Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

"ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -Όραμα, Γνώση, Δυναμισμός και Συλλογικότητα" η ονομασία του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Ξηρομέρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ

      Το όνομα, το σήμα και τις επιδιώξεις της παράταξης "ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -Όραμα, Γνώση, Δυναμισμός και Συλλογικότητα" με την οποία θα διεκδικήσει την ηγεσία του Δημαρχείου Ξηρομέρου, παρουσιάζει ο Γιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Σταϊκος. 

Όταν υπάρχουν Όραμα, Γνώση, Δυναμισμός και Συλλογικότητα έρχεται το αποτέλεσμα.!!!! 

Τα ανταποδοτικά τέλη και οι χλοοτάπητες των γηπέδων:
         Εμείς είμαστε υπέρ της  ανάπτυξης στον τόπο μας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είτε Φωτοβολταϊκών ή Ανεμογεννητριών έχοντας σε προτεραιότητα την οικολογία  στην περιοχή μας, γιατί  έτσι συμβάλουμε στην μείωση της καύσης στερεών και υγρών καυσίμων, τα οποία συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, του οποίου οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον πλανήτη μας και μακάρι στις πολλές βουνοκορφές που έχει ο Δήμος μας, να τοποθετηθούν όχι 10 αλλά 110 ανεμογεννήτριες, των οποίων η εγκατάσταση και λειτουργία θα προσφέρει και αρκετές θέσεις εργασίας και ανταποδοτικά τέλη για τον Δήμο μας.............



         Μπορεί να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις, τις οποίες σεβόμαστε, αλλά δεν συμφωνούμε και δεν έχουν εάν επιμένουν στις απόψεις τους, παρά να τις θέσουν στην κρίση των πολιτών  στις επόμενες εκλογές και τότε αν γίνουν πλειοψηφικές, θα αναλάβουν και την λειτουργία του Δήμου. 
     Εμείς πάντως αν χρειαστεί να κοπούν κάποια δένδρα, για κάθε δένδρο που θα κόβεται θα φυτεύουμε δύο!!!!

        Εάν οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου στις επόμενες εκλογές με επιλέξουν ως Δήμαρχο, τότε θα υπογράψουμε προγραμματική σύμβαση συγκεκριμένου χρόνου με την Εταιρία που έχει τις Ανεμογεννήτριες πάνω από το Πλατυγιάλι, η οποία θα  αναλάβει να τοποθετήσει χλοοτάπητες στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Παλαιομάνινας, του Μύτικα, του Αρχοντοχωρίου, της Χρυσοβίτσας, του Παπαδάτου και της Μπαμπίνης (δεν αναφέρω της Κανδήλας, γιατί αυτό έχει δημοπρατηθεί).    
            Όπως έγινε με την εταιρία που κατασκευάζει τώρα και δεν έχει ακόμη τελειώσει την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών πάνω από το Μοναστηράκι Βόνιτσας και κατασκεύασε δύο πανέμορφα γήπεδα, το ένα με γκαζόν χλοοτάπητα και το άλλο  με πλαστικό χλοοτάπητα, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες.

            Για εμάς ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός και η Υγεία  δεν είναι ήσσονος σημασίας αλά υψίστης προτεραιότητας, γι αυτό θα είμαστε αρωγοί σε κάθε αθλητική και πραγματική πολιτιστική δραστηριότητα και για την υγεία εκτός των άλλων είναι βασική μας δέσμευση να προμηθευτούμε Δημοτικό  ασθενοφόρο, για να μην χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές και αφού είμαστε αγροτικός και κτηνοτροφικός Δήμος θα προμηθευτούμε επίσης  και γκρέιντερ μαζί με άλλα μηχανήματα, όπως στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού σε 4 χρόνια προμηθευτήκαμε 12 μηχανήματα. 


         Εμείς όμως επειδή έχουμε πολύ ψηλά την οικολογία, δεν φοβόμαστε και έχουμε την πολιτική θέση, να μετατρέψουμε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα όπως στην Σουηδία και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες, αφού η ταφή των απορριμμάτων στους χώρους υγειονομικής ταφής ΧΥΤΑ) θεωρείται πλέον ξεπερασμένη μέθοδος και επικίνδυνη για το περιβάλλον. 
         Έτσι στην περιοχή αυτή σκοπεύουμε να κατασκευαστεί εργοστάσιο διαλογής –ανακύκλωσης και καύσης των απορριμμάτων με σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, όπου με τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας και τα κατάλληλα φίλτρα, η εκπομπή επικίνδυνων ρίπων  θα είναι μηδαμινή και στις Σκανδιναβικές χώρες λειτουργούν δίπλα στις πόλεις τους.

       Εμείς δεν σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε ξύλινο πολιτικό λόγο, όπως γίνεται συνήθως στο 90% των υποψήφιων Δημάρχων στην Χώρα μας.
        Ο μεγάλος μας και αγαπημένος μας Μάνος Χατζηδάκης έλεγε: Εχθρός της τέχνης είναι ο Ελιτισμός και ο Λαϊκισμός.  Και για εμάς  εχθρός της Αυτοδιοίκησης είναι ο  Ελιτισμός, το Life style και ο Λαϊκισμός.

         Εμείς  θα μιλάμε με απλά και δεσμευτικά λόγια, τα οποία θα γίνονται πλήρως κατανοητά στους πολίτες, αφού  οι πολίτες γνωρίζουν ότι μέσα μας υπάρχει όραμα για τον τόπο μας, γνώση, δυναμισμός, συλλογικότητα, σεβασμός του Δημοσίου  χρήματος, λειτουργώντας με πλήρη διαφάνεια, αφού ότι θα γνωρίζουν οι συνεργάτες μου και εγώ θα το γνωρίζουν και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και κυρίως σεβασμός προς τους πολίτες, τους οποίους δεν ερχόμαστε να εξουσιάσουμε, αλλά να υπηρετήσουμε, δίνοντας καθημερινή μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας, για να μην επαναληφθούν αυτές οι απαράδεκτες εικόνες στα Νεκροταφεία, των οποίων η αποκομιδή των απορριμμάτων και η κοπή θα γίνεται από εργολάβο, ο οποίος θα έχει αναλάβει να το κάνει ύστερα από δημοπρασία για όλα τα νεκροταφεία, ο οποίος θα έχει την υποχρέωση να μαζεύει τα απορρίμματα κάθε εβδομάδα και την κοπή των χόρτων κάθε μήνα και αν χρειαστεί και κάθε 15 ημέρες ή να υπάρχουν τέτοιες εικόνες με απορρίμματα και κλαριά και χόρτα στους δρόμους για εβδομάδες ολόκληρες και χιλιάδες λακκούβες στους δρόμους ή να είναι καμένες λάμπες στον Δημοτικό φωτισμό για μήνες και να μην αντικαθίστανται άμεσα ή να λείπει νερό στον Αστακό και σε  άλλα χωριά για ημέρες αρκετές. 

              Ο καθαρισμός των δεξαμενών θα γίνεται με δημοπρασία για όλες τις δεξαμενές του Δήμου, όπου όταν θα γίνεται ο καθαρισμός, θα λαμβάνουν γνώση με ειδοποίηση οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και οι πολίτες μέσα από τα Blogs και το site του Δήμου, για να είναι σίγουροι οι πολίτες πέραν των δειγματοληψιών τι νερό πίνουν και να μην υπάρχουν αμφιβολίες ή υπόνοιες.

        Με εμάς δεν πρόκειται να λείψει νερό ούτε  μία ημέρα  και θα φροντίσουμε και σε χωριά που έχουν πρόβλημα με την Ύδρευση όπως το Αρχοντοχώρι και ο Αστακός, για μεν το Αρχοντοχώρι το νερό θα πάει από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών, όπως κάναμε και με τα Βλυζιανά στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού και για τον Αστακό από την περιοχή των γεωτρήσεων του Βασιλόπουλου (το οποίο μετά την κατασκευή της νέας  μεγάλης γεώτρησης έχει υπερεπάρκεια νερού) με την λειτουργία της παλαιάς γεώτρησης (με νέα σε αυτή την θέση) και άλλες δυο γεωτρήσεις θα έχουν το Βασιλόπουλο, το Καραϊσκάκη και ο Αστακός άφθονο και αρίστης ποιότητας νερό.

         Πέρα από την σύγχρονη και αποτελεσματική και με σεβασμό προς τον πολίτη οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, η καθημερινότητα του πολίτη θα είναι για εμάς ένας διαρκής πόλεμος, και δεν θα χρειάζεται να παρακαλάει ο πολίτης για μια λάμπα του Δημοτικού φωτισμού για μήνες  ή για μια λακκούβα μπροστά από το σπίτι του, αφού πάντα θα υπάρχουν στον Δήμο σακούλες με ψυχρή άσφαλτο και αλάτι για τα χιόνια.
            Μία από τις πρώτες μας αποφάσεις θα είναι η λήψη για την συνέχιση του δρόμου Άγιος Δημήτριος -σήραγγα Αγίου Ηλία, για να συνδεθεί το Πλατυγιάλι με την Ιόνια Οδό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του λιμανιού και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ακολούθως άλλη απόφαση για την επέκταση του δρόμου Μπαμπίνη, μέσω Αετού, Αρχοντοχωρίου, Βάρνακα, Κανδήλα για Μύτικα και μετά Πλατυγιάλι Αστακός, όπου θα πάμε στο Υπουργείο Υποδομών για  να ενταχθούν στα μεγάλα έργα του  Υπουργείου. 
    Η ολοκλήρωση των πράξεων εφαρμογής των σχεδίων πόλεως του Μύτικα και του Αστακού θα τύχουν της άμεσης αντιμετώπισης από εμάς.
      Για τον δρόμο Τσαπουρνιά –Χρυσοβίτσα, Βαλόστρατο –Σουπί, ο οποίος εξυπηρετεί ολόκληρο το Κεντρικό Ξηρόμερο, Παλαιομάνινα και Στρογγυλοβούνι, θα υπογράψουμε προγραμματική σύμβαση Δήμος Ξηρομέρου, Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας και ΝΗΡΕΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες  και θα γίνει άμεσα, χωρίς δικαιολογίες ότι δεν έχει χαρακτηριστεί Επαρχιακός (ο δρόμος  Βασιλόπουλο – Βελά ή Πρόδρομος –Γουριώτισσα πως έγιναν;) και έτσι θα λείψουν αυτές οι τριτοκοσμικές εικόνες, που είναι αδιάβατος.
      Για τον δρόμο Αρχοντοχώρι – Βασιλόπουλο και Καραϊσκάκη – Άγιος Ηλίας θα υπάρξει ενιαία δημοπρασία και για τον δρόμο Αγράμπελα-Πηγάδια άλλη δημοπρασία.  


             Για το καταφύγια τουριστικών σκαφών στον Αστακό, δεν θα μείνουμε απλά στην τοποθέτηση μια πλωτής εξέδρας, αλλά θα ολοκληρωθεί η υπάρχουσα προμελέτη με προϋπολογισμό του έργου περίπου 5 εκατομμύρια και θα ολοκληρωθεί ο μόλος του παραλιακού μετώπου και για τον Μύτικα θα γίνει νέα μελέτη δίπλα στο υπάρχον λιμάνι, αφού μετά την απόφαση του ΣΤΕ για το «βουλιαγμένο» λιμάνι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτό.

          Ασφαλώς δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης στον Δήμο Ξηρομέρου, που να πιστεύει πως με τον Στάικο Δήμαρχο, δεν θα λειτουργήσουν τα σφαγεία και ο βιολογικός του Αστακού, τα οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή παρέλαβε έτοιμα σε ποσοστό 95% και παρά τις δεσμεύσεις της δεν λειτουργούν ακόμη και θα πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις για την κατασκευή του βιολογικού Μύτικα – Κανδήλας –Βάρνακα.

       Αυτή την στιγμή το ψηφοδέλτιό μας είναι έτοιμο στο 90% των υποψηφίων. Με την ολοκλήρωσή του θα γίνει και η αναλυτική επεξεργασία και ολοκλήρωση του προγράμματος μας, το οποίο θα είναι λιτό και κατανοητό από τους πολίτες, αλλά απόλυτα δεσμευτικό για εμάς, χωρίς ξύλινο πολιτικό λόγο, όπως συμβαίνει από το 90% των υποψηφίων  Δημάρχων, χωρίς λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις.   
          Για εμάς όσοι έχουν δηλώσει πως θα είναι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν ως αντίπαλοι ή εχθροί, αλλά ούτε καν ως πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά ως συνυποψήφιοι και δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αντιπαλότητα ούτε καν πολιτική, αφού για εμάς ο προεκλογικός αγώνας θα είναι ένας αγώνας ευγενούς άμιλλας, με κατάθεση θέσεων, επιχειρημάτων, εικόνων με τα κακώς κείμενα, τα οποία πρέπει να αλλάξουν και λάθη και παραλείψεις αν υπήρχαν και όχι με επιθετικούς προσδιορισμούς ή προσωπικούς χαρακτηρισμούς. 

Υ.Γ:1 Και μια και μιλήσαμε, ότι δεν θα υπάρχουν μυστικά, αφιερώνω στους φίλους μου αυτό το υπέροχο τραγούδι με την αξέχαστη Σωτηρία Μπέλου: Δεν λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα .... 

Υ.Γ2
Ο λογότυπος του συνδυασμού  μας έγινε σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου έτσι απλά χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Αστακός 18/1/2019
                                        




























46 σχόλια:

  1. Θετικο οτι για πρωτη φορα ακουγονται συγκεκριμενες προτασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ολα αυτα φιλε Παναγιωτη αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να βρεις συνεργατες που θα μπορεσουν να παρουν τις εκλογες κ προς το παρον δεν εχουμε. Καλο θα ειναι να σταματισεις να κανεις παρεα με τον Κολλια γιατι στο τελος θα μας παρει ολους τους υποψηφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πράσινη ανάπτυξη» και πράσσειν… άλογα!
    Ενημερωθείτε καλυτερα! Στέλνω ένα άρθρο που μπορεί να βοηθήσει!
    https://www.apenantioxthi.com/2018/11/i-arithmitiki-akyrwnei-ta-aiolika-parka-i-agnwsti-antitheti-apopsi.html?m=1&fbclid=IwAR1om-IOOZKCroZYhCjxdeY1zjqAdHyVHVRlDRIOQrn7aImZquWc43e87s8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο φιλε Γιατρέ
    Εξαιρετικός ο λογότυπος από πλευράς αισθητικής ,αλλά και για το συναίσθημα που αγγίζει στον αναγνώστη.
    Θετικότατο το ότι λες με τι και πως θα γίνεται η κάθε πρόταση .
    Καλη επιτυχία γιατί η κοινωνία πιστεύει σε σένα και έχει απαιτήσεις από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας λόγος ολοκληρωμένος ! Ηρεμος,δυναμικος χωρις περιττά με οραμα σωστό και μπροστά !Και θελω να πιστεύω οτι τα εννοεις ! Ηρεμος μεν δυναμικος δε,χωρ χω κάτι παραλογο μα εφικτο ! Κάτι επιτέλους για τον τόπο του Ξηρομέρου που το έχει αναγκη να παρίστανται καλή μπροστά.Ξερω ότι έχεις το θάρρος και το σεβασμό για τον τόπο και τους ανθρώπους του .Σε καιρούς που δεν μπορείς εύκολα να πιστέψεις σε κάτι,με σεβασμό για τη ζωή και την εξέλιξη της !Ηλικρινα δεν ξερω τι θα ψηφίσω.Πραγματικα πιστεύω σε αυτόν το λόγο χωρίς εχθρούς και αντιπαλοτητες.Επιτελους να γινεικατι για το ολο το ξηρομερο,και τον έρμο τον Αστακό !Και πιστεύω να κρατησεις αυτόν το λογο σου για μεστά πράγματα και όχι για ανούσια! Με εκτίμηση Παναγιώτης Σαμαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Παναγιώτη Στάϊκο και Πρόεδρε του νέου τοπικού-δημοτικού συνδυασμού του δήμου μας !
    Καλώς ήρθατε στο πολιτικό χώρο παράθεσης των ιδεών-απόχψεων και βεβαίως και την διεκδίκηση όπως είπατε της δημαρχιακής θέσης ή του δημαρχιακού θώκου για το καλό και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.
    Καλή επιτυχια λοιπόν στον συνδυασμό σας !
    Με την ευκαιρία της παρούσης ανάρτησης θα ήθελα σας ρωτήσω και ως απλός δημότης -ετεροδημότης του δημου μας ,για το τρέχον ουσιαστικό θέμα που απασχολεί την τοπική μας κοινωνια και αναφέρομαι προφανώς στην ενδεχόμενη περίπτωση κλεισίματος του τραπεζικού υποκαταστήματος στην έδρα του δήμου μα1 στον Αστακό Ξηρομέρου.
    -Ποιά Κε Παναγιώτη Στάϊκο είναι η πολιτική σας γνώμη για το όντως μεγάλο αυτό θέμα.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ
    ΤΟΑΧΙΛΕΙΟ ΜΑΖΙΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΡΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία Παναγιώτη. Εχεις μεγάλη θέληση και εμπειρία μακάρι να σε ξαναδούμε ΔΗΜΑΡΧΟ G. B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν γράφεις όλο σου το όνομα G.B,
    Ποιο καλά θα είναι .
    Γρηγόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ.ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ;
    TI ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ΄
    ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ;
    ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
    ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΩΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΧΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΤΥΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ;
    ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσκυνώ τη χάρη σου ΛΑΕ ΜΟΥ, σκύβω το κεφάλι στα μαρτύριά σου και θαυμάζω ΛΑΕ ΜΟΥ τα έργα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τριανταφυλακης όταν του έγραψες χρόνια πολλά τ Αγιανιου σου απάντησε εύχαριςτω πολύ θέλω να πιστεύω. Ότι σε αυτό τον αγώνα είμαστε μαζί ;θέλεις να μας πεις λίγο τι εννοούσε ;Ένας φίλος Παναγιώτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΛΕΞΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΛΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ .ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΟΤΥΠΟΔΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ Κ.ΣΤΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ κύριε Γιαννέλη
    Ασφαλώς θα σας πω την γνώμη μου και θα είμαι απολύτως ειλικρινής.
    Οι Τράπεζες στην Χώρα μας με το πολίτευμα που έχουμε είναι εταιρίες , οι οποίες μάλιστα είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο και έχουν ως στόχο τους το κέρδος .
    Ως εκ τούτου όταν βλέπουν τα κέρδη τους μειώνονται , φροντίζουν να κάνουν περικοπές , γιατί διαφορετικά πιστεύουν, πως σε αυτή την παγκοσμιοποίηση την οποία ζούμε θα κλείσουν . Γι αυτό και η ΕΤΕ ανακοινώσε πως τα κλείσει 150 καταστήματα στην Ελλάδα .
    Κοινωνικοποίηση των Τραπεζών σημαίνει αλλαγή πολιτεύματος , πράγμα το οποίο για την ώρα τουλάχιστον είναι ανέφικτο.
    Γι τούτο και οι όποιες διαμαρτυρίες μας δεν προβλέπεται να έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα .
    Όμως υπήρξε και άλλο ένα πλήγμα για τον Αστακό ,τον Δήμο Ξηρομέρου και το Λιμενικό ταμείο Δήμου Ξηρομέρου η νέα ακτοπλοϊκή από το λιμάνι του Μεσολογγίου για Κεφαλονιά και Ιθάκη
    Ανακοινώθηκε ότι :
    Από τον Μάιο του 2019, καθημερινά δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ιθάκη από το λιμάνι Μεσολογγίου.
    Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία διαβεβαιώνει, ότι μπορούν και οι δύο γραμμές να είναι βιώσιμες, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και σίγουρα η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί πλήγμα για τον Αστακό ,τον Δήμο Ξηρομέρου και το Λιμενικό ταμείο Δήμου Ξηρομέρου , αφού πέρα από την τόνωση της τοπικής οικονομίας από τους επιβάτες ,υπήρχαν και σημαντικά έσοδα για το Λιμενικό Ταμείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό ασφαλώς αποτελεί μια επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου , μη οποία κινήθηκε μεθοδικά και διεκδικητικά και πέτυχε τον στόχο της .
    Ασφαλώς εμείς είμαστε σε δύσκολη θέση , αφού δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε στην εταιρία να χρησιμοποιεί και αυτή την γραμμή και οι όποιες διαμαρτυρίες δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα.
    Αυτό όμως το οποίο είναι και το μόνο που μας απομένει ,είναι να πιέσουμε το Υπουργείο Υποδομών για να ολοκληρωθεί ο δρόμος από Άγιο Δημήτριο μέχρι σήραγγα Αγίου Ηλία , για να είναι ανταγωνιστικό το Λιμάνι του Πλατυγιαλιού , γιατί χωρίς τον δρόμο αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει το Πλατυγιάλι , που με την πλήρη λειτουργία του τα οφέλη όχι μόνο για τον Αστακό, τον Δήμο Ξηρομέρου ,αλλά για ολόκληρο τον νομό θα είναι πολύ πιο σημαντικά και από αυτά και των δυο αυτών ακτοπλοϊκών γραμμών .
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ κύριε Σαμαντά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
    Να είστε σίγουρος πως, ότι λέω το εννοώ και το πιστεύω .
    Αντίπαλος μου είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου και για αυτά θα παλέψουμε με συλλογική σκληρή δουλειά και σεβασμό του Δημοσίου χρήματος και των Πολιτών για να δώσουμε λύσεις .
    Ο πολιτικός μας λόγος θα εκφέρεται με ευγένεια προς τον συνομιλητή μας και θα είναι συγκεκριμένος και δεσμευτικός για εμάς
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΦΚΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΣΤΑΚΟ ΠΑΛΤΥΓΙΑΛΙ ΚΛΠ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΣΤΑΚΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΓΙΟ ΗΛΙΑ

    ΘΕΙΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΟΝΕ ΤΟΝ ΧΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΚΙΑΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε 6:40
    Όταν μίλησα για το λιμάνι του Αςτακού και του Μυτικα αυτό δεν αφορούσε την Τουριστική Ανάπτυξη ;
    Μην λέτε αστεία στην προσπάθεια σας να με συκοφαντήσετε .
    Όσο για τα απ ´ ευθείας αναθέσεων έργα δεν αποτελούσαν ούτε το 10/% του συνολικού ποσού που διαχειριστήκαμε και τα οποία θα κάνω πάλι με απόλυτη διαφάνεια .!!!!
    Όσο για την χωματερή που αναφέρετε ,ξεχνάτε ότι το Συμβούλιο μου ψήφισε να γίνει ο ΧΥΤΑ γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε ΧΥΤΑ ,εκεί που γίνονται οι ανεμογεννήτριες .!!!
    Μήπως ήθελες να πετάμε τα σκουπίδια στα ρέματα όπως έκαναν παλιά ;
    Η λάσπη σε εμένα δεν κολλάει φιλε μου γι ´ αυτό καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάστε .!!!
    Όσο για τα παραμύθια περί καραμπίνας απάντησαν οι μάρτυρες και οι δικαστές .!!
    Αλήθεια εκτός από το καρναβάλι στο οποίο σατύριζα τις συκοφαντίες σας μήπως έχεις καμία φωτογραφία να με δείχνει με καραμπίνα ;;;;;
    Είχα πει ποιος είχε στείλει την ανώνυμη καταγγελία στα blogs και την Εισαγγελία ,γιατί φάνηκαν τα στοιχεία της από τον υπολογιστή της .!!
    Περαστικά σου λοιπόν .!!!
    Η λάσπη σου δεν πιάνει .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε κεντρο ευεξίας παραπέμπει το λογότυπο και όχι σε αυτό διοικητικη παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Στάικο, σχετικα με την καύση απορριμάτων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς έχετε κατα νου; Τι διαλογη θα γίνεται ακριβώς; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10,54 Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΌΣ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΛΑΙΝΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΑΝΆΠΟΔΑ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ
    ΕΊΔΕΣ ΚΑΝΈΝΑ ΛΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10% ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    15.000.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΡΑ 1.500.000 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 6.000.000 ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ. ΣΤΑΪΚΟΥ ο λαός του Αστακού σου έδωσε πολλές φορές την ευκαιρία να κάνεις κάτι για αυτό τον τόπο. Από το 1986 ίσα με σήμερα. Εσύ δεν έκανες τίποτα εκτός από γελειωτητες, βρισιές, απηλές, νταιλικια κλπ. Είσαι πολύ παλιός το αποτύπωμα σου φεναιτε πάνω στον Αστακό που μαραζώνει, άσε λοιπόν μήπως βρεθεί κανένας νεοε και πάει λίγο μπροστά αυτός ο τοπος, εσύ έχεις έργο μπορεί να συνεχίσεις να μαλώνεις με το προσωπικό του κέντρου υγείας, να απηλεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, παραμονές των εκλογών να κάνεις τις γνωστές κωλο τούμπες σου έχουμε να γελάσουμε πολύ γιατρέ και μη μου θυμώσεις πολητικα σε κρινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαρίστως αγαπητέ 12:34
    Σε αυτά τα εργοστάσια γίνεται διαλογή χαρτιού,μετάλλων και πλαστικών και τα υπόλοιπα οργανικά υλικά και γενικά όσα περιέχουν ως συστατικό το φυσικό στοιχείο Άνθρακα (C) θα οδηγούνται στην καύση για παραγωγή ρεύματος ,όπως συμβαίνει στην Σουηδία και στις άλλες Σκανδιναβικές Χώρες .!!!!!
    Και όπως τόνισα για μας ο προεκλογικός αγώνας δεν είναι ούτε ποδόσφαιρο ούτε πόλεμος ,αλλά αγώνας κατάθεσης προτάσεων και θέσεων με ευγενή άμιλλα .!!!!
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗ

      Διαγραφή
  25. 2,50 ΕΊΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΛΑΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε 2:50
    Μόνο γέλια προκαλείς με τα ψέματα και τον φθόνο που βγάζεις .
    Ξεχνας ή κανείς πως ξεχνας ότι το 1986 οι Αστακιωτες μάζευαν το νερό το καλοκαίρι στα καζάνια για 10 λεπτά ,δεν είχαν Δημαρχείο και έγιναν ,δεν υπήρχε Λύκειο και Βιβλιοθήκη και έγιναν , το πρώτο κλειστό το 1989 και ξεκινήσαμε κσι το μεγάλο κλειστό και αφήσαμε 680.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του, ξεχνας την παραλιακή πλατεία που πίνεις τον καφέ σου ,ξεχνας τον μόλο στο Εσχατολάγκαδο που δένουν περίπου 100 βάρκες , ξεχνας την αίθουσα του πνευματικού κέντρου που όμοια της δεν υπάρχει στον Νομό ,ξεχνας τον βιολογικό και τα σφαγεία , ξεχνας τον δρόμο Κουβαρά με την παράκαμψη των Φυτειών μέχρι Μπαμπινη και τον δρόμο Βασιλόπουλο Βελά ,την Ύδρευση Βλυζιανων ,τα 5Χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα και τα γήπεδα μπάσκετ στα Χωριά που έγιναν ,τον χλοοτάπητα στο γήπεδο Αστακού ,την ασφαλτόστρωση στον δρόμο του κάμπου του Αστακού ,την Ασφσλτοστρωση Τσαπουρνιά Μπαμπινη και πολλές άλλες ασφαλτοστρώσεις και δεκάδες αλλά έργα .
    Όλα αυτά τίποτα ;
    Σαν δεν ντρέπεστε κύριε συκοφάντη .!!!
    Περαστικά σας .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρώτα απ' όλα σου εύχομαι καλή επιτυχία Παναγιώτη.. Όλοι οί υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώνουν τα έργα που πρόκειται να προσπαθήσουν να φτιάξουν φυσικά όταν πάρουν το χρίσμα του δημάρχου.. Για ένα έργο που από αυτό θα έρθει η ανάπτυξη σε αυτό το τόπο δεν έχει αναφερθεί ποτέ κ' απο κανέναν υποψήφιο δήμαρχο η Περιφέρεια η βουλευτή...η σύνδεση τής Ιωνίας με την παρα Ιωνία η οποία αυτή είναι η μοναδική μας ελπίδα για ανάπτυξη σ'αυτό τον τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για νερό στο αρχοντοχωρι ο γαλουνης δε λέει τίποτα?για το νερό της κανδηλας τι έγινε?Ακόμα η περιβαλλοντική μελέτη?πιστεύεις πως έχεις 700 γιδια ακόμα στο χωριο?Θα φύγεις νύχτα θα το δεις με τον τριποτσερη δεν έπαθες τιποτα Τώρα θα δεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Περιμένουμε το δρόμο στη Κανδηλα Γαλουνη κ μετά βλέπουμε τι χορό θα χορέψουμε. περιμένουμε. Περιμένουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε 9,49 είμαι φανατιλα του Αστακού και εχθρός της βρισιάς, της απειλής, της κωλο Τούμπας, της γελειωτητας αυτό είμαι Φίλε μου καλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στάικος γαλουνης και Σαμαράς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια αυτού του τόπου .Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί στη διαπίστωση πώς τα τελευταία 15 χρόνια το Ξηρόμερο και ο αστακός ειδικότερα έχει πάρει τον κατήφορο?

     Οι πολιτικοι βρυκόλακες Καλά θα κάνουν να μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους, δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους σωτήρες, άνθρωποι οι οποίοι πέρασαν μία και δύο φορές από τη διοίκηση ενός Δήμου δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Εχουν να προσφέρουν σε κολλητούς και φίλους, σε ημιταιρούς αρπακτικά  όχι όμως στην κοινωνία ,όχι στον τόπο. Ο τόπος οδηγήθηκε από αυτούς τους κυρίους στη φτωχοποίηση. Δεν σχεδίασαν ποτέ μακροχρόνια, δεν σχεδίασαν ποτέ αναπτυξιακά, δεν σχεδίασαν ποτέ ουσιαστικά. Μπαλώματα δουλειές του ποδαριού εξυπηρετήσεις φίλων δρομάκια φίλων χατήρια κολλητών

    Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζει σήμερα το Ξηρόμερο και ο αστακός ειδικότερα. όμως επειδή πιστεύω ότι ο κάθε τόπος έχει αυτό που του αξίζει έτσι το Ξηρόμερο για άλλη μία φορά θα επιλέξει αυτό που του αξίζει. ΟΙ ξηρομερίτες αυτή τη φορά θα ψηφίσουν.. όπως και την προηγούμενη με την τσέπη, το συμφέρον και το βόλεμα Και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο τραγικό σε λίγα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ 2:02
    Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου
    .Θελω να σου γνωρίσω ,ότι δεν σκοπεύω να πάρω το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου από κανέναν ,αλλά είμαι υποψήφιος Δήμαρχος ήδη .
    Φαίνεται πως δεν πρόσεξες κακά το κείμενο και λες πως δεν αναφέρθηκα στην σύνδεση της Ιόνιας με την Παρα-Ιονία οδό ,αφού γράφω για τον δρόμο Άγιος Δημήτριος -συραγγα Αγίου Ηλία και Πλατυγιαλι Αστακός ,που αυτά τα οδικά κομμάτια συνδέουν μαζί με το κομμάτι Πλατυγιαλι -Άγιος Δημήτριος ,το οποίο είναι κατασκευασμένο και θα συνδέσουν την Ιόνια με την Παρα -Ιόνια οδό .!!
    Με σεβασμό
    Παναγιώτης Σταικος
    Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο βιολογικος δε θα ανοιξει ΠΟΤΕ αυτο να το θυμαστε .....Το ανοιξε στην θητεια του ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΟΧΙ Βεβαια..... Κλειστε καικαμια λακουβα ...φτιαξτε και το δρομο...οπως στα Λειβανεικα που δεν εχει που να παει να πατισουν οι ροδες απο τα αυτοκινητα.Ειναι τοσο κριμα γι αυτων τον τοπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΨΥΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 35 ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΦΤΑΣΕ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΑ 200 . ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ 32. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΥΦΙΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΥΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ Η ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΝΗΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε 1:27
    Δείχνεται να ξέρετε καλά μαθηματικά , αλλά καταφέρνετε επειδή είστε συκοφάντης και ψεύτης , να φαίνεται πως τελικά έχετε πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; , όπως λέτε ακριβώς.!!!
    6.00Ο.000 Ευρώ σε απ ‘ ευθείας αναθέσεις τα έβγαλες παλιό ζλάπ .
    Μα καλά ρε βλήμα :
    15.000. 000 ευρώ το χρόνο είχε προϋπολογισμό το χρόνο ο Δήμος Αστακού , όταν σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έχει πάνω από 5.000.000 ευρώ τον χρόνο , όταν πάνω από 70% από αυτά είναι δαπάνες μισθοδοσίας ΔΕΗ για φωτισμό και για ύδρευση και άλλες πάγιες δαπάνες .!!!!
    Άκου εκεί ο Δήμος Αστακού 60.000.000 ευρώ προϋπολογισμούς στην τετραετία.!!!!!
    Για ποιόν τον πέρασες ρε παλιοζάγαρο , για τον Δήμο Πατρών ;;;;;
    Και όλα αυτά για να αποδείξεις δήθεν , ότι εγώ έκανα 6.000. 000 ευρώ αναθέσεις και κονόμησα!!!!
    Ντροπή σου ρε συκοφάντη ……..
    Αλλά ευτυχώς που στην κοινωνία μας υπάρχουν ελάχιστα παράσιτα σαν και σένα .
    Ή νομίζεις πως έχομε το ίδιο ήθος και τον ίδιο δείκτη νοημοσύνης ρε κνάβ ;;;;;
    Έτσι νομίζεις πως θα πλήξεις το ήθος μου και την ηθική μου καi τον σεβασμό μου προς το Δημόσιο χρήμα, τον οποίο γνωρίζουν οι πάντες ;;;;;
    Βλέποντας λοιπόν ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου κάτι νούμερα – συκοφάντες – ψευτο μαθηματικούς σαν και σένα , με στηρίζει με πάθος .!!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε 2.59
    Εγώ είχα την ατυχία σαν μαθητής να πάω Λύκειο σε ένα σπίτι απέναντι από το Γυμνάσιο και μετά στο κτήριο της Εκκλησίας που είναι σήμερα η Αστυνομία. Και σήμερα τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Λύκειο το οποίο έφταιξε ο Στάικος ,τον οποίο εσύ βρίζεις . Μπάσκετ εγώ δεν ξέρω να παίζω γατί δεν υπήρχαν γήπεδα ,ενώ τα παιδιά μου παίζουν γατί εκτός από τα δύο κλειστά παίζουν και στο ανοιχτό με το 5Χ5 το βόλευ και το τένις και παίζουν ποδόσφαιρο όχι στο ξερό γήπεδο που έπαιζα εγώ αλλά σε χλοοτάπητα και έχουν παίξει και θέατρο με τον κύριο Πιτσούλια στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου στο Δημαρχείο ,που έφτιαξε ο Στάικος . Θυμάμαι τον εφιάλτη τον παιδικών που όταν η μάνα μου με ξύπναγε γα να πιάσουμε λίγο νερό και το νερό από τον άγιο Δημήτρη το έφερε ο Στάικος . Τον στον μόλο που έδενε ο πατέρα μου στο σχατολάγκαδο τον έφτιαξε ο Σταικος . Τα σφαγεία , τον βιολογικό , τον δρόμο του κάμπου που πηγαίνω στις ελιές μας και αυτά και δεκάδες άλλα ο Στάικος και έχει σώσει από βέβαιο θάνατο άτομο της οικογένειάς μου για το οποίο έδωσε και αίμα και όσο υπάρχουν κάτι τύποι σαν και σένα που τον βρίζουν και τον συκοφαντούν εμείς θα τον ψηφίσουμε με πάθος , γιατί είναι ο γιατρός και ο Δήμαρχος της καρδιάς μας.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γ.Κ.
    ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ Η ΔΕΣΤΡΑ ,ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ,ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ 5*5
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Γ.Κ 10:23 .μήπως δεν σε λένε Γ.Κ και σελενε Π.Σ;;;;;
    Σε καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 1241
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Αισθητική ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΆΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΛΙ ΜΕ Γραβάτα
    ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΆ ΤΟΥΣ ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΩΡΊΣ Γραβάτα ΔΕΝ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΖΛΑΠ 1.27 ΚΑΛΕ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΤΥΡΙ Η ΛΑΔΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν ασχολείται κανείς μαζί σας, τα μισά σχόλια είναι δικά σας.Μονο Πανταζής ξεπερνάει τα 200 κάθε φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3:08 δεν είμαστε ο πρώτος δήμος που θα το κάνει. Γενικά οι αιτήσεις για άδειες για τέτοια εργοστάσια όλο και πληθαίνουν και οι όροι συνώθως, γιατί καπιτάλισμο έχουμε, δεν είναι καλοί για τους 'απλούς πολίτες'. Χαρακτηριστιό το παράδειγμα του βόλου όπου η Αγετ (τσιμεντοβιομηχανία) λειτουργεί ένα τέτοιο εργοστάσιο, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να αντισταθούν στον καρκίνο που έρχεται... Τα νομικά παραθυράκια είναι πολλά και το τι χαρακτηρίζεται στο τέλος σαν οικολογικό καύσιμο είναι αμφισβητίσιμο. Για παράδειγμα και το πλαστικό οργανική ένωση είναι. Επιτέπεται όμως η καύση του σαν εναλλακτικό καύσιμο!
    Αυτοι που βγαίνουν κερδισμένοι στο τέλος είναι οι μεγαλοεργολάβοι που παίρνουν τις επιδοτήσεις απο την ευρωπαϊκή ένωση ένω εμείς θα αργοπεθαίνουμε πληρώνοντας όλο και περισσότερα στη δεη γιατί θα μας πουλάνε ενέργεια από ανανεώσιμές πηγές ενέργειας, υποτίθεται φιλικές στο περιβάλλον.
    Εγώ στη Σουηδία πάντως δεν έχω πάει, απο αυτά όμως που διαβάζω αυτό που κάνει η Σουηδία είναι να κάει τα απόβλητα με αποτέλεσμα να μην έχει τι να ανακυκλώσει κι έτσι 'αναγκάζεται' να εισάγει σκουπίδια. Και κάπως έτσι βγαίνουν μετά τα στατιστικά και μιλάνε για το σουηδικό θαύμα και πώς στη σουηδία είναι τόσο οικολόγοι που παραγουν ενεργεια απο σκουπίδια και ανακυκλώνουν κιόλας. Αν δεν ήταν τόσο μακριά η Σουηδία θα πρότεινα να τους πουλάμε τα σκουπίδια μας, μήπως να βάλουμε μια γραμμή απεύθειας σύνδεση με σουηδία μέσω ακτίου και να τα στέλνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο