Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΔΑΣ: Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ

             Ο νεαρός Βασίλης Αρίδας από το Μοναστηράκι θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο που συγκρότησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται με τον αθλητισμό κυρίως το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την τοπική ομάδα ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου. Είναι άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Η αγάπη για τον τόπο του και η διάθεση για προσφορά είναι αυτά που τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σας παραθέτουμε δήλωση του Βασίλη Αρίδα για τη συστράτευση του με το Θανάση Κασόλα: 
    "Γέννημα θρέμμα Μοναστηρακίου γνωρίζω τόσο τα προβλήματα όσο και τις ανάγκες του τόπου μου. Στόχος μου να συμβάλλω ενεργά και με πάθος στην δημιουργική ανάπτυξη του χωριού μου. 
    Εγώ από τη μεριά μου σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όπως με έχετε μάθει στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας του χωριού μας που παίζω, να είμαι χρήσιμος για το Μοναστηράκι μας. 
     Για αυτό στις 26 Μαϊου ζητάω να με στηρίξετε για να σας εκπροσωπήσω στο τοπικό συμβούλιο Μοναστηρακίου με την παράταξη "Κύμα Αλλαγής" και δήμαρχο το Θανάση Κασόλα".

9 σχόλια:

  1. Κασόλα στο debate δώσε τα ρέστα σου όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΊΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι,βαλτε νεο κοσμο στους συνδιασμους.φτανει πια με τους καρεκλοκενταυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΗ.ΕΙΣΑΙ.ΚΑΛΟ.ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ.ΘΑ.ΣΕ.ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.ΟΛΟΙ.ΕΝΑΣ.ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα παιδια οι περισσοτεροι υποψηφιοι αλλα ειναι σιγουροι οτι θελουν να μπλεξουν με τα πολιτικα; δε νομιζω οτι ξερουν απο δημοσια διοικηση και αν ηξεραν δεν θα ασχολουνταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή τα καλά παιδιά να κάνουν στην άκρη;να συνεχίσουν το έργο τους αυτοί που μας κατάντησαν έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:27 φυσικα και δεν θα κανουν στην ακρη αλλα η πολιτικη ειναι σκληρο επαγγελμα και τα καλα παιδια τα τρωνε οι μαρμαγκες. για να ασχοληθει καποιος και να τα καταφερει εκτος απο πειρα πρεπει να ειναι πιο λαμογιος απο τα λαμογια. πολιτικος χωρις πειρα και πονηρια απλως τον τρωνε οι αλλοι. πως μας καταντησαν? ειμαστε πολυ καλα σχετικα με αλλους δημους εχουμε μεγαλες εταιριες (κορπη ανδρομεδα) και δουλευουμε ολοι. νομιζω βλεπεις που παμε με το συριζα ολα στο ξεπουλημα μειωση συνταξεων αυξηση φορων δεν βγαινει ο κοσμος. με το νεο εκλογικο συστημα στους δημους θα παμε ακομα πιο πατο με το χαος που θα δημιουργηθει και μετα οι συριζαιοι θα βρουν ευκαιρια να επεμβουν και στους δημους που μεχρι τωρα ηταν αδυνατον. μετα να δειτε τι σημαινει πεινα. δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθη εχουμε πολεμο οικονομικο πολιτικο παρασκηνιακο. τα καλα παιδια θα τα φανε οι συριζαιοι για πρωινο θελουμε αγωνιστες να πανε πανω στο υπουργειο στον πρωθυπουργο να χτυπησουν το χερι στο γραφειο και να κανουν το deal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.27 ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.χαχαχαχαχα....Μαζί τα φαγατε....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ.12:11 ΕΙΣΑΙ.ΜΕΓΑΛΟ.ΛΑΜΟΓΙΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ.Ο.ΘΙΑΣΟΣ.ΤΟΥ.ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΘΑ.ΛΑΒΕΙ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο