Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Παρουσία Δημάρχου Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ η κοπή πίτας του ΑΣ ΘΗΣΕΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 Ο Κακαρέλης Αλέξιος και ο Κακαρέλης Νίκος με το δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου 

 Η βράβευση της Ξηρομερίτισσας παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο kick boxing Μαριάννας Τσιλίκη 

 Βραβεύτηκε και ο νεαρός Ξηρομερίτης αθλητής Τσίγκας Λεωνίδας

Η βράβευση του Master των συλλόγων Θησέα Κακαρέλη Αλέξιου

         Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιατικη πίτα στο πιθάρι με παρουσία  πολλών φίλων, χορηγών και του δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γιώργο. Η εκδήλωση είχε πολύ κόσμο όπου γέμισε την αίθουσα σε ένα γιορτινό κλίμα...........



         Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 30 πρωταθλητές της χρονιάς  που πέρασε αλλά και 50 αθλητές που  αγωνίζονται σε διασυλλογικα πρωταθλήματα απο τον δήμαρχο Αγρινίου. 
         120 αθλητές παρέλαβαν τα πτυχία από τις τελευταίες εξετάσεις ζωνών, όπως επίσης βραβεύτηκαν και οι χορηγοί του συλλόγου κ. Καψιόχας (AUDI) αλλά και το κέντρο υγείας Καστοριάς (μαγνητικός τομογράφος). Η εκδήλωση διήρκεσε 2 ώρες με τους 400 φίλους και πάνω του συλλόγου να να φεύγουν ενθουσιασμενοι. 
     Επίσης βραβεύτηκαν απο τον προπονητη Κακαρελη Αλέξιο, άνθρωποι που στηρίζουν τον σύλλογο όπως είναι το Δικηγορικό γραφείο Τσιμπουκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Τριανταφυλλος Ανδρέας αλλά και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γκουρλιας Σπύρος. Επίσης βραβεύτηκαν και οι συνεργάτες Κακαρελη Κων/να απο το Lady's fitness Club και ο Τσαμποδημος Κώστας. 
       Την εκδήλωση ετοίμασε ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. Κακαρελης Νικόλαος όπου βράβευσε τον Master των συλλόγων Θησέας Κακαρελη Αλέξιο. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο