Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ: Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ!!!

Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ.!!!

        Δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει στην Λαϊκή Συσπείρωση συνέπεια λόγων και πράξεων. Αλλά επειδή αυτά τα οποία ευαγγελίζεται, αφορούν σε Λαϊκές Δημοκρατίες και όχι σε Αστικές, όπως είναι η δικιά μας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά. 
      Πάντως ο πατέρας ο δικός μου δεν ήταν διορισμένος Πρόεδρος ή Κοινοτικός Σύμβουλος κατά την "Επανάστασιν της Επταετίας" διότι έτσι την ἔλεγον τινές και αυτό δεν είναι αιχμή προς την Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά προς άλλους τινές, οἵτινες έχουσιν την υμετέραν φωλεάν χεσμένην και το παίζουν ως προοδευτικοί, ενώ εγώ δεν υπήρξα ως φοιτητής ΕΚΟΦίτης.........



         Ανεξάρτητα με αυτά είτε οι υποψήφιοί μου ήταν περισσότεροι Αριστεροί ή πολύ περισσότεροι Δεξιοί όπως τώρα, εγώ Χρίσμα δεν πήρα ποτέ. Και είχα υποδεχθεί είτε ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού ή ως Δήμαρχος, από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, την κυρία Δαμανάκη, την κυρία Παπαρήγα ή τον κύριο Τσίπρα ως Αρχηγούς κομμάτων και είχα παρακολουθήσει πολλές προεκλογικές ομιλίες όπως αυτήν απόψε του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κύριου Φαρμάκη και του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

            Την Πέμπτη δε που επισπεύτηκε τον Αστακό ο  Υποψήφιος Περιφερειάρχης κύριος Φαρμάκης απουσίαζα ως μάρτυρας σε ένα δικαστήριο, αλλά τον είχα συναντήσει την Τετάρτη στον Μαχαιρά, όπου η συνάντησή μας δεν είχε τον χαρακτήρα, να πιούμε έναν καφέ, αλλά για πλήρη ενημέρωση για τα μεγάλα έργα, όπως η οδική σύνδεση από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την σήραγγα Άγιου Ηλία, από Μπαμπίνη με παράκαμψη Αετού και Αρχοντοχωρίου μέχρι Μύτικα και από Πλατυγιάλι μέχρι Αστακό, για τον δρόμο από Τσαπουρνιά –Χρυσοβίτσα –Βαλόστρατο-Σουπί, αλλά και Παλαιομάνινα, με Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Ξηρομέρου, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΝΗΡΕΑ, για τα Τουριστικά Καταφύγια Αστακού και Μύτικα, για την δημιουργία κοντά στις ανεμογεννήτριες εργοστασίου διαλογής –ανακύκλωσης και καύσης των υπολοίπων των στερεών αποβλήτων για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στα πρότυπα παρόμοιων με αυτά που υπάρχουν στην Σουηδία με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση του Περιβάλλοντος και για την ουσιαστική αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Περιοχής  μας.

Αστακός 5/4/2019 

  





36 σχόλια:

  1. Είσαι ο Παναγιώτης Στάικος και έχεις το αλάθητο.
    Ανεύ σχολιασμού.
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ξεκάθαρες θέσεις και ιδεολογικό προσανατολισμό. Εσείς τι έχετε ακριβώς; Όλοι οι καλοί χωράνε; Κάποτε είχατε ντυθεί με το Μαρξιστικό μανδύα, τώρα το γίνεται; Περνάμε και μια βόλτα να πούμε ένα γειά στο Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ-ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταικο χρησμα σου εδωσε το ΠΑΣΟΚ οταν εγινες δημαρχος ,το Λυμπερατο εριξε και στηριξε εσενα οταν εγινες προεδρος,εσυ μας εκανες μαθημα και μας εκρινες οτι δεν ειμαστε και πολυ πρασινοι οσο θα ηθελες,χρησμα απο το ΠΑΣΟΚ ζητουσες το 2010.ε α συχτηρ απο κει πες και μια φορα αληθεια,εκτος και εαν εσυ αντιλαμβανεσε την πολητικη κατα το πως σε βολευει.μονο που ο κοσμος εχει μνημη βλεπει και δεν ξεχνα,κητα τον εαυτο σου και ασε τους αλλους. ξεκαθαρησε τη εισαι εσυ εστω και τωρα στα γεραματα εμενα δεν με ενδιαφερει κανε οτι θελεις,αλλα βαρεθηκα να σε ακουω να κανεις τον εισαγγελεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΙΚΟΣ= ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΚΚΕ, ΜΕΤΑ ΠΟΤΑΜΙ, ΜΕΤΑ ΚΙΝΑΛ, ΤΩΡΑ ΝΔ!!!!!!!

    Η ΣΥΓΧΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκίνησες από άκρα δεξιά,περασες από ΠΑΣΟΚ γιατί σε βόλευε,μετά ΚΚΕ ,μετά ΠΟΤΑΜΙ όπου σε πήρε και σε σήκωσε ,εμφανίζεσαι με Χρυσαυγίτες στη καντήλα μπας και τσιμπήσεις κανένα ψήφο και τώρα βγάζεις φωτογραφίες με το Μητσοτάκη!!
    Ανεμοδούρι έγινες.
    Και στα τοπικά πρώτα απέναντι στο Γαλούνη και Πανταζή ,μετά γλύψιμο και τώρα βγαίνει ο Πανταζής και λέει ότι θα συνεργαστείτε...
    Που να σε πιάσει κάνεις..
    Σε μια μέρα είκοσι διαφορετικές θέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ


    https://xiromeronews.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

    https://xiromeronews.blogspot.com/2015/01/t_26.html?m=1

    ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙΣ ΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννης Καρναβάς6 Απριλίου 2019 στις 9:40 π.μ.

    Υπέροχα...Σε ερώτηση μου προ πολλών φεγγαριών , όταν ακόμα η υποψηφιότητα του ήταν φυντάνι, τόν ρώτησα απ αυτο εδω το βήμα αν θα διεκδικήσει κομματική υποστήριξη σε περίπτωση που καταθέσει υποψηφιότητα , μου απήντησε ευθαρσώς και ξεκάθαρα ότι ο Στά'ι'κος δεν χρειάζεται κομματα , εχει το κόσμο που τον αγαπάει....Τί άλλαξε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σα απαντησε το ΚΚΕ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια τουριστικά καταφύγια συζήτησες;
    Τι συζήτησες για τα τουριστικά καταφύγια Αστακού και Μύτικα με το Φαρμάκη;
    Μπορείς να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.google.gr/amp/s/www.rizospastis.gr/storyAmp.do%3fid=6826838

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΕ ΚΚΕ
    ΚΛΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ "ΜΗΤΣΑΡΑ" ΠΟΥ ΟΙ ΤΗΛΕΘΗΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ , ΑΝΑΜΑΣΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ Κ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ Ή ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑΤ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΕ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? (ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ)
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΤΟ Δ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ 2019 ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ Ν.Δ. Ή ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ?
    ΣΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ. ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Παναγιωτη Στάϊκο !
    Η προσωπική μου αποψη είναι ότι δέν προάγει τον πολιτικό μας πολιτισμό ως ισότιμα μέλη τοπικής μας κοινωνίας το πολιτικό ήθος των λεγόμενων σας.
    Προσωπικά ελπίζω στην εθελοντική επαναδιατύπωση από την πλευρά σας του πολιτικού ύφους και ήθους στο περιεχόμενο του κειμένου της εν λόγω ανάρτησης.
    Ευχαριστώ!
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΙΚΟΥ, ΣΥΜΑΒΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΣΟΥ ΤΙΜ. ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Στάικος αν σε θεωρεί εμπόδιο στους σχεδιασμούς και τους στόχους του, ξεσπάει σε παραληρηματικές επιθέσεις, ύβρεις και λάσπη. Για το Γαλούνη και τα έργα του, για το Πανταζή και τις εξευτελιστικές για τη δημοκρατία και τους πολίτες μεθόδους του, το παίζει Αλέκος,επιβεβαιώνοντας με τη σιωπή του ότι έχει στήσει γέφυρα συνεργασίας μαζί τους. Όπως άλλωστε και ο Πανταζής έχει, εμμέσως πλην σαφώς, ομολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έτσι ή αλλιώς, τελικά ο Στάικος με τις επιθέσεις του μόνο κατά του Συνδυασμού Τρυανταφυλλάκη, δουλεύει για την επανεκλογή της διαρχίας Γαλούνη - Πανατζή.Προφανώς θα έχει και τους λόγους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Στάικος χωρίς να είναι σοβαρός βλάπτει σοβαρά την πολική υγεία της περιοχής. Το ότι είναι και γιατρός τον κάνει πολλαπλά αδικαιολόγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ένα πολιτικό πρόσωπο που ζητάει την ψήφο μας , ευθαρσώς θα πρέπει να πεί ανοιχτά στην κοινωνία , πολιτικά , σε πιο κόμμα ανήκει. Εγώ π.χ ως απλός πολίτης , λέω , οτι ανήκω ψυχή τι και σώματι στο ΠΑΣΟΚ . Ο κ. Στάικος έχει να φοβηθεί κάτι ; δεν νομίζω. Επιβάλλεται να μας πει κομματικά που ανήκει και ποιό κόμμα θα ψηφίσει στις επικείμενες Ευρωεκλογές και στις Εθνικές. Και τότε να ζητάει την ψήφο μας. Ολα αυτά που αναφέρονται οτι παρέλασε είτε ως μέλος του ΠΑΣΟΚ η φίλα προσκείμενος προς ΚΚΕ ή στο ΠΟΤΑΜΙ , και τώρα στη Ν.Δ , αληθεύουν πέρα για πέρα. Δικαίωμά του φυσικά είναι να ανήκει σε όποιο πολιτικό χώρο επιθυμεί. Δικαίωμα του , όταν ζητάει ψήφο από τους πολίτες , δεν είναι ν αποκρύπτει που ανήκει πολιτικά. Δεν πείθει κανέναν αν μας πει οτι είναι ανεξάρτητος και ακομμάτιστος. Πέστε λοιπόν κ.υποψήφιε για δήμαρχος Ξηρομέρου , που ανήκετε πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο κος Στάικος ήταν με το ΠΑΣΟΚ με το ΚΙΝΑΛ με το ΠΟΤΑΜΙ με το ΚΚΕ με τη ΔΗΑΝΑ με την ΠΟΛιΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ με τον ΤΖΟΒΟΛΑ με το ΚΚΕ εσωτερικου δεν γνωρίζαμε ότι είναι με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Χτες τον είδαμε με τον Κούλη (θέλω να πιστεύω πως δεν θαχει την πολιτική διορατικότητα του Κούλη).....
    Περιμένω τον Αλέξη για να δω ......!!!!!???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Παναγιώτης Στάικος έχει γνώμη και γνώση, γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει,αλίμονο στους δήθεν παντογνωστες.....Ο Στάικος θα ειναι στο χορό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε ρε κατακαημένε Αστακέ !!!!!!!!!!
    Πόσους Στάκιους , πόσους Πανταζήδες ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερους και καλύτερους από κάτι ατσαλακωτους

      Διαγραφή
  23. Έλα απάντησε αφού βραζεις γιατί σε πονάει η αλήθεια δεν άφησες κανένα χώρο χωρίς να περάσεις.αποφασισε τι εισαι να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπομονή !!!!!!!!!!!
    Θα μας απαντήσει σε λίγο ο Ζελ!!!!!!
    Θα μας βάλει στη θέση μας που αυθαδιάζουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξεκολλήστε εκεί στο γραφεία επικοινωνίας Γαλούνη !!!!!!!!!!
    Μας έχετε πρήξει με έναν ατσαλάκωτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα άμα. Γράψω όνομα δε θα το ανεβάσει. Μόλις δείτε ατσάλακωτος όμως τσιμπάτε έτσι... Και μην τσούζεις τόσο, ούτε απέξω απτό δημαρχειο δεν περνάω.

      Διαγραφή
  26. Ποιος είναι ο κατάλληλος για τον τόπο μας πρέπει να κοιταμε και όχι σε ποιο κόμμα ανοικει ο καθενας, με το συμφέρον του τόπου ψηφίζουμε για το καλό του τόπου μας, και όχι με το συμφέρον του κόμματος. Γιαυτο ποτέ δεν πάει ποτέ μπροστά το Ξηρομερο γιατί μόνοι μας αλληλοκατηγορουμαστε και ψηφίσουμε πέρα στα χαμένα
    Ξυπνάτε να δείτε καλό στο τόπο σας, μην περιμένετε να έρθουν τα κόμματα να σας φτιάξουν τα χωριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΌΠΟ ΕΊΝΑΙ
    ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ γάλαζιο χρώμα 425 ΔΉΜΟΙ
    ΚΑΙ θαλασσί χρώμα ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΤΟΒΡΙΟ ΌΛΗ Ή ΕΛλάδα Μπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και με την Βοήθειά να γίνει όλη η ΕΛΛΆΔΑ μπλε χρώμα
    των δυο Γιατρων ΣΤΑΙΚΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΆΚΗ
    τα καλύτερα παιδιά του λαού και του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΕ.χαμωλεοντες.ΚΑΡΝΑΒΑ.ΚΑΙ.ΚΟΥΓΓΕΛΗ. .ΠΟΥ.ΗΣΑΣΤΑΝ.ΤΟΣΕΣ.ΜΕΡΕΣ.ΟΡΕ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ.ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΑΖΙ.Ν .Α.ΠΕΡΝΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 40 ΧΡΌΝΙΑ Στάϊκο εναλλάξ Πασοκ και Ν.Δ
    ΚΑΙ κατσε Στάϊκο γυρίζεις σε κομματικές ανούσιες συγκεντρώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιάννης Καρναβάς8 Απριλίου 2019 στις 9:05 π.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    ΒΡΕ.χαμωλεοντες.ΚΑΡΝΑΒΑ.ΚΑΙ.ΚΟΥΓΓΕΛΗ. .ΠΟΥ.ΗΣΑΣΤΑΝ.ΤΟΣΕΣ.ΜΕΡΕΣ.ΟΡΕ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ.ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΑΖΙ.Ν .Α.ΠΕΡΝΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 7 Απριλίου 2019 - 7:08 μ.μ.

    Χά ωρέ μπάρμπα, σούλψα ? μη του δίκιου σ πιδίμ...σα λιοντάρ απου χάμου πού μαι _καταήστκου δηλαδής - είπα να κάτσου λίγου να ...κλουρέψου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ψήφο στον Στάικο για να βγει ο Γαλούνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΄΄ για την δημιουργία κοντά στις ανεμογεννήτριες εργοστασίου διαλογής –ανακύκλωσης και καύσης των υπολοίπων των στερεών αποβλήτων για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος΄΄
    ο ανθρωπος εχει οραμα...
    αφου αφησε τις παραλιες στο ελεος των ιχθυοβιομηχανιων και κατεστρεψε τις μοναδικες παραθαλασιες εκτασεις τωρα θελει να καταστρεψει κ τα βουνα με ανεμογεννητριες και εργοστασια που καινε σκουπιδια....
    τι λενε οι αλλοι για αυτα τα πραγματα...
    ο τυπος ειναι επικινδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο