωτήσουν οι ίδιοι.
 -Θα ζητήσω εγγράφως το λόγο. Αν μου δοθεί θα κάνω αυτή την ερώτηση. Η ερώτηση αυτή είναι ΣΠΟΥΔΑΙΑ. Από την απάντηση θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
           Ουδείς πιστεύει ότι η γραφική ύλη, το φωτοτυπικό  χαρτί, τα τόνερ, οι συντήρησεις μηχανημάτων φωτοτυπιών  κλπ  είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη.           Είναι αυτονόητη η ανάγκη για να λειτουργήσει οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία. 
      Επομένως οι απευθείες αναθέσεις για γραφική ύλη κλπ  είναι έξω από το πνεύμα και το γράμμα του νόμου που ανάφερα στο Α΄μέρος. 

       Τι επιβάλλεται να κάνει ο Δήμος για γραφική ύλη; Η απάντηση μου είναι αυτονόητη. Να κάνει ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Παρακαλώ δείτε το παρακάτω:


         Στο Δήμο μας στον προϋπολογισμό του 2018 που είναι δημοσιευμένος στο Α’ μέρος έχουμε ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ 798,471, 33 ΕΥΡΏ.         Λογικά οι δαπάνες για γραφική ύλη, φωτοτυπικού υλικού, τόνερ κλπ είναι μέσα στο ποσό αυτό. 

      Τα μέχρι στιγμής επεξεργασμένα στοιχεία μέσω των Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής για γραφική ύλη, φωτοτυπικό χαρτί, τόνερ κλπ για  όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, του Κέντρου Μέριμνας, του ΦΟΣΔΑ, τις Κοινωφελούς Επιχειρήσεις, του Λιμενικού Ταμείου υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ.  Οι δαπάνες αυτές έγιναν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων. Τέσσερα- πέντα μαγαζιά πήραν τη μερίδα του λέοντος και τα υπόλοιπα για μην φωνάζουν οι υπόλοιποι.    
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
        Την 19η Νοεμβρίου 2018 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Το 31ο Θέμα ήταν "Διαγραφή οφειλών από χρεώσεις αποχέτευσης, λόγω αδυναμίας σύνδεσης".
      Το Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν εισήγησης των υπηρεσιών του Δήμου διέγραψε τα χρέη σε 108 κατοίκους της Βόνιτσας και σε 59 κατοίκους της Παλαίρου. Φυσικά ΔΕΝ θα διαφωνήσω στην διαγραφή (ποσά δεν αναφέρονται) αφού το εισηγούνται οι υπηρεσίες.
  
Τα ερωτήματα μου είναι:
⦁-Αυτοί που συνδέθηκαν με το αποχετευτικό δίκτυο είναι κορόιδα ή ηλίθιοι; 
⦁-O Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πολλές φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε: Η σύνδεση με τα αποχετευτικά δίκτυα είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Τι έκανε ο ίδιος και οι υπηρεσίες του Δήμου για αυτό το θέμα.
⦁-Πως είναι δυνατό η απόφαση αυτή να έχει παρθεί στις 19/11/2019 και αναρτήθηκε στη διαύγεια 30 ΜΑΗ  2019;  Τρείς ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Eίναι ή δεν είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ της καθυστερήσεως; Bέβαια οδείας νοήμων πιστεύει  ότι ήταν ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.
⦁-Είναι δυνατόν να  συμβαίνει αυτό τρείς ημέρες πριν το Β΄ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών και να μην μιλάει ΟΥΔΕΙΣ πλην εμού;  
 -Παρακαλώ δείτε το αντίστοιχο έγγραφο από τη διαύγεια με ΑΔΑ.61ΡΛΩ6Ζ-7ΤΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:
      Μελετώντας τον προυπολογισμό του 2018 έχουμε τα παρακάτω, τα οποία αφορούν τα έσοδα του Δήμου από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Δημότες.
⦁-ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝ. ΕΤΗ  6.767.216,82  ΕΥΡΩ.
⦁-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 6.296.502,96 ΕΥΡΩ.
       Δηλαδή με λίγα λόγια ο εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου με πολιτικές αποφάσεις ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ. Οι σκοπεύσεις των αποφάσεων αυτών είναι εμφανείς. Δημιουργούν στρατιές ψηφοφόρων. 
      Το χειρότερο όμως είναι ότι επιβραβεύουν τον συνήθη τσαμπατζή και θεωρούν κορόιδιο και ηλίθιο τον συνεπή Δημότη ή φορολογούμενο που έχει σπίτι στο Δήμο μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6:
      Είναι γνωστό σε όλους (έχει ειπωθεί πολλές φορές μέσα στο ΔΣ) ότι η καταγεγραμμένη ακίνητη δημοτική περιουσία είναι 55.000.000 ευρώ.
     Στο προϋπολογισμό του 2018 έχουμε, ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 107.392, 79 ΕΥΡΩ. 
  Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις περισσεύουν. Τα συμπεράσματα δικά σας.  
      Μία ερώτηση για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, το κ. Βίτσα και το κ. Αδάμη, αν είχανε ακίνητη προσωπική περιουσία 55.000.000 ευρώ και είχαν έσοδα 107.392,79 ΕΥΡΩ, τότε τι θα λέγανε για τον εαυτόν τους; -Eσείς αγαπητοί αναγνώστες τι λέτε;

ENΗΜΕΡΩΣΗ 7:
    Ανώτατος Υπάλληλος του Δήμου για εκτός έδρας αποζημίωση του Δεκεμβρίου του 2017, πληρώθηκε με ΧΕΠ χρήσης 2018 με το ποσό των 2.066,49 ΕΥΡΩ. 
        Στα 30 χρόνια υπηρεσίας που έχω στο δημόσιο, τα 17-18 χρόνια εκτός των άλλων καθηκόντων που είχα και την αρμοδιότητα της έκδοσης των δαπανών για εκτός έδρας αποζημίωσης. Γνωρίζω τι δικαιούται ο υπάλληλος για κάθε χιλιόμετρο, για κάθε διανυκτέρευση, για φαγητό, διόδια κλπ. Με οποιαδήποτε πράξη της αριθμητικής, μέσα σε ένα μήνα ποσό για εκτός έδρας αποζημίωση 2.066,49 ευρώ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ. Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε την αντίστοιχη μισθοδοτική κατάσταση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
     Ρωτήστε Δημοτικοί Σύμβουλοι τον κ. Αδάμη (δεν είναι ο ίδιος δικαιούχος) να σας πληροφορήσει τον- την δικαιούχο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8:
Στο Δήμο μας λειτουργούν πέντε παιδικοί σταθμοί. Στη Δημοτική Ανακτορίου τρείς (Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Δρυμός), στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος ένας (Κατούνα) και στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου ένας (Πάλαιρο)
    Παρακαλώ δείτε το παρακάτω απόσπασμα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2018:
           Ο αριθμός των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Ανακτορίου είναι 5-6 φορές περίπου μεγαλύτερος από τον αριθμό των παιδιών των δύο άλλων Δημοτικών Ενοτήτων. Στην αρμοδιότητα του Κέντρου Μέριμνας ανήκουν και τα ΚΑΠΗ. Η προμήθεια ειδών παντοπωλείου είναι ενιαία.

Ερώτηση 1: -Με δεδομένου τα αδιάσειστα αυτά δεδομένα πως εξηγούνται τα παραπάνω ποσά ανά Δημοτική Ενότητα; -Eδώ καταργείται η κοινή λογική και ακυρώνονται στοιχειώδεις πράξεις των Μαθηματικών.
Ερώτηση 2: -Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητου διαγωνισμού ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, εισηγητή κ. Βίτσα και κ. Αδάμη, και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα τότε ναι ή όχι;

Τι έπρεπε να γίνει; Mα φυσικά αδιάβλητος διαγωνισμός.
Φυσικά εδώ υπάρχουν και άλλα θέματα νομικής φύσης τα οποία θα ελεγχούν αρμοδίως. 
        Καλώ τον εισηγητή κ. Βίτσα να ενημερώσει το ΔΣ τι είναι ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. Υστερα να πάψουν ορισμένοι ανωνύμων μεν, αυθεντικά υβριζοντας εμένα δε, να μου Υποδεικνύουν υπηρεσίες της συντεταγμένης πολιτείας. Τους πληροφορώ. Κοιμηθείτε ήσυχα και απλά τις πόρτες αυτές τις πέρασα. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 9:
       Στα αναλώσιμα που ανέφερα παραπάνω ο προυπολογισμός του 2018 για τα καύσιμα είναι περίπου 375.000 ευρώ.
Ερωτώ: Ποιός υπέγραψε τις διαταγές και ποιές διαταγές πορείας κίνησης των οχημάτων του Δήμου για ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ;
Tα υπόλοιπα για τα καύσιμα. ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10: (το 10 το καλό που λέμε) 
        Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον  κ. Βίτσα, τον Προιστάμενο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Αδάμη, τον ορκωτό λογιστή και τον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΣ, αν το 2018 ο Δήμος ξεπέρασε ή όχι το ποσό των 24.800 ευρώ ανά Δημοτική Ενότητα και ανά έργο ή προμήθεια; 
     Aυτή η ερώτηση κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι η πιό ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. -Ρωτήστε και επιμείνετε να πάρετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:
       Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον εισηγητή κ. Βίτσα, τον Προιστάμενο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Αδάμη, τον ορκωτό λογιστή  και τον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Στούπα ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΣ, οι δαπάνες για υδραυλικό υλικό συντήρησης, για ηλεκτρολογικό υλικό συντήρησης, για αδρανή υλικά, για συντήρηση αγροτικών δρόμων, για είδη καθαριότητας και ευπρεπισμού είναι ΑΜΕΣΕΣ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ. Γιατί δεν κάνετε αδιάβλητους διαγωνισμούς; 

EΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:
    Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν το μπάζωμα του παλιού ποδοσφαιρικού γηπέδου της Βόνιτσας που ολοκληρώθηκε το 2018.

         Ρώτησε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιάπης το Δήμαρχο πως έγινε το μπάζωμα αυτό, αν χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα του Δήμου, με ποιά απόφαση  και ποιού οργάνου έγινε; -O Δήμαρχος κ. Αποστολάκης είπε ότι μεταφέρθηκαν 14.000 κυβικά μέτρα υλικών και τίποτε παραπάνω. Ως γνωστό στα δύσκολα πετάει τη μπάλα στη κερκίδα και αερολογεί. Επίτροπέ κ. Βίτσα, ως εισηγητής ενημερώστε το Δ.Σ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ.

**************
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
    Εχω γυρίσει από το 2013 και μετά το Δήμο σπιθαμή προς σπιθαμή πολλές φορές. Με τα ΧEΠ πληρωμής ανα χείρας, βλέποντας τι έχει γίνει, και τι πληρώθηκε με αίσθημα ευθύνης και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη σας ενημερώνω.
       Εγινε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ΜΕ σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ με συγκεκριμένες πολιτικές σκοπεύσεις:
⦁-Τα παρά πολύ πολλά  χρήματα να πάνε σε συγκεκριμένους εργολάβους και προμηθευτές
⦁-Την επανεκλογή του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας.
    -Κοιτώντας τον εαυτόν σας στο καθρέπτη σας και τους Δημότες στα μάτια επιτελέστε το καθήκον σας.
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...



9 σχόλια:

  1. Όταν λέτε ότι δεν υπάρχει 5ετές πρόγραμμα , λέτε ψέματα με προφανή σκοπό τη παραπλάνηση ή είστε αδικαιολόγητα ανημέρωτος. Από το πρώτο χρόνο κάθε δημοτική αρχή συντάσσει επιχειρησιακό πρόγραμμα για όλη τη θητεία της , χωρίς το οποίο δεν χρηματοδοτείται ΤΙΠΟΤΕ. Και η δημοτική αρχή το είχε.Τα περισσότερα που γράφετε είναι αυθαίρετες ερμηνείες, αγνόηση των νόμων , ερωτήματα εκ του πονηρού κ.α , που αποσκοπούν στη παραπληροφόρηση των «αγανακτισμένων» πολιτών. Γι αυτό και μέχρι σήμερα δεν έχετε πετύχει τίποτε το ουσιαστικό που να αποδεικνύει διαφθορά , και αυτό θα έπρεπε να σας βάζει σε σκέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασόλα εσύ και οι Δημοτικοί σου σύμβουλοι αν ψηφίσετε τον απολογισμό τελειώσατε πολιτικά. Θα στηρίξτε το φαγοπότι που έγινε . Θα σας κοροϊδεύουν Κάρυ και οι υπόλοιποι όπως τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Αν ψηφίσετε ναι, τότε λέγατε ψέματα πριν τις εκλογές. Αν ψηφίσετε ναι, σημαίνει ότι σας κρατάνε και θα γίνετε περίγελως και ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπατριώτη 12,42 μ.μ. τέτοιο "ρεζιλίκι" είδαμε και έγινε
      Και στο δήμο Ξηρομέρου.
      -ενώ προεκλογικά διατυμπάνιζαν και ελεγαν για αδαφάνεια κ.τ.λ.
      -τώρα και μετεκλογικά ψήφισαν ΝΑΙ στον απολογισμό
      του Λιμενικού Ταμειου και της Κοινωφελοϋς Επιχείρησης
      Μιλαμε δηλαδή για "πολιτικάντηδες" της πλάκας

      Διαγραφή
  3. Κάρυ ξεβρακωσετους όλους. Είσαι ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα. Ο λαός στις επόμενες εκλογές θα σου δώσει 70 τοις εκατό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εσείς που λέτε ότι ο κάρυ δεν θα ξαναβάλει για δήμαρχος να πάτε για υπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ. Κασολα ήταν οι μοναδικοί που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, καταψηφίζοντας τόσο τον απολογισμό-ισολογισμο όσο και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτήρηση σημαίνει ότι ο δήμος θα λειτουργεί μόνο για τα αναγκαία. Η κάθαρση έχει αρχισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ειναι, αναγκαίο ?
      ο Αισταιν είπε οτι ολα σχετικά

      Διαγραφή
    2. ΑΜΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ
      ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Η ΦΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ?

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο