Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Παραίτηση Κώστα Γαλάνη από Πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ και κάθοδος στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!
Σας εύχομαι εκ βάθους Χριστός Ανέστη. Παράλληλα με το εορταστικό κλίμα των ημερών, υπάρχουν και τα τεκταινόμενα της προεκλογικής περιόδου.
Καταρχήν σας ανακοινώνω την παραίτηση μου από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού (ΝΑΟΑΣ)......
Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη και φυσικά έχει σχέση με τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι δήθεν χρησιμοποιώ την ιδιότητα μου ως Προέδρου του Ομίλου για την προβολή μου και ψηφοθηρικούς λόγους, παραβιάζοντας το άρθρο 117 του καταστατικού του Ομίλου.
Επί σειρά ετών πρόσφερα τις υπηρεσίες μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, ευσυνείδητα, με πολύ κόπο και προσπάθεια, με μοναδικό κίνητρο την άθληση των νέων και την προβολή του τόπου μας.
Ολοκληρώνοντας λοιπόν τον κύκλο μου στον ΝΑΟΑΣ, θεωρώ επιβεβλημένο να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συνεργάτες - μέλη του Δ.Σ.
Πολλές ευχαριστίες, για την οικονομική στήριξη, στον ΝΗΡΕΑ Α.Ε. και την ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε. και ειδικότερα στους κ.κ. Γ. Κυριακίδη και Γ. Κολώνια, Δ/ντες αντίστοιχα των εν λόγω εταιρειών.
Σχετικά με την συμμετοχή μου στις εκλογές, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι βεβαίως και θα συμμετάσχω.
Μετά την προσπάθεια υποβάθμισης μου και την απομάκρυνση αρκετών συνεργατών μου με "περίεργο" τρόπο, και επειδή πάντα παραμένω ενεργός πολίτης, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση με τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μετέχοντας στο γενικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.
Ο κ. Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του με κάλεσαν με σεβασμό στο πρόσωπο μου, την προσφορά μου, την ανιδιοτέλεια και το όραμα μου για τον τόπο μας, τον οποίο επιθυμώ να συνεχίσω να υπηρετώ.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του και με τη συμπαράσταση των φίλων μου και όσων εκτιμούν το πρόσωπο μου, θα δώσω τον έντιμο αγώνα μου. Υπόσχομαι δε ότι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι πάντα στην διάθεση των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση
Κώστας Γαλάνης
mytikaspress

47 σχόλια:

  1. Με τέτοιες επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις
    δέν κερδίζονται Κύριε Γαλάνη Κωνταντίνε του θεαθήναι εκλογές
    "Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΝΗ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ .ΓΑΛΑΝΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΝΤΡΕΠΕΣΕ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΜΑΖΕΥΗ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΛΙΡΩΣΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΚΤΙΟ ΜΕ ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σα δε ντρέπεσαι έχεις καταντήσει το βλήμα της παραλίας ....ευχαριστείς τους πάντες ,τον Πανταζη που σε ξανάβαλε εκεί μέσα όταν σε διώξανε οι φίλοι σου που τώρα τρέχεις από πίσω υποψήφιος .Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 415 Ο Κώστας εμένα μου είναι συμπαθης, ωραίος και γραφικός.
      ας πει ένα συγνωμη στον κ. Πανταζή και να επιστρέψει στο "μαντρί"

      Διαγραφή
  4. Tι αλλα θα δουμε και θα ακουσουμε θεε μου,αγιες μερες που ειναι.Ημαρτον και ο Γαλανης με την ανατροπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν έγινε πρόταση στον Βαγγέλη Παπαϊωάννου να τον πάρει στον συνδυασμό του αυτός τον έδιωξε με τις κλωτσιές τώρα εσύ το μαζεύεις α ρε ειστε για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάει στο νονό του που τον βάφτισε ο Μικρός Κωστάκης της παραλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατρέ,αυτό λέγεται κατάντια..... ε όχι το Γαλάνη των υδρόμετρων..... έλεος.
    Λευτέρη ακούς;;; Βασίλη Σούλα είσαι εδώ;;;Πάνο Τζαχρηστα τι χαμπάρια;
    Το ΝΕΟ:ΛΑΙΝΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ, ΚΑΙ τώρα ο Εξοχότατος Κώστας Γαλάνης αφού έφαγε κλωτσιά από Πανταζή και Γαλουνη βρήκε στέγη στο νέο συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού δε σου απαντούσε το τηλέφωνο ο Πανταζής όπως λες έπρεπε να βρεις καταφύγιο, πήγες αμέσως στο Σταικο σε έδιωξε και τελικά που αλλού θα πήγαινες εκεί που τα μαζεύουν ολα.
    ΣΤΟ ΝΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Κώστα, σωστή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Γιάννη τι τον θες τώρα αυτόν;Θα κερδίσουμε είναι δεδομένο άλλο όχι και τι Γαλάνη ρε φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά κάνει ο Τριαντάφυλλακης Και δίνει προβάδισμα στο Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ! ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεύεσαι.... Το γαλανή δεν τον θέλει κανένας, παρά μονο όσοι δεν μπορούν.να κλείσουν συνδιασμο

      Διαγραφή
  13. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΚΟΥΝ...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η προσωπική πολιτική άποψη που έχω σχηματίσει απο τις διάφορες και κάθε ειδους μεταγραφές προς την δημοτική παράταξη "αχταρμάς" του κ. Τριανταφυλλάκη, ειναι ότι η ηγετική ομάδα αυτής της πολιτικά "αχταρμάς" παράταξης με επικεφαλής τον κ. Τριανταφυλλάκη ενδιαφέρεται περισσότερο να φτιάξει τώρα "το πολιτικό του δίκτυο " για το μέλλον και όχι τόσο γι αυτές τις δημοτικές εκλογές.
    Οι σοβαροί πολιτικά συνδημότες μας δεν θα πρεπει να ταυτίζονται κατα την γνωμη μου με τέτοιες "καιροσκοπικές" πολιτικές αντιλήψεις.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η προσωπική πολιτική άποψη που έχω σχηματίσει απο τις διάφορες και κάθε ειδους μεταγραφές προς την δημοτική παράταξη "αχταρμάς" του κ. Τριανταφυλλάκη, ειναι ότι η ηγετική ομάδα αυτής της πολιτικά "αχταρμάς" παράταξης με επικεφαλής τον κ. Τριανταφυλλάκη ενδιαφέρεται περισσότερο να φτιάξει τώρα "το πολιτικό του δίκτυο " για το μέλλον και όχι τόσο γι αυτές τις δημοτικές εκλογές.
    Οι σοβαροί πολιτικά συνδημότες μας δεν θα πρεπει να ταυτίζονται κατα την γνωμη μου με τέτοιες "καιροσκοπικές" πολιτικές αντιλήψεις.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννελη καλο θα είναι να κοιτάς το συνολικό ψηφοδέλτιο....ήρθα λοιπόν στο χωριό σου λόγω Πάσχα και μιλησα με τους συντοπίτες σας....μου είπαν τα χειρότερα για εσάς και μου τόνισαν πως έχετε "αδυναμια" στον μουστάκια Και πώς ασχολείστε εσείς με την πολιτική. Οπότε καταλαβαίνετε πως αυτά που γράφεται ριναι ΓΕΛΟΙΑ για μεγάλη μερίδα ανθρώπων.....Καλό θα είναι λοιπόν να κατσετε σπιτάκι σας και απλά να περιηγηστε στο διαδίκτυο.....πολλά μπορεί να βρείτε ίσως και καποιον οδηγό για το πώς ζω χωρίς να σχολιάζω γιατί θίγονται τα συμφέροντα μου.

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη ! 10:30 π.μ.
      Όπως εγώ κρίνω δημόσια τους πολιτευτές και πολιτικούς του δήμου μας το ίδιο εξίσου δικαίωμα έχουν να κρίνουν και οι συμπολίτες μας πολιτικοί τον καθένα απο εμας τους απλούς δημότες που λέμε την γνώμη μας για θεματα του δήμου μας, αποδέχομαι προσωπικά λοιπόν κάθε κριτική.
      Καλό βράδυ Φίλε συνδημότη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  16. Φίλε των 5:09 δεν είναι αρπακτικό τουλάχιστον...κρατά σημαιοφόρο τον Γεωργούλα και άντε γεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτσε καλά Κωστάκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλεος!!! Γι'αυτό πάμε κατά διαβόλου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ.
    ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ.
    ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ στον αστακό θα είναι πρώτος με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε πάτε καλά για το Γαλάνη μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To kirio Erotokrito nevriase poli ke vlastimuse pu ton eftise mekri ke o Galani.To Erotokrito ponese me afto allah ti na kani Kani to kardia tu petra ke alepu kremastari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κρίμα που πιστέψαμε ότι είναι το νέο!!! Γιάννη βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος.. τι να σου πω!!! Με την τελευταία επιλογή σου μας άφησες άναυδους... έχουν πάρει πολλοί πόδι από τον συνδυασμό αυτό να το έχεις υπόψη σου.. Όλοι οί συνδυασμοί τον έδιωξαν !!! Και από τα τοπικά, και από το γενικό. . Εσύ τόσο πολύ ανάγκη είχες να κλείσεις ;; χίλιες φορές μία ήτα με αξιοπρέπεια!! Παρά μια νίκη γεμάτη λάσπη ... ή τελική επιλογή , και ευθύνη θα είναι μόνο δικιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10,36 ΜΜ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άλλη μια απόδειξη ότι το πράγμα βρωμάει από το κεφάλι ... ο καιρός θα το δείξει !!! Τριανταφυλλακη είσαι μέγιστος
    Έχεις σύνδεσμο με εμπειρία στο Δήμο μας που θέλουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τόπο και οχι να είναι υποχείρια του οποιουδήποτε Γαλούνη
    Ας κάνει κίνηση ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ και σύντομα όλα τα άπλυτα του στη φορα
    Τριανταφυλλακη είσαι μεγάλος ΓΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 26ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευτυχως που μπορεί να κλείσει συνδιασμο ο Τριανταφυλλακης και μαζεύει τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα.. Ότι θέλει να εκλεγεί δημαρχος για να φάει τα λεφτά να τα δώσει στο χωριό του σας το λέει? Ότι έβαλε τον κολλητό του πρόεδρο στον τρικαρδο ώστε να μπορεί να τον... Χρηματοδοτεί σας το λέει? Μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΕ ΚΑΠΙΟΣ Η ΤΟ ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  28. Αυτο και εαν δεν ειναι ανατροπη τωρα σιγουρα κυριε τριανταφυλλακη η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καπου μπερδεψατε τα πραγματα δεν ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Γ Α Λ Α Ν Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτο και εαν δεν ειναι ανατροπη τωρα σιγουρα κυριε τριανταφυλλακη η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα δεντρα που εχουν καρπους πετροβολανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΤΑΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εσύ Αποστόλη αν Κώστας ζητήσει συγνώμη
    τον συνγχωρείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενώ ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ έχει δυνατούς χαχαχα έχεις πολύ πλάκα 4:40....για δες τις αναθέσεις....καλοφαγωτα εγλυψες και εσύ κανένα κόκκαλα κι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξερει οτι δεν μπορει να φαει απο το γαλουνεικο και παει εκει που ξερουν απι φαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι παλιες καραβανες μαζευονται ολες μαζι.Ξερουν αυτες που αναμενονται μεγαλες μασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έβαλε την βούλα τώρα ο Τριανταφυλλακης!! Ψηφίστε τώρα το νέο κύμα στον Αστακό!!! Ότι χειρότερο το μάζεψε αυτός.. Όπως έκανε και ο Σύριζα έβαλε όλα τα λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ για να βγει πλασαρωντας το νέο..
    Γελάει ο κόσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Κωστας Γαλανης ειναι εντιμος ανθρωπος..Εχει σημαντικη προσφορα στον τοπο μας και δεν επιτρεπονται τετοιες συμπεριφορες σε βαρος του απο επαγγελματιες πολιτικους και εκολαπτομενους νεαρους .Συνεργασιες ζητησε και οχι υποταγη.Οσο για τους επικριτες της κωλοτουμπας ας κανουν πρωτα την αυτοκριτηκη τους.Ο ΔΕ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και ο Γαλάνης υποψήφιος με τον Τριανταφυλλάκη; Ε τώρα είναι σίγουρο οτι θα κάνετε την ανατροπή.Βρε ποιόν κοροιδεύετε;Μαζέψατε οτι απέμεινε για να κλείσετε συνδυασμό και λέτε οτι θα περάσετε δεύτερο γυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στον Αστακό αυτούς που περίσσεψαν και έφαγαν κλωτσιά από τους υπόλοιπους συνδυασμούς τα παλιά λαμόγια τα μάζεψε το Ν Ε Ο ... γελάει ο κόσμος.. Τώρα τι έχει να πει ο Μύτικας;;; Στηρίζει τον άφθαρτο Τριανταφυλλακη ή θα τον μάθουμε και αυτον ότι είναι μέγας Κωλοτούμπας που άφησε το δημαρχείο για τον Τρικαρδο.. Βγάλτε έναν δήμαρχο από τον Μύτικα και αφήστε τους Νεοχωριτες για τα χωριά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο κ. Γαλάνης είναι ένας έντιμος άνθρωπος και με καθημερινό ενδιαφέρον για το δήμο. Δεν κρύβεται και είναι πολύ αγαπητός σε όλους. Η προσπάθεια απαξίωσης του μόνο κόμπλεξ δείχνει.
    Μπράβο στον κ. Τριανταφυλλάκη που τον κάλεσε να συστρατευθεί για την Ανατροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο