Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του αστυνομικού στην Κηφισιά

           Στον ανακριτή για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπεται ο αστυνομικός που το απόγευμα της Τετάρτης – ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας – καταδίωξε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο του στην Κηφισιά έναν 36χρονο Ρομά, ο οποίος προσπάθησε με συνεργό του να απαγάγει ηλικιωμένη.
      Όπως κατέθεσε ο ίδιος, το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του έχοντας μαζί του και τον τετράχρονο γιο του.
      Ο αστυνομικός γνώριζε την ηλικιωμένη – καθώς ήταν γείτονες - και όταν κατάλαβε ότι δύο ύποπτοι προσπαθούσαν να την αρπάξουν, άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητό τους.
      Όπως κατέθεσε η 82χρονη, μπήκε με τη θέλησή της στο αυτοκίνητο των δραστών, καθώς την εξαπάτησαν με οικονομικά κίνητρα...........



         Οι δράστες κάποια στιγμή τράκαραν και τότε βγήκε από το αυτοκίνητο ο 36χρονος και έβγαλε περίστροφο εναντίον του αστυνομικού.
       Τότε ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ, πυροβόλησε 3- 4 φορές και μία από τις σφαίρες βρήκε τον 36χρονο στην πλάτη.

         Πάνω στη συμπλοκή, η ηλικιωμένη γυναίκα  βγήκε από το αυτοκίνητο των δραστών, ενώ ο Ρομά μπήκε ξανά στο όχημα, και μαζί με τον συνεργό του απομακρύνθηκαν με ταχύτητα. Περίπου 45 λεπτά αργότερα ένα ΙΧ άφησε στο νοσοκομείο «Υγεία» τον 36χρονο, που ήταν βαρύτατα τραυματισμένος και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά.

         Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, ο 36χρονος, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ήταν σεσημασμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά την διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου, το 2009 στο Ζεφύρι, όπου και διέμενε. Από την Αστυνομία αναζητείται ένα ακόμα άτομο, επίσης Ρομά, για το οποίο υπάρχουν υποψίες, αλλά δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί επίσημα.

http://www.kathimerini.gr

13 σχόλια:

  1. πολυ καλα εκανε αυτη ειναι η δουλεια του να προτατευει τους πολιτες απο τετοιου ειδους ανθρωπους . κατα πρωτον ο γυφτος εβγαλε πρωτος οπλο και κατα συνεπεια ο αστυνομικος επρεπε να αμυνθει . πολυ καλα εκανε . για ποιο λογο να παει ανακριτή διοτι ενας σεσημασμένος, του υποκοσμου , βαρος προς την κοινωνια , ειθελε να το κανει εδω el dorado ?? πολυ καλα εκανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλα εκανε δεν φτανει που παιρνουν ολα τα επιδοματα κλεβουν κιολασ ολοι συμπαρασταση στον αστυνιμικο μπασ και αισθανθουμε καποτε ασφαλησ σε αυτη τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σφαίρα τον βρήκε στην πλάτη όπως διαβάζουμε, πισώπλατα χτυπούν οι φονιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει ανακριτή και μετά θα αφεθεί ελεύθερος,τιποτα δεν θα του συμβεί,απλα αυτά προβλέπει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε των 6:22 από τα γραφόμενα σου καταλαβαινω οτι δεν ξέρεις που πανε της χώρας τα άλογα.Λυπαμαι για την κατάντια αυτού του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αστυνομικός να αφεθεί ελεύθερος κατόπιν της διαδικασίας που προβλέπεται και να μην "σερνεται" στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:22 νομιζεις οτι απλα ηταν ενα απλο κλεφτρόνι η κατι αναλογο ??? τα σωματα ασφαλειας γνωριζουν πολυ καλα τα τερατα της νυχτας και του υποκόσμου και για το τι ειναι ικανοι να κανουν και ποσο αδίστακτοι ειναι . να ξερεις αν ηταν καποιος αλλος ρηχός τυπος δεν προκειτε να γινόταν τετοια κατάσταση . και κατι τελευταιο τετοιου ειδους ατομα πλεων εχουν ξεπεράσει τα ανθρωπινα ορια σε θράσος και σε τερματικές πραξεις . πολυ δημοκρατικοί δεν νομιζεις οτι γιναμε ??? δημοκρατικοί για ολους τους απείθαρχους . καποια στιγμη να προστατευσουμε τα παιδια μας και ολο τον κοσμο απο τετοιου ειδους ατομα . καλα εκανε ο αστυνομικος και του ειμαι υπόχρεος .διοτι διολου απιθανο η σφαιρα αυτου του κακοποιου να ηταν καρφωμένη αυριο πρωι στον δικο μου κρόταφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΑΔΎΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΖ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ?
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΊΘΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΆΝΟΜΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΊ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΊ
    ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΆ ΚΡΆΤΗ ΘΡΑΣΥΜΙΑ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΌΣ, ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καταντια της Ελλαδας μας.Αντι να προστατευεται ο αγρια φορολογουμενος πολιτης διαφυλασονται ως κορη οφθαλμου περιθωριακες ομαδες,ρουβικωνες λαθρομεταναστες και ακτιβιστες draq queens.Aντι να παρασημοφορηθει ο αστυνομικος,διωκεται.Με τον ιδιο τροπο διωκεται η λογικη και η εθνικη μας ταυτοτητα.Οποιος δε συμφωνει με το καθεστως ειναι φασιστας.Οποιος τολμα να μιλησει για Θρησκεια Πατριδα Οικογενεια ειναι οπισθοδρομικος.Η εθνικη και κοινωνικη συνειδηση γινονται αλοιφη μπροστα στις υποσχεσεις για τα λεφτα που υπαρχουν και για τη διατηρηση της ατομικης ευδαιμονιας.Ο Θεος να μας λυπηθει,ιδιως τις ψυχες των μικρων παιδιων για να μη γινουν βορα στην προοδευτικη κοινωνια που διαμορφωνεται.Δεν ξερω ποιοι θα μεινουν για να παλευουν για ιδανικα,αξιες και ανθρωπια στο μελλον η θα οδηγηθουμε να βιωνουμε κοινωνιες του τυπου MAD MAX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητε ανωνυμε 12¨΄27 . να ξερεις οτι αυτοι κανουν την δουλεια τους και την κανουν καλα βαση των οδηγιων που λαμβανουν απο τα κεντρα διαχείρισης της χωρας μας . και νομιζω οτι καταλαβαινεις , μιας και βλαιπω οτι το επιπεδο σου ειναι πολυ υψηλο και μπραβο σου . το προβλημα ομως ειναι να καταλαβουμε καποια στιγμη οι ελληνες οτι ειμαστε ελεγχωμενοι και ιδικα πανω στην καλπη . με λιγα λογια ολοι ειναι ιδιοι ανεξαρτητα αν καποιοι απο μας εχουμε τα δικα μας συμφέροντα προς καπου .. δυστηχως ομως ετσι καιμε ολοκληρη την πατριδα . ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο που κανουμε συνεχόμενα το ιδιο λαθος και αρχιζουμε ξανα απο την αρχη και ακομα χειρότερα . ετσι δεν ειναι ??ειμαστε ο μονος λαος που δεν μαθενει απο τα λαθη του γι αυτο το λογο ειμαστε και πειραματοζωα . καλα να παθουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 9.12 συμφωνω απολυτως.Οι εθνοσωτηρες παλευουν αποκλειστικα για το τομαρι τους απ οποιον χωρο κι αν προερχονται.Η πολιτικη ειναι αναγκαιο κακο,ιδιαιτερα στις μερες μας που η διαλυση της παιδειας εξαφανισε οποιαδηποτε ποιοτικα χαρακτηριστικα στο πολιτικο κριτηριο των νεοελληνων.
    Δυστυχως ξεφυγαμε απο καθε αισθηση του μετρου.Η ενθεη Ελλαδα κυβερναται απο αθεους.Κρινουμε ολοι ολους εκτος απο τον εαυτο μας.Το κρατος απαρτιζεται απο πολιτες και οι συνειδητοποιημενοι πολιτες,εστω και με τα μικροσυμφεροντα τους,αναζητουνται.Δεν υπαρχει Κρατος γιατι παρελυσαν τα αντανακλαστικα των πολιτων.Η Δημοκρατια κινδυνευει να μετατραπει σε οχλαγωγια.Ισως,εκτος απο τα μνημεια μας, εχουμε μπει κι εμεις στο Υπερταμειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο