Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Μια εξαιρετικη υποψηφιότητα ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ απο το Αρχοντοχώρι, στο ψηφοδέλτιο του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

         Ένας ακόμα δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός υποψήφιος ενισχύει με την παρουσία του, την παράταξη «Ξηρόμερο -Δύναμη ελπίδας -Ανατροπή τώρα» με επικεφαλής το Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
       Πρόκειται για τον Λευτέρη Πιτσινέλη απο το Αρχοντοχώρι, έναν δυναμικό, γνήσιο και καθαρό  άνθρωπο και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Είναι γνωστός για την συνεχή προσφορά του στα κοινά και κατέρχεται για πρώτη φορά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με στόχο να συνεισφέρει με τις ιδέες του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. 
     Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερα αξιόλογος και με πολύ διάθεση για δουλειά για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του Τόπου μας και αξίζει την ψήφο μας. 
Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Πιτσινέλη:

Ελευθέριος Γ. Πιτσινέλης
Τηλ: 6974301644
e-mail: lpitsinelis@gmail.com

     Θα ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά για την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ξηρομέρου με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη: Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
       Αγαπητοί συγχωριανοί και συμπατριώτες είναι τιμή μου και ταυτόχρονα ευθύνη να συμμετέχω και να εργαστώ για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ξηρομέρου με την «Ελπίδα» του Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη.........


      
   Επιδίωξή μας, η βελτίωση των συνθηκών ζωής στον τόπο μας ώστε οι νέοι μας να μη φεύγουν! Πιστεύω πως αυτός ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
       Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα της περιοχής μας και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

Μικρό βιογραφικό: 

   Γεννήθηκα  08.10.1972 στο Αρχοντοχώρι όπου εκεί μεγάλωσα και ζω. Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Λιάβα, μόνιμη εκπαιδευτικό (Νηπιαγωγός) με καταγωγή από το Αρχοντοχώρι και έχουμε 4 παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών.
     Είμαι απόφοιτος του Γεν. Λυκείου Μύτικα Αιτωλ/νίας καθώς και της τρίχρονης εκ/κής κατάρτισης στις σχολές μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
     Υπηρέτησα στον στρατό ως καταδρομέας –αλεξιπτωτιστής στην 1η Μ.ΑΛ και απέκτησα κρίσιμη ειδικότητα και τιμητική διάκριση λόγω απόδοσης και ήθους. Επίσης είμαι οργανωμένος σε συλλόγους εφέδρων καταδρομέων.
     Κατέχω άδεια αρχιτεχνίτη υδραυλικού και άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων και εξασκώ τα επαγγέλματα. Διατηρώ Σούπερ Μάρκετ στο Αρχοντοχώρι και παράλληλα ασχολούμαι με την εμπορία και επεξεργασία ζωοτροφών.
Κατέχω την Αγγλική και Σερβοκροατική γλώσσα.
    Βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ με αγαπημένες δραστηριότητες όπως την ορειβασία, κολύμπι, τρέξιμο και πολεμικές τέχνες (τώρα) Μουάι Τάι (Muaythai).

Με εκτίμηση, 
Ελευθέριος Πιτσινέλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου 
με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη

13 σχόλια:

  1. ΠΡΩΣΟΠΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΙΜΙΑ. ΜΕ. ΚΑΛΗ. ΔΙΑΘΕΣΗ. ΝΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΟΠΟ. ΤΟΥΣ. Ο. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή υποψηφιότητα που αξίζει να υποστηριχθεί. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλήθεια επιτυχία μπράβο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Λευτέρη !
    Το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι είναι δικαίωμα σεβαστό, όπως και η ελευθερη δημοκρατική επιλογή δημοτικών συνδυασμών.
    Ταυτόχρονα δε η υπεράσπιση θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και βασικών κανόνων της Αυτοδιοικητικής μας Δημοκρατίας είναι πρώτιστο δημοκρατικό καθήκον όλων μας ως τοπική δημοκρατική κοινωνία και βεβαίως μετά κάθε αναγκαία προτεραιότητα για την κοινωνία του δήμου μας.
    Πολιτική αλλαγή λοιπόν στις δημοτικες εκλογες το Μάη του 19 καί πολιτική απελευθέρωση της Νόμιμης και Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δημου μας : "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΊΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ" απο αντιδημοκρατικές αντιλήψεις κατοχής.
    Χρόνια Πολλά με Εκτίμηση !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σαρωσει ο τριανταφυλλακης, εχει δημιουργηθει πανικος και πεφτουν τα τηλεφωνα συννεφο απο τους αλλους
    οτι και να κανατε αυτος που αξιζει θα βγει, δωστε οσα φακελακια θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ δυνατό χαρτί για το συνδέσμου του Τριανταφυλλάκη !!! Συγχαρητήρια γιατρέ έχεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους δίπλα σου .Θα σαρώσεις .Εισαι η ελπίδα του τόπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευτέρη καλή επιτυχία. Το αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ
    ΑΤΟΜΑ,ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία
    Από τα πιο καθαρά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήττα και στο Αρχοντοχώρι;;;Αυτές είναι υποψηφιότητες....καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα, άνθρωπος τίμιος, εργατικός με παιδεία, σωστός οικογενειάρχης! Καλή επιτυχία Λευτέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέτοιους ανθρώπους τίμιους με όραμα, φιλότιμο και όρεξη για δουλειά χρειαζεται ο τόπος μας για να προχωρήσει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης χρειάζονται άνθρωποι με αγαπη για τον τόπο τους, όραμα,επιμονή,σχεδια για το μελλον.Ο Λευτέρης διαθέτει αυτά τα στοιχεία και μπορεί να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτόν τον τόπο και εμποδίζουν την ανάπτυξη του. Καλη επιτυχία ,Λευτέρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο