Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΤΟΒΑΣ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη

         Την υποψηφιότητα του Φίλιππου Ντόβα στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

     Ο Φίλιππος Ντόβας με καταγωγή απο τη Βόνιτσα, είναι καθηγητής οδοντοτεχνίτης ορθοδοντικής σε ΙΕΚ και διατηρεί Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας. 
      Επιπλέον είναι πρόεδρος στην Αμφικτιονία Ακαρνάνων (σύλλογος έρευνας και πολιτισμού) με τεράστια προσφορά στην ιστορία και την πολιτιστική ζωή της Αιτωλοακαρνανίας και της Βόνιτσας. Διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και μέλος σε αρκετά αθλητικά σωματεία την Αθήνας......



       Είναι μια δυναμική προσωπικότητα που και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού τόσο για το έργο του όσο για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του και σίγουρα θα είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Αιτωλοακαρνάνων που διαμένουν στην Αθήνα και όχι μόνο.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Φίλιππος Ντόβας επισήμανε τα εξής:
         "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω όλους τους φίλους και φίλες μου και τους γνωστούς μου ότι από χθές 29 Ιανουαρίου 2019 είμαι υποψήφιος σύμβουλος της περιφέρειας Αττικής στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη στο κεντρικό τομέα της περιφέρειας. 
        Θα είμαι ευγνώμων σε όλους σας αν μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια που έχω αναλάβει με ευθύνη να φέρω εις πέρας διότι όλοι γνωρίζετε αυτό που μπορώ να προσφέρω για τον συνάνθρωπο, το προσπαθώ μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα ανιδιοτελώς. 
       Θα παρακαλέσω όποιος και όποια μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου στο τηλέφωνο: 6932407039 επειδή σίγουρα δεν θα προλάβω να έρθω σε επικοινωνία με όλους για ευνόητους λόγους και περισσότερο επειδή δεν θα έχω το τηλέφωνο σας. 
        Από καρδιάς ευχαριστώ όλους και όλες που έχετε τη διάθεση να με στηρίξετε και να είστε δίπλα μου όπως κάνω εγώ πάντα για εσάς".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο