Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Οργή Κουρουμπλή για τις αφίσες στο Αγρίνιο που τον χαρακτηρίζουν “προδότη”

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προχώρησε στην καταγγελία αυτή, λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη στην Πέλλα και ενώ το κλίμα στην Ολομέλεια ήταν φορτισμένο.
Χαρακτηριστικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε «απόψε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου αναρτήθηκαν φωτογραφίες και με το δικό μου πρόσωπο ως προδότη για αυτήν τη Συμφωνία. Αφού καταδικάσω αυτά που αναφέρθηκαν εις βάρος άλλων συναδέλφων, θέλω να καλέσω αυτά τα ανδρείκελα, αυτούς τους αρουραίους, να βγουν στο δημόσιο χώρο και να μιλήσουμε και για την οικογενειακή καταγωγή του καθενός, τι έχει προσφέρει και πόσο αίμα έχει χύσει και η δική μου οικογένεια ακόμα, αφού η μακαρίτισσα η μητέρα μου ήρθε επτά χρόνων, από μια από τις πιο ευκατάστατες οικογένειες του Πόντου, με σφαγμένο τον πατέρα και τον αδερφό της, για να μην αναφέρω το αλβανικό μέτωπο. Αυτοί που πυροβολούσαν τα χέρια τους για να φύγουν από τον αλβανικό μέτωπο, είναι αυτοί. Ας βγουν, λοιπόν, να τα πουν αυτά δημόσια».
Ο Π. Κουρουμπλής τόνισε πως «εγώ τολμώ να αναγνωρίσω με συνείδηση σε όλους τους Έλληνες έναν άδολο πατριωτισμό, ακόμα αν θέλετε και στους ακραίους. Όμως, όσοι γνωρίζουν ιστορία σε αυτόν τον τόπο -γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι, θα τολμήσω να πω, είναι ανιστόρητοι- ξέρουν ότι ο άδολος πατριωτισμός χρησιμοποιήθηκε από μυστικές εχθρικές δυνάμεις εις βάρος του τόπου. Εγώ λέω, λοιπόν, ότι αυτοί που έσφαζαν τους μακαριακούς, οι γριβικοί, πατριώτες ήταν, γιατί πίστευαν σε μία ιδέα, στην ένωση, πατριώτες και οι μακαριακοί. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μπουν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πατριωτισμού κάποιων. Ας μην αναφερθώ σε άλλα γεγονότα…».
newsit.gr

8 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΗΣΕΣ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ,Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΙΔΕΝΗ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙΝ ΜΥΘΩΝ ΑΚΟΥΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και τώρα κε πρώην υπουργέ ποιοι πιέζουν την αριστερή κυβέρνηση? Οι Αμερικανοί και η Μερκελ. (Εγω αν ημουνα αριστερος θα κρυβομουνα απο τον εαυτο μου και αυτα που μαθαινα για τους γιαγκηδες). Τι εκαναν οι Αμερικανοι φονιαδες των λαων στα Σκοπια για να υπακουσουν οι 11 βουλευτές να ψηφισουν? Τι εκανε εδώ προχθες η γκο χομ Μερκελ? Γιατι εβγαλε ανακοινωση σημερα ...τυχαια/... ο γκο χομ Νιμιτς και μαλιστα με απροκαλυπτες απειλες στην Ελλαδα? Ντροπη σας που το 20% θελει να υπερισχυσει η γνωμη στο 80%. Ντροπη στη δημοκρατια όπως την εννοειτε εσεις οι δηθεν αριστεροι. Ολοι οι Έλληνες ξερουν τι έγινε. Απλα οι Συριζαιοι στεναχωριουνται με τη κατανξτια του κομματος και δεν μπορουν να το παραδεχτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πουλημενε!!!!!!για αυτο την κοπανησες απο την ΑΙΤ/ΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τη περιμενατε να σας πουν και μπράβο για την προδοσία? Εδώ ξεπουλατε η ιστορία του ελληνικού έθνους και θα είσαι στο απυρόβλητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αριστεροί δεν έχουν κάνει ποτέ εκδήλωση και κοινιτοποιηση για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβασε και λιγο απο τα αλλα , και οχι την ιστορια του κομματος!!!
    Ας ανοιξει ο φακελλος της Κυπρου να δουμε ποιος την προδωσε.
    οσο για τις πρεσπες, ναι ,μαλλον θα παρετε την ρεβανς απο το 45!!ξερεις τι λεω ε??
    Τα πατριωτικα αλλου , μισθοφορε του πασοκ.
    Ευχομαι να εχω πολυ σαλιο για να σας φτυνω οσους ψηφισετε τις πρεσπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που την είδες την αφίσα λαλαμ στο είπανε?σε κοροιδευνε λαλαμ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι Φούλιμ σε πιστέψαμε είσαι μεγάλος αγωνιστής μμμμμμμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο