Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις προαγωγής ζωνών για τους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ...
                 Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποίησε τις εξετάσεις προαγωγής Ζωνών για τους μαθητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Είναι μια διαδικασία που γίνεται δύο φορές τον χρόνο όπου οι μαθητές καλούνται να εξεταστούν σε συγκεκριμένη ύλη η οποία είναι ανάλογη της ζώνης τους και κατ’ επέκταση του επιπέδου τους, προκειμένου να προαχθούν στην επόμενη ζώνη....


    Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και επιβεβαίωσαν το υψηλό τους επίπεδο και καταχειροκροτήθηκαν. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και τίμησαν οι γονείς των μαθητών, φίλοι τους, απλοί θεατές ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. ΓΑΛΟΥΝΗΣ Ερωτόκριτος.

        Ήταν ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα, το οποίο περιείχε Ασκήσεις Αυτοάμυνας, Θεαματικά χτυπήματα, Πτώσεις στο έδαφος, Αντιμετώπιση μαχαιριού, Θραύσεις σε ξύλα ακόμη και σε Τσιμεντόπλακες!!! 
        Έγινε ιδιαίτερη μνεία και βραβεύτηκαν Αθλητές για τις επιδόσεις τους και την πορεία τους στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, όπως επίσης έγινε αναφορά στους Αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως το τέλος του έτους. 
     Η εκδήλωση στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή, κατά την οποία η ομάδα Μαύρων Ζωνών πραγματοποίησε μια εκπληκτική επίδειξη υψηλής τεχνικής και αυτοάμυνας και έκλεισε με επίδειξη του Δασκάλου κ. ΜΑΡΙΝΟΥ Γεωργίου τόσο ενάντια σε οπλισμένους αντιπάλους, όσο και σε σκληρές θραύσεις αντικειμένων.
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εξεταστές δύο υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στην ιεραρχία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ οι κύριοι: ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος και ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για το επίπεδο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, όσο και για τον μεγάλο αριθμό των μαθητών που ασχολούνται με το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επίδοση τους και ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, την μεγάλη αυτή εκδήλωση.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που είδαμε το Σάββατο στο κλειστό ηταν το κάτι αλλο. Ενα φοβερό θέαμα απι μαθητές και ιδίως απο το Δασκαλο. Ειναι απίστευτος, αστειρευτος και άνθρωπος. Σπάνια πειθαρχία και ευγένεια.. Μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

Οδασκαλος εχει και πολιβολα ομος.πετανε.γιασου γιωργο μετα πενιταργιασου.