Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Σύλλογος Κομμωτών Αγρινίου: Δωρίζει περούκες σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου και Περιχώρων γνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που παίζουν τα μαλλιά στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας, καθώς η απώλεια τους από διάφορες αιτίες δημιουργεί προβλήματα στην αυτοπεποίθηση του ατόμου θέλει έμπρακτα να είναι δίπλα στην ανάγκη αυτή.
         Ανακοινώνει λοιπόν ότι το Σωματείο Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου διαθέτει έτοιμες περούκες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από μαλλιά συμπολιτών μας και με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να αξιοποιηθούν από ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.....

 
       Στόχος μας είναι η φυσική αποκατάσταση της εικόνας και η άνεση στην εφαρμογή της περούκας γι’αυτό δίνουμε επιπλέον την ευκαιρία σε όσους δεν θέλουν ή δεν τους ταιριάζει κάποια από τις έτοιμες περούκες που διαθέτουμε, να επιλέξουν ανάμεσα σε έτοιμα κομμένα μαλλιά διαφόρων τύπων και χρωμάτων που έχουν δωρίσει οι συμπολίτες μας και φυλάσσονται στα γραφεία του συλλόγου μας, με σκοπό να απευθυνθούν σε συνεργάτη του σωματείου μας και έτσι να δημιουργήσουν τη δικιά τους περούκα.

-Για περαιτέρω διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Προέδρου Σωτηροπούλου Μαρίας 6977437318 και 26410-23828.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Δ.Σ Σωματείου Καταστηματαρχών Κομμωτών
Κομμωτριών Αγρινίου


2 σχόλια:

  1. Μπραβο στο συλογο κομωτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια γι αυτη την πρωτοβουλια σας.μπραβο.αξιοι συγχαρητηριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο