Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ» πραγματοποίησε την ετήσια Χοροεσπερίδα στα «ΑΓΡΙΜΙΑ»





                  Η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ» την Κυριακή 27/01/2019, πραγματοποίησε την ετήσια Χοροεσπερίδα στο κοσμικό κέντρο «ΑΓΡΙΜΙΑ», σε μία αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από Αιτωλ/νες μέλη και φίλους του Νομού Αττικής.....


         Σημαντική ήταν και η παρουσία ατόμων από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, απόδειξη της εκτίμησης που υπάρχει για το μέχρι σήμερα έργο που παρέχει η Ένωση.
        Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σπύρος Παναγιωτόπουλος, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε τις δραστηριότητες που έκανε η Ένωση την περασμένη περίοδο του έτους 2018, για το τρέχον έτος υπογράμμισε ότι δεν θα υποσχεθεί με ΘΑ και ΛΟΓΙΑ δραστηριότητες, αλλά με έργα, όπως αναφορικά θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διεξαχθεί εκδήλωση της Ένωσης στο Νομό και για τις οποίες θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις.
        Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα για σύντομο χαιρετισμό τον τέως αναπληρωτή Υπουργό και βουλευτή Αιτ/νίας της Ν.Δ. κ. Μάριο Σαλμά, τον τέως βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σπήλιο Λιβανό και τον πρόεδρο Φαρμακοποιών Ελλάδος  και πρώην Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Θανάση Παπαθανάση.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο τ. αναπληρωτής Υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Σαλμάς Μάριος, ο τ. βουλευτής Αιτ/νίας της Ν.Δ. κ. Σπήλιος Λιβανός, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο βραβευμένος από το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, εκδότης και Διευθυντής της Εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ» κ. Χρυσόστομος Πατούλας, ο εν ενεργεία Ναύαρχος κ. Βελισσάριος Παππάς, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Κλιάφας Αναστάσιος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Πατούλη, κ. Κεραμίδας Λάμπρος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη, κ. Όλγα Γερούτη, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτ/νίας με τον συνδυασμό του κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, κ. Μαυρομάτης Θανάσης, το πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. κ. Σακαρέλη Αναστασία, η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνη προεκλογικής εκστρατείας με τον συνδυασμό Ελεύθεροι πολίτες, του υποψηφίου Δημάρχου Δ. Σταμάτη στο Μεσολόγγι, κ. Μαρία Μπακοδήμου. 
      Επίσης οι συνεργάτες Θανάσης Μιχάλης και Τζερεμές Ηλίας του τέως υφυπουργού κ. Μπούρα Θανάση, ο πρόεδρος Αμφικτιονίας Ακαρνάνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, κ. Φίλιππας Ντόβας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αιτ/νας με τον συνδυασμό του κ. Βασίλη Ζορμπά, κ. Θανάσης Μπαλάσκας, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος της Εφημερίας Αιτωλοακαρνανικής κ. Μπρούμος Φώτης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ κ. Άννα Σούγια, ο πρόεδρος των Κινθαίων Αττικής κ. Πάνος Τρωγαντής, το μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Μελετών κ. Γεωργίου Ανάργυρος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πολυτίμη Λεονάρδου κ.α.

         Το γλέντι και το κέφι μεταξύ των παρευρισκομένων έμεινε αμείωτο, τα γέλια και οι συζητήσεις με ανταλλαγή απόψεων «έδιναν και έπαιρναν», δίνοντας ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας προς όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, είναι πια παράδοση ότι οι εκδηλώσεις της Ένωσης στέφονται με επιτυχία και όλοι μαζί δίνουμε την υπόσχεση ότι και την επόμενη χρονιά θα συναντηθούμε και θα περάσουμε εξίσου υπέροχα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. 
ο Πρόεδρος της Ένωσης
Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ»
 Σπυρίδων Παναγιωτόπουλος




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο