Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Ευαγγελίας Πολύζου-Γελαδάρη με την παράταξη "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" κ. Παναγιώτη Στάικου.


Φίλες και φίλοι, συγχωριανοί και  συμπολίτες, θέλω να δηλώσω ότι είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ξηρομέρου, με την παράταξη "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" του  πετυχημένου δημάρχου του πρώην δήμου Αστακού και ιατρού κ. Παναγιώτη Στάικου. Είμαι  από τις Φυτείες Ξηρομέρου και εργάζομαι ως  ιδιωτική υπάλληλος. Είμαι  νέα στον πολιτικό χώρο και πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά............ 

      Τα τελευταία χρόνια, δεν το κρύβω  ότι  νιώθω έντονα την στασιμότητα, την εγκατάλειψη και τον μαρασμό του δήμου μας. Στεναχωριέμαι  για τις χαμένες ευκαιρίες  και τις αναξιοποίητες προοπτικές. Ζητώ την στήριξη από εσάς τους φίλους, γνωστούς και αγνώστους, για να μου δώσετε έτσι την ευκαιρία να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, για  το καλό των παιδιών μας και το καλό των συνανθρώπων μας.
      Έχω την όρεξη, την δύναμη και την θέληση να αγωνιστώ!
      Σας καλώ να με εμπιστευθείτε. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί μία συνειδητή επιλογή που με την υποστήριξή σας μόνο θα μπορέσει να καρποφορήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

8 σχόλια:

  1. Αξιότιμη συνδημοτισσά μας Κα Ευαγγελία Πολύζου Γελαδάρη !
    Καλή επιτυχία στην ανιδιοτελή σας προσπάθεια για το καλό και την πρόοδο της κοινωνίας του δήμου μας.
    Θα ήθελα επίσης να πώ κάτι γενικότερο για τις αναξιοποίητες προοπτικές που αναφέρατε και σωστά αναφέρερατε στην αναρτησή σας.
    Σε αυτό φταίνε όλες οι δημοτικές αρχές του τόπου μας και βεβαίως τεράστια ευθύνη έχει η σημερινή αποτυχημένη και κατά την άποψή μου πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής του δήμου μας και επίσης οφείλεται και σε όλες τος κεντρικές διοικήσεις-κυβερνήσεις και αναλογικά βέβαια πολιτική ευθύνη, που κυβέρνησαν τον τόπο μας, πράγμα το οποίο αποφεύγουν να τοποθετηθούν επ' αυτού τόσο ο Δήμαρχος Κος Γαλουνης, όσο και ο Κος Σταικος και Κος Τριανταφυλλάκης ως υποψηφιοι δημαρχοι και πολιτικοί η πολιτευτές, προφανώς διότι "υπολογίζουν" το πολιτικό κόστος να ασκήσουν καλόπιστη πολιτική κριτική στα αντίστοιχα πολιτικά τους κόμματα και κυβερνήσεις αυτών των πολιτικών κομμάτων.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σολικισμοί και ασυνταξίες βρε αδελφέ. Δεν βαρέθηκες να λες ασυναρτησίες και παπαριές ; Όσο για τον κ. Γαλούνη μια ζωή η οικογένεια σας αυτόν στήριζε , όπως και το ΠΑΣΟΚ απ το οποίο είσαι οικογενειακώς σκανδαλωδώς ευεργετιμένος!!! Έκανες τη δουλειά σου και τώρα μας το παίζεις απ τον Μαραθιά , Τζε Γκεβάρας ....Βάλε τον κώλο σου στα θράκια κατεβα υποψήφιος να δεις τι θα πάρεις ; Επιτέλους σύνελθε !!! Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα ;

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη ! 11:05 μ.μ.
      ας πάνε απο τώρα στα Σπίτια Τους αρκετά.
      ειδάλως θα αναμετρηθούν με τος υγιείς πολιτικές δυνάμεις στο δημο μας, στις εκλογές το Μάη του 19
      Καλημέρα φίλε συνδημότη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  2. Έλεος ρε Γιαννέλη! Πετάγεσαι και σχολιάζεις και στο τέλος ούτε εσύ δε ξέρεις τι λες. Παράτα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στο νέο κορίτσι του συνδυασμού Στάικου. Πρωτοπόρα η μαχαλά οδηγεί τη νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί σου είμαστε. Προχώρα Λίτσα. Έκανες την καλύτερη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη επιτυχία Ευαγγελία μου.!!!!
    Σε ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σου.!!!
    Παναγιώτης Σταικος .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο