Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΓΡΙΝΙΟ: Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την Χριστίνα Σταρακά (pdf)


             Ένα ψηφοδέλτιο που, όπως σημείωσε, συνδυάζει εμπειρία, νιάτα, αναγνώριση και προοπτική παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου η υποψήφια δήμαρχος Χριστίνα Σταρακά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
     «Αποτελεί ένα μείγμα σύνθεσης ανάμεσα σε στελέχη με θητεία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, και νέα στελέχη που προσθέτουν το δικό τους όραμα και τη δική τους δυναμική.......



    Νέες και νέοι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος και η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει προς το καλύτερο αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που θα ωθήσουν τον τόπο μας μπροστά. Είναι ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας» επεσήμανε η Χριστίνα Σταρακά παρουσιάζοντας μέσα σε ενθουσιασμό τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της.

Ακολουθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανά δημοτική ενότητα και με αλφαβητική σειρά του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» :

















5 σχόλια:

  1. Πέρασε η πρωταπριλιά ας πει και καμιά αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα μας θυμήθηκες τόσα χρόνια που ήτανε για περίπατο με τον κύριο λίτρα? Το πιο απλό δεν έχει φροντίσει ούτε για δρόμους ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι σε άθλια κατάσταση το οδικό δίκτυο Αν και Απίστευτο ακόμα στις μέρες μας υπάρχει δρόμος ο οποίος έχει ξηλωθεί άσφαλτο και είναι χωματόδρομος κεντρικός δρόμος τώρα τι θέλουνε ψήφο Ξύπνησαν τα κορόιδα θέλει να κατέβουν οι Αθηναίοι στα χωριά τους με αυτούς τους δρόμους να πάθουν ζημιές σε λάστιχα ζάντες αμορτισέρ και να την ψηφίσουν Χαχα Ας γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είμαστε άξιοι της κακίας μας μοίρας ,βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ψήφο έχω
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ χαλέβουν ΨΉΦΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ ΠΡΙΝ ΠΆΜΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ
    ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΈΣ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΕΙΣ
    ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΕ ΓΉΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο