Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αρνείται το debate ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ γιατί ο φόβος του πηγάζει απο τον τρόπο άσκησης εξουσίας, δηλ. την ανικανότητα, τη διαφθορά και την απουσία έργου!!

          Πριν λίγες μέρες ο υπ. Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας απηύθυνε πρόσκληση στους συνυποψηφίους δημάρχους για δημόσιο διάλογο (debate). Την πρόσκληση αποδέχτηκαν και οι δύο συνυποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Μωραϊτης Νώντας και Κασόλας Θανάσης
        Κι όμως, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Αποστολάκης αρνείται να αποδεχθεί την πρόσκληση και να αναμετρηθεί σε debate με τους άλλους σνυποψήφιους δημάρχους. Αλήθεια, τι φοβάται;....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ 

              Πριν από αρκετές ημέρες απηύθυνα πρόσκληση στους συνυποψηφίους δημάρχους για δημόσιο διάλογο. Μια πρόσκληση που άμεσα και με συναίσθηση της δημοκρατικής τους ευθύνης, αποδέχτηκαν οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι κ.κ. Μωραϊτης και Κασόλας, με τους οποίους αναμφίβολα μας χωρίζουν μεγάλες αυτοδιοικητικές διαφορές, όμως μας ενώνει η πεποίθηση ότι οι συνδημότες μας δικαιούνται να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι για το όραμα, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του καθενός από εμάς πριν προσέλθουν στην κάλπη.
        Η ιστορία μας έχει δείξει πολλές φορές ότι η απέχθεια προς το δημόσιο διάλογο είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των μακροχρόνιων καθεστώτων κάθε μορφής και ο κ. Γιώργος Αποστολάκης δυστυχώς δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση............


          Η προσήλωση στις ανοικτές διαδικασίες σίγουρα δε συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τρόπου που πολιτεύεται όλα αυτά τα χρόνια, ήλπιζα όμως ότι έστω και για λόγους στοιχειώδους ευθιξίας και υστεροφημίας θα είχε το πολιτικό θάρρος να ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Αντίθετα, εκείνος επέλεξε το δρόμο της αλαζονείας και της περιφρόνησης, απαξιώντας ν’ απαντήσει, φοβούμενος προφανώς ότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. 
          Το χειρότερο για τους δημότες είναι πως ο φόβος του κ. Αποστολάκη δεν πηγάζει από έλλειψη ρητορικής ικανότητας, αλλά από τα ίδια τα χαρακτηριστικά του τρόπου άσκησης εξουσίας, δηλ. την ανικανότητα, τη διαφθορά και την απουσία έργου, το οποίο αν υπήρχε, θα προσέδιδε ασύγκριτο πλεονέκτημα σε κάθε εν ενεργεία δήμαρχο, ακόμα και αν αυτός ήταν μουγγός.

Δημήτρης Μασούρας
Υποψήφιος Δήμρχος 
Ακτίου-Βόνιτσας 



57 σχόλια:

  1. ααααα...... ο αποστολακης δεν κατεβαινει στο επιπεδο ενος τηλεοπτικου ξεκατινιασματος. οτι ειχε να πει το ειπε απο κει και περα μονο εργα οχι αλλα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ο διάλογος είναι τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα απαντάς μόνος σου....

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη πρέπει να είσαι λίγο αφελής αν πίστευες έστω και στο ελάχιστο ότι ο Αποστολάκης θα δεχότανε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να είναι ανίκανος αλλά όχι χαζός. Συγχαρητήρια τουλάχιστον σε εσάς τους τρεις που βρήκατε κοινό τόπο στο σημείο αυτό, ας ελπίσουμε κάποτε να δούμε μια τέτοια συζήτηση στο δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ «σοβαρά» τον πήρες το ρόλο σου Δημητράκη ,θαρρείς ότι είσαι υποψήφιος
    στη Νέα Υόρκη .Δεν κοιτάς καλύτερα να μαζέψεις τα στελεχια σου που αντί να μαζέψουν κανα σταυρό όλη μέρα βρίζουν τον Αποστολακη στο διαδίκτυο . Αυτόν τον πολιτικό πολιτισμό έχουν , και συ μας λες για δημοκρατικούς διαλόγους και θεωρίες . Νέα κουλτούρα της Αριστεράς ............ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καργιολακι και εσύ πολύ σοβαρά έχεις πάρει το ρόλο σου πληρωμένο παπαγαλάκι. Όσο για την Αριστερά που ειρωνεύεσαι και μισείς να ξέρεις ότι αν δεν ήταν αυτή τώρα θα έπαιρνες 300 ευρώ κατώτατο μισθό δεν θα είχες καμία κοινωνική παροχή και θα είχες ακόμα μνημόνια. Σας έχει ενοχλήσει πολύ φασιστακια η Αριστερά και η απλή αναλογική.

      Διαγραφή
    2. Ωραία αριστερά.πλιαχ.Ωραιο ΠΑΣΟΚ πες καλύτερα.Δεν την ξαναπαθαινω.

      Διαγραφή
  4. Από τα δήθεν debate φαίνεται ποιος κάνει εργο? Μάλλον κάποιοι εθελοτυφλουν. Από αλαζονεία και διαφθορα διακατεχεται οποίος δε συμμετέχει σε τέτοιου είδους ερωταπαντήσεις? Ωραίοι χαρακτηρισμοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απουσια εργου λεει ο αλλος; Βρε μηπως οντως ασχολησαι με το δημο ξηρομερου εσυ και μας κανεις πλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνδυασμός εργολάβων, προμηθευτών, τραμπούκων, τρωκτικών, λιονταριών που τρώνε το δημόσιο χρήμα. Ο Επίτροπος τι χαλεύει με αυτούς; Δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν ως άλλοθι των αμαρτημάτων τους; Mήπως και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι να έρθει να πει, ότι δέκα νωματαίοι στη θητεία του πήραν 3.500.000 ευρώ; Να πεί για το πάρτι του Νέρωνα και της παρέας του; Να πει για το Τσινιά και τα καμώματα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη έλεγχο οικονομικό.Αφησε τα υπόλοιπα.Είναι περιττά.Κουβέντες.Καί μετά στον Κ.Εισαγγελέα.Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος σε όλα και σε όλους από Οικονομικούς Επιθεωρητάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Δημήτρη Μασούρα ο πολιτικός σου ρομαντισμός και το δημοκρατικό σου επίπεδο δε σου επέτρεπαν να δεις την στεγνή πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι ο κύριος Αποστολάκης θα ερχόταν στο Debate. Η αλαζονεία-αχαριστία-ανικανότητα του εν λόγω Δημάρχου είναι στοιχεία που τον διακατέχουν δεκαετίες τώρα . Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια η μόνη λύση είναι ο αυστηρός οικονομικός έλεγχος του Δήμου από αρμόδιους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών και η μετωπική σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του τόπου, που λυμαίνονται δεκαετίες τώρα.

    Πιστεύω το ίδιο θα πράξη τόσο ο αγαπητός Αθανάσιος Κασολας όσο και ο κυρίως Μωραΐτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καργιολης με το μοναδικό που μπορεί να κάνει διάλογο είναι με τα πληρωμένα Καργιολακια όπου τον χειροκροτούν ακόμα.Κυριε Τζεφριε μην τον εξευτελίζεται άλλο τον υπάλληλο σας αφήστε τον να παραιτηθεί κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αποστολάκης είναι πολιτικά τελειωμένος και η πιθανότητα να έρθει τρίτος μέρα με την μέρα αυξάνετε.Εχει χάσει Βόνιτσα Μοναστηράκι Παλιαμπελα Δρυμό Παλαιρο Πλάγια Κατούνα Τρύφο και όσο περνάει ο καιρός έρχετε η συντριβή του. Μασούρα Κασολα να κάνετε όμως αυτά που λέτε γιατί ο κόσμος θα γυρίσει και σε εσάς την πλάτη μετά από 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Πλαγιά κανεις λάθος.2 γυναίκες λείπουν αλλά θα τις βρει και αυτες για να συμπληρώσει τον επιτυχή του συνδυασμο.Ηδη ειναι σε προχωρημενες συζητήσεις με την κυρια Σαρα και θα ακολουθήσει και η κυρία Μαρα.Εχει καλό συνδυασμό στην Πλαγιά,αν και οι πολλοί χρειάζονται χαπια για να μένουν ξύπνιοι και να μην κοιμούνται ορθιοι.Κερδαμε σύντροφοι!!!

      Διαγραφή
  13. Κ. Μασούρα φαντάζεστε να ερχόταν ο Αποστολάκης σε δημόσια συζήτηση με έναν δικηγόρο και να τον ρωτουσατε για το δικαστήριο που έχει για τον βιολογικό της Βόνιτσας. Σχεδόν είχε χάσει τις εκλογές. Να μάθει ο κόσμος ότι κρατική υπηρεσία σέρνει στα δικαστήρια έναν δήμαρχο γιατί έχει τον βιολογικό εκτός λειτουργίας εδώ και 5 χρόνια. Και με όριο τα 700 κωλοβακτιριδια στον Αμβρακικό κόλπο η κρατική υπηρεσία μέτρησε 17000 κωλοβακτιριδια. Ειχαν ξεσηκωθεί όλοι και θα του έκαναν μήνυση. Μην κάνετε τις εκλογές πιο ακριβές για τον Αποστολάκη. Λεφτά υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και που θα τον ρώταγε ο δημοσιογράφος κύριε Αποστολακη πείτε μας ένα έργο που ολοκληρωσατε στην θητεία σας και ειναιβτης δικιά σας δημοτικής αρχής, είναι αρκετό για να μην κατέβει σε διάλογο ο ανίκανος Δήμαρχος.

    5 Χρόνια τιμολόγια σε ημέτερους και φίλους, 5 χρόνια η Βόνιτσα πήγε πίσω από Τουριστική ανάπτυξη,5 χαμένα χρόνια για το τόπο μάς. Όποιος ψηφίζει Αποστολάκη ψηφίζει την ταφόπλακα του ίδιου και των παιδιών του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ.ΤΑΙΣΜΕΝΑ.ΣΚΥΛΙΑ.ΤΟΥ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΜΕΧΡΙ.ΤΙΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ.ΕΧΟΥΝ.ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.ΔΕΝ.ΕΧΕΤΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΚΟΜΑ.ΤΙ.ΕΧΕΙ.ΝΑ.ΓΙΝΕΙ.Η.ΟΡΓΗ.ΤΟΥ.ΛΑΟΥ.ΕΙΝΑΙ.ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΡΘΡΏΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΌΤΑΣΗ. ΕΝΑΣ ΑΜΌΡΦΩΤΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΎ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΣΥΓΚΥΡΊΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΈΦΤΑΣΕ.ΜΑΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΛΌΓΙΑ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΕΊΣΤΕ ΥΠΑΊΤΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΈΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ΣΤΟ ΔΉΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιοι σκόπιμα αγνοούν ότι η πρόταση Μασούρα υιοθετήθηκε και από τους άλλους δύο υποψηφίους. Λέτε να νομίζει και ο Κασόλας ότι είναι υποψήφιος στο Λονδίνο και ο Μωραϊτης στη Μόσχα? Σας πειράζει ο πολιτικός πολιτισμός από τρία νέα παιδιά που προφανώς εχουν και αυτοί τα μειονεκτήματά τους και ξέρουν ότι θα δεχτούν δημόσια κριτική και βολές γι' αυτά αλλά έχουν τα κότσια να το κάνουν . Και ακόμα περισσότερο σας πειράζει αυτό που ούτε μεταξύ σας δε λέτε αλλά το ξέρει η καρδούλα σας και είναι η πικρή αλήθεια: Ο Αποστολάκης είναι μακράν ο χειρότερος υποψήφιος από τους τέσσερις και αυτό σε μια δημόσια συζήτηση δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Αποστολάκη τι μασάς? Στειλε τους ένα CD με τις φωτογραφίες από τις μαρίνες της Παλαιρου και της Βόνιτσας, την πεζογέφυρα της Αγίας Παρασκευής, τα λουτρά του Τρύφου, τα σφαγεία της Κατούνας, τους δρόμους που είναι σα "χαλί" (όχι χάλι, σωστά είναι ο τόνος), το δημοτικό γραφείο τουριστικής ανάπτυξης, τον βιολογικό που δουλεύει "ρολόι" και να τους ταπώσεις μια για πάντα? Ήμαρτον πια με τους αχάριστους που δεν αναγνωρίζουν το θείο έργο σου αντί να ανάβουν κάθε μέρα κεράκι στην εκκλησία που σ' έχουμε δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχου σκιαχτηκε ο αποστολακης τι να παει να πει στο ντιμπειτ αυτου μιλανε τα εργα του. Τους τα ειπε πριν τρεις μερες που παρουσιασε το συνδιασμο του και παθανε ολοι την πλακα τους. Τωρα τι λενε καποιοι ας τους να λενε δεν τους ακουει κανενας. Παμε δυνατα με τη δυναμη πολιτων!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Debate και κουραφέξαλα... Γιώργο άκου εμένα. Κάλεσε τους άλλους τρεις για μια παρτίδα πόκα να λύσετε τις διαφορές σας. Αν είσαι ακόμα τόσο καλός όσο θυμάμαι εκείνοι δεν πρόκειται καν να ξεκαμπίσουν. Θα καταλήξεις έτσι να ρίχνεις καμιά πασιέντζα που επίσης πρέπει να είσαι άριστος μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην εφορία και στο δημαρχείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τι να έρθει να πει;Αφού ξέρει ότι θα τον στριμώξετε..να πει για τις απευθείας αναθέσεις,για τα μαύρα λεφτά,για έργα που δεν έγιναν ποτέ;Μόνο σε ένα πράγμα είναι καλός..στο πως να φουσκώνει τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί τόση βιασύνη κ Μασούρα ; Απέρριψε τη πρόταση ο κ Αποστολάκης ;
    Είναι προφανής ο σκοπός της πρότασής σας Οι εντυπώσεις και μια ακατάσχετη λογοδιάρροια Αμ δεν έχει ανάγκη αυτά ο τόπος ούτε τις δικολαβίστικες τακτικές ούτε από ωραία λόγια. Γιατί , όπως είπε και ο ποιητής , τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ??? ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΙ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΙΑΓΡΙΔΗ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΙΛΑ !!! ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ!! ΜΑΣΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΚΟΜΗ !! ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχει πλάκα ο καριολης,νομίζει ότι έχει να κάνει ξανά με παιδάκια...Αυτά τα παιδάκια λοιπόν που ξεγελασες,μεγάλωσαν κ ωρίμασαν,έκαναν οικογένεια,δουλειές κ μάλιστα σε καιρούς ΚΡΙΣΗΣ!Αυτά τα παιδάκια λοιπόν δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί που λένε κ στο χωριό μου!!!ΟΧΙ άλλη ΑΔΙΚΙΑ ενάντια των πολλων συνανθρώπων μας ρε φιλε!Είναι κρίμα απ' το Θεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. π να χτπατε τν κ*λο σας κατ μασρεοι κ μαλιαγρδεοι ο καρυ παλι δημαρχος θα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το ντιμπέιτ θα γίνει κανονικά θα υπάρχει και μια άδεια καρέκλα για να τονίζει την απουσία του ανίκανου Γ.Αποστολακη από το αξίωμα του Δημάρχου.Λυπαμαι για το τόπο μου να έχει έναν τζογαδορο αμόρφωτο και αλαζόνα Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κινησεις εντυπωσιασμου γνωριζοντας την αδυναμια του αποστολακη να ανταπεξελθει στον προφορικο λογο. ο αποστολακης ομως κανει πραξεις οχι λογια. συνηθως αυτοι που λενε λογια πολλα κανουν λιγες πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΡΕ.ΜΑΣΟΥΡΑΙΕΙ.ΝΑ.ΧΤΥΠΑΤΕ.ΤΟ.ΚΟΛΟ.ΣΑΣ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΘΑ.ΣΑΣ.ΞΕΣΚΙΣΕΙ.ΟΛΟΥΣ.ΖΗΤΩ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω ο αποστολακης λέει ο μαλακας φαντασου χωριατηλα

      Διαγραφή
  29. Ο Καργιολης ειναι τρίτος γιατί δεν μπορεί να είναι τέταρτος...καλο μεσημέρι.

    Η συντριβή του Τζεφριου και το τέλος της διαπλοκής έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν είναι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών, οπότε Ποιος ο λόγος να δεχθεί ο Ταγματάρχης το debate?Θα ήταν πολιτικά εξακολουθώ με την πολιτική ήταν Η των περισσότερων υποψηφίων στο συνδυασμό του Γ.Αποστολακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μασούρα και Κασολα αν χάσετε από τον Καργιολη είστε για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. 《Ο πολύτιμος χρόνος των ώριμων ανθρώπων...》

    Ένα απόσπασμα από έργο του Βραζιλιάνου Ποιητή, Συγγραφέα, δοκιμιογράφου, φωτογράφου και μουσικολόγου, του Mario de Andrade (1893 – 1945).

    «Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα…

    Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.

    Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.

    Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.

    Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.

    Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί.

    Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.

    Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.

    Μισώ να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο… μετά βίας για την επικεφαλίδα.

    Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται… Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα…

    Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.

    Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
    Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
    Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
    Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
    Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

    Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.

    Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων…

    Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.

    Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει.

    Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου απομένουν…Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες απʼόσες έχω ήδη φάει.

    Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.

    Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις κι εσύ…»

    Αφιέρωση...σε όλου σας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΦΙΛΕ 3:24.ΑΝ.ΧΑΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ. Ο.ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ . ΤΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.Ο ΛΑΚΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ Ο ΚΑΡΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥ.ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΔΩ ΣΕ ΚΑ ΤΙ ΔΉΜΟΥΣ ΙΣΧΎΟΥΝ ΑΛΛΆ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΊΕΣ
    π χ.πως θα ξεγελάσουν τους δημοτικούς αντιπάλους-συμβουλους και να γίνουμε εμείς σύμβουλοι
    πρακτικές λύσεις και όχι θεεεεεεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο.ΜΑΣΟΥΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ.Η.ΜΟΝΗ.ΛΥΣΗ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το καργιολοσαιτ .xiromerobest ειρωνευεται το debate με το χειροτερο τροπο.Φοβουνται το διαλογο με επειχηραματα γελοια και ανυπαρκτα.Αποστολακη τελειωσατε παραιτησου θα γινεις ρεζιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και το μυαλο σου ειναι θολο και το δικο μου ποιο λειψο......και σε θωλοσαν τα λεφτα γεια σου Καργιολη Φαφλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 350 ΨΗΦΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ.ΝΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΕ.ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ζητάει τήν ψήμος μας ξανά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.Γιατί;;;Γιατί;;;;Μα είναι τόσο ανίκανη πού δέν κατάφερε νά τελειώσει τις δύο εισόδους τις πόλης μας.Ενα έργο πού ξεκίνησε το 2009 και είμαστε στό 2019.Βέβαια το χρήμα συνεχίζει να πιστώνεται γιά το συγκεκριμένο έργο από τήν Πολιτεία.Ντροπή.Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στους δήμους δεν ασχολουνται με ποιητές και ποίηματα
    Πρώτη προτερότητα είναι επενδυτικά προγράμματα και χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παρά ταύτα το ποίημα είναι ωραίο
    Έτσι είν' η ζωή
    Στη σωστή της διάσταση και οπτική γωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝ.ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΑΓΗ.ΜΑΣΟΥΡΑ.ΜΕΧΡΙ.ΤΕΛΟΥΣ.Ο.ΜΑΣΟΥΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ.ΓΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΟΛΟΙ.ΝΑ.ΔΕΙΤΕ.ΤΗΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝ.ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΑΓΗ.ΜΑΣΟΥΡΑ.ΜΕΧΡΙ.ΤΕΛΟΥΣ.Ο.ΜΑΣΟΥΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ.ΓΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΟΛΟΙ.ΝΑ.ΔΕΙΤΕ.ΤΗΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην κατουνα θα περάσει μπροστά ο κασολας στο γενικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τους έχεις στον Ντακο προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ.ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ.ΕΧΟΥΝ.ΑΡΧΙΣΕΙ.ΝΑ.ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ.ΤΗΝ.ΗΤΑ ΤΟΥΣ.Η.ΜΕΓΑΛΗ.ΝΙΚΗ.ΕΡΧΕΤΕ.ΑΠΟ.ΤΗΝ.ΚΑΤΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΟΛΟΙ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΔΕΞΙΟΙ.ΠΑΣΟΚΟΙ.ΣΥΡΙΖΑΙΕΙ.ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΔΩΣΤΕ.ΟΛΟΙ.ΜΑΖΙ.ΕΝΑ.ΤΕΛΟΣ.ΣΤΟ.ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΣΤΗ.ΒΡΩΜΙΑ.ΚΑΙ.ΣΤΗΝ.ΑΡΠΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνήσαμε άλλη μια φορά να διώξουμε τη δεξιά και μας βγήκε ξυνο.Ασε δε θα πάρω.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ.3:33.ΕΙΣΑΙ.ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙ.ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο