Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Διαταγή πληρωμής 9.984,52 € για προμήθεια ξύλινων αποδυτηρίων και σκίαστρου με προφορικό τρόπο. Δεν ασκεί ανακοπή το Λιμενικό Ταμείο


Με απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, δεν ασκείται ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής 8/2019, ποσού 9.984,52 €, που αφορά προμήθεια ξύλινων αποδυτηρίων και σκίαστρου......

Εδώ έχουμε άλλη μία περίπτωση του πολύ γνωστού φαινομένου που συνηθίζεται και λαμβάνει χώρα με μεγάλη συχνότητα στον Δήμο Ξηρομέρου, χωρίς απ' ότι φαίνεται κανείς να ενοχλείται και να ανησυχεί.
Αφορά την εκτέλεση έργων και προμηθειών με προφορικό τρόπο, με τον στόμα δηλαδή, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς επιμετρήσεις, χωρίς τίποτα, δηλαδή μία διαδικασία τελείως στον αέρα που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα.
Μέχρι τώρα έχουμε καταγράψει εργασίες και προμήθειες με αυτό τον τρόπο αξίας 420.745,09 € και μαθαίνουμε ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο και σιγά σιγά θα αρχίσει να φανερώνεται στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Για να εντρυφήσετε καλύτερα σε αυτή την μοναδική και χιλιοτραγουδισμένη μέθοδο στον Δήμο Ξηρομέρου διαβάστε εδώ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress

9 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να τον μαζέψει,, έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως εδώ και μη παρέκει. Τον λόγο πλέον έχει ο Εισαγγελέας για να ελέγξει την νομιμότητα των "παραλείψεων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως εδώ και μη παρέκει.
    "κι' ένας παραπέρα στέκει και κρατά αστροπελεκι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοφαγωτα και αυτά ρε ξεφτίλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε Αρετακια, είσαι άρχοντας! Τα τρως κι εσυ όπως τα τρώνε όλοι άλλα εσύ τουλάχιστον βοηθάς! Περιμένουμε το κατιτις μας κι εμείς οι ψηφοφόροι σου, μια φορα στο τόσο άλλα απο το τίποτα καλύτερα. Εμείς τετοιους πολιτικούς θέλουμε, να μας σκέφτονται κι εμας τον φτωχοκοσμο!Γιατί άμα δεν πληρώσεις κύριε, εγώ γιατί να σε ψηφίσω; Εγω από πολιτική δεν ξέρω, την δουλίτσα μου κοιτάω και να με έχει καλά ο θεός. Τι τα θέλουμε εμείς τα έργα; Τι τους θέλουμε τους δρόμους; Και το νερό; Για τίποτα παστρικιές μας πέρασαν; Το νηρέα να μας προσέχεις να βγάζουμε κι εμείς κανένα μεροκάματο, ε κινδυνεύουμε καμια φορά αλλά και τι να κανς, αυτά έχει η ζωή! Αρετάκιας, γιατί έτσι μας άρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:00 η έχεις πολύ χιουμορ η είσαι πρόβατο με ταμπέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο