Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Tραγωδία στη λίμνη Στράτου: εντοπίστηκε το όχημα με τη σορό της 35χρονης μέσα


              Οι χειρότεροι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το όχημα που έπεσε στη λίμνη Στράτου είναι της 35χρονης Αγρινιώτισσας που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας. Το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό η σορός της γυναίκας  εντόπισαν οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ που βούτηξαν σήμερα το πρωί στα νερά της λίμνης.
            Σημειώνεται δυστυχώς ένα τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 35χρονης Αγρινιώτισσας......



        Από τις πρωινές ώρες σήμερα ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση κατάδυσης των δυτών της 6ης ΕΜΑΚ οι οποίοι εντόπισαν το όχημα προσεγγίζοντας αρχικά με  βάρκα στο σημείο που εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι  κηλίδες καυσίμου.
       Θυμίζουμε πως από προχθές το πρωί έχει σημάνει συναγερμός μετά την εξαφάνιση της 35χρονης που αποχώρησε από την οικία της με το όχημα της. Όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών συνηγορούσαν πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σπολάιτας και της τεχνητής λίμνης Στράτου.
       Χθες το μεσημέρι Πυροσβέστες εντόπισαν συντρίμμια οχήματος που εκτιμάται ότι έπεσε στη λίμνη από την πλευρά της Σπολάιτας. Όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές οδήγησαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το όχημα της  35χρονης. Η περιοχή μάλιστα είναι οικεία στην 35χρονη.
      Λόγω των δυσμενών συνθηκών ωστόσο χθες δεν κατέστη δυνατή η πτώση των δυτών για το όχημα που εκτιμάται πως βρίσκεται σε βάθος 18-20 μέτρων.  Σήμερα ωστόσο η επιχείρηση ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας με την τραγική εξέλιξη......






https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο