Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Παρέμβαση Γιώργου Βαρεμένου για να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στον Αστακό

Παρέμβαση Γιώργου Βαρεμένου για να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στον Αστακό

    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το επαπειλούμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος δήλωσε ότι:

           Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης έχει ζητήσει από την Ένωση Τραπεζών τα μέλη της να πάρουν υπόψη τις ανάγκες της κάθε περιοχής και να μην κλείνουν υποκαταστήματα με βάση την ανελαστική χρήση κάποιων αριθμών. Πρέπει να ισχύσει ό,τι και με τα φαρμακεία, θα έλεγε κανείς, ώστε να μη μένει καμία πόλη χωρίς τράπεζα. Δεν μπορείς να παρακινείς τους κατοίκους σε συναλλαγές και μετά να λες, κλείνω το υποκατάστημα…
        Ο κ. Βαρεμένος μετέφερε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης την ανάγκη να εξαντληθούν όλα τα μέσα προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στον Αστακό.

Γιώργος Βαρεμένος
Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΝ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡ.................................ΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο