Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση στήριξης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ στον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

        Με ανακοίνωση η δημοτική παράταξη "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ", στηρίζει τον συνδυασμό «Ξηρόμερο: Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τονίζει:

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πολιτειακή μορφή ταυτισμένη με την ελληνική παράδοση που δίνει περιεχόμενο στη δημοκρατία και την πόλη. Ορίζει την έννοια του πολίτη και τον τρόπο του κοινωνείν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγει δρόμους κοινωνίας, ανάπτυξης πολιτισμού και οικονομίας υπερβαίνοντας το δίπολο κράτος - ελεύθερη αγορά. 
      Στον τόπο μας, στον Δήμο μας, μετά  και  την  εμπειρία  διοίκησης  όλα  τα  τελευταία χρόνια, προκύπτει επιτακτικά η ανάγκη μιας άλλης αυτοδιοικητικής λογικής. Μιας λογικής αυτονομίας, ανεξαρτησίας, άμεσης δημοκρατίας κόντρα στις αντιλήψεις περί Δημάρχων κοτζαμπάσηδων και  πολιτών - πελατών. Μιας αντίληψης αυτοοργάνωσης της κοινωνίας.
    Η γενική πολιτική προτεραιότητα εν μέσω κρίσης για ανάκαμψη, ανασυγκρότηση και πολιτιστική αναγέννηση επιβεβαιώνει και επικαιροποιεί   μια  τέτοια  πρόταση, που  καλούμαστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε.......



    Τα μνημόνια, ο οικονομικός έλεγχος, η ουσιαστική απώλεια της πολιτικής ανεξαρτησίας και η οικονομική κρίση που οδήγησαν, εκτός των άλλων στην κατάρρευση και της τοπικής διοίκησης, οδηγούν στο συμπέρασμα πως μια βαθιά μεταρρυθμιστική τομή είναι απαραίτητη. Και υπέρ μιας τέτοιας βαθιάς τομής  αγωνιζόμαστε. 
      Προϋπόθεση ανασύνταξης και ανόρθωσης απ΄την κρίση είναι η διατήρηση της κοινωνικής ενότητας. Η κοινωνική ενότητα δεν είναι μια ηθικιστική προτροπή αλλά μια καίρια πολιτική πράξη. Δεν είναι μια συντηρητική περιφρούρηση της κοινωνικοποίησης, αλλά ο επαναπροσδιορισμός της κοινωνίας σχέσεων, αλληλεγγύης, δημιουργικότητας. 

       Το παρελθόν και το σήμερα μας έδειξαν πως μια απλή διαχείριση του Δήμου χωρίς ρήξεις και αλλαγές οδηγεί σε αδιέξοδο. Αυτό το συμπέρασμα επιβεβαιώνεται στο τέλος κάθε τετραετίας. Είναι προφανές πως αν αυτό κατανοηθεί απλώς ως αναγκαιότητα συσπείρωσης και μετώπων όλων ενάντια στους προηγούμενους αυτό, απλώς, αναπαράγει το αδιέξοδο. Αντίθετα αν προσφέρουμε στο δημόσιο διάλογο μια τελείως διαφορετική πρόταση και αντίληψη, και επιδιώξουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και συμμαχίες πάνω σ’ αυτή, αυτό θα είναι μια συνεισφορά στον τόπο.
        Με βάση αυτά, ως Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, συμμετείχαμε  στην πρωτοβουλία ενός ανοιχτού διαλόγου γύρω από την αυτοδιοίκηση για τις ερχόμενες εκλογές στην κατεύθυνση της εκλογικής καθόδου και μάχης. Με ανοιχτό μυαλό, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς μεθοδεύσεις, με ειλικρίνεια και σαφή αυτοδιοικητική πρόταση.
      Με στόχο η νέα παράταξη να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, να γίνει η ανατροπή και μαζί να αλλάξουμε πορεία στο Δήμο μας.
     Με άξονες τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αλληλεγγύη, την αμεσοδημοκρατία και τη συμμετοχή. 
     Με στρατηγικό σχεδιασμό παραγωγικής και πολιτισμικής ανασυγκρότησης, παρέμβασης στο δημογραφικό πρόβλημα και με έμφαση στη συνεταιριστική αντίληψη.

       Συμπορευόμαστε με δυνάμεις που, είτε ως πρόσωπα είτε ως φορείς, θα διατηρήσουν την  υπόστασή τους. Συμφωνούμε όμως, στη  βάση αρχών ως δύναμη συνοχής που προσδίδει ταυτόχρονα το χαρακτήρα του ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, που περιγράφονται στην ιδρυτική διακήρυξη της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή τώρα.
Όπως είναι:
•-Δημοκρατικές διαδικασίες
•-Συλλογικές αποφάσεις
•-Διαφάνεια
•-Λογοδοσία
•-Χωρίς στήριξη κομμάτων
•-Με πολιτικά χαρακτηριστικά

       Η πρωτοβουλία αυτή, κατέληξε σε συμμαχίες με ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα και ανέδειξε ως επικεφαλής του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, συνεπικουρούμενο από ενεργά αυτοδιοικητικά στελέχη της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών και από ανθρώπους με διαφορετική αφετηρία, που μας ενώνει η κοινή ανησυχία για την επόμενη μέρα του τόπου μας.
      Είναι μια πρωτοπόρα πολιτική πρόταση που αναδεικνύει την συλλογικότητα και αλλάζει οριστικά το δημαρχοκεντρικό και αποτυχημένο σύστημα διοίκησης του Δήμου μας.
      -Θέλουμε να πρεσβεύουμε την αλλαγή ύφους, σκέψης και πράξης στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
   -Θέλουμε να απαλλάξουμε την κοινωνία μας από τη μιζέρια την απαισιοδοξία και την οπισθοδρόμηση.
    -Να προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές συμπεριφορές.
   -Στηρίζουμε τον τόπο μας και από αυτόν θα αντλήσουμε δύναμη.

      Ο αγώνας μας θα είναι μια συνεχής προσπάθεια τόσο σε επίπεδο πολιτικής όσο και σε επίπεδα καθημερινής κοινωνικής ζωής, ώστε να εκλείψουν φαινόμενα αποσύνθεσης και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας.
Αγώνας για οριστική ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!

65 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΕ? Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ? Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΘΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Είστε σε πανικό.Υπομονή

      Διαγραφή
    3. ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ,ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΛΙΓΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ,ΛΙΓΟΙΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
      ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
  2. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά Μπράβο...
    έξυπνη πολιτική κίνηση ... ο "μαγικός αφανισμός" μιας ολόκληρης δημοκρατικής τοπικής παράταξης.
    Ωραία "πολιτικά θα ψωνίσετε" μήν ανησυχείτε.
    "έχουν γνώση οι πραγματικοί δημοκρατες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως θα πάμε μπροστά βρε Γιάννη αφού δεν πήρες τον Ηρακλή του αστακού αλλά τον τρικαρδο κατοχής και μετά την κομματική σου ιδεολογία της δεξιάς μας πας στην συμπολίτεια ξηρομεριτων που εκπροσωπεί τον σύριζα με αρχηγό τον Ηλία γεωργαλη και μετά από παρετηση του Ηλία ανέλαβε ο επιλαχών Ελευθέριος ματζαρης αρχηγός της συμπολίτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοι είναι οι της Συμπολιτείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προϋπόθεση ανασύνταξης και ανόρθωσης απ΄την κρίση είναι η διατήρηση της κοινωνικής ενότητας. Η κοινωνική ενότητα δεν είναι μια ηθικιστική προτροπή αλλά μια καίρια πολιτική πράξη. Δεν είναι μια συντηρητική περιφρούρηση της κοινωνικοποίησης, αλλά ο επαναπροσδιορισμός της κοινωνίας σχέσεων, αλληλεγγύης, δημιουργικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα μπάχαλο θα επικρατεί σε λίγους μήνες σ όλη την Ελλάδα, λόγω αναγκαστικών συνεργασιών και συνδιαλλαγών πριν αλλά και μετά την κάλπη και λόγω ''πολιτικών-προσωπικών και εγωιστικών τσακωμών μετέπειτα για τη καρέκλα''. Κανείς δήμαρχος δεν θα μπορεί να κυβερνήσει με το όραμά του και τις ικανότητές του. Δέσμιος της κάθε συλλογικής ή ατομικής αυτοοργάνωσης ή συλλογικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η στήριξη της Συμπολιτείας προσθέτει και δεν αφαιρεί.
    Απόδειξη ότι ποτέ η Συμπολιτεια δεν είχε κομματική στήριξη και ταυτιση όπως πολλοί καλοθελητές ήθελαν να της προσάψουν. Ειχε μεσα ανθρωπους απο ολους τους χωρους. Με ανοικτά μυαλά και έχοντας συναίσθηση της κατρακυλας και απαξιωσης του τοπου, στηρίζει ενα προσωπο που εχει αναφορα στη κεντροδεξια, αλλα ειναι εντιμος, γενικης αποδοχης και προπαντον δουλευταρας και σκυλι σε οτι αναλαμβανει.
    Μπραβο Συμπολιτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το Μάη του 2014 ψήφισα Συμπολιτεία Ξηρομεριτων
      κατάλαβες πολιτικέ "μπούφε"

      Διαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
    ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ
    ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ
    ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
    ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
    ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
    ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Συπμολίτη μας ! 3,43 μ.μ. 9
      Πολιτικά Φάσεις και αντιφάσεις
      Ενώ μιλάς για λαϊκές δημοκρατικές συνελεύσεις.
      Έγινε καμία συνέλευση των 1200 ψηφοφόρων της Συμπολιτείας Ξηρομεριτων για την Πολιτική Στρατηγική της Τοπικης μας Παράταξης
      εμένα για παραδειγμα το λέω, δεν με ρώτησε κανένας
      οι αυθαιρεσίες δεν ταιριάζουν σε προοδευτικές παρατάξεις και οπως ειναι Προοδευτική η δημοκρατικη Παραταξη Συμπολιτεία Ξηρομεριτων
      Ψηφοφόρος και πολιτικά υποστηρικτής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτων
      Κάτω τα χέρια από την Συμπολιτεία Ξηρομεριτων
      Ζήτω η Αυτοδιοικητκη Δημοκρατία !
      Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

      Διαγραφή
  11. Ισχυει οτι το δυνατο χαρτι του γαλουνη στις φυτειες ειναι ενας συριζαιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 406
      ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΡΙΖΕΟΣ
      ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΚΑΛΆ ?
      Από χωριό του Ξηρομέρου

      Διαγραφή
  12. 2:01 με αυτα τα μυαλα παντα γαλουνηδες θα σε κυβερνανε και αυτοι θα περνανε καλα και εσενα θα σου μεινουν οι ανοησιες
    Κανενας δεν παει κανενα πουθενα
    Ανθρωποι που πονανε και λυπουνται για το τοπο τους συμπορευονται
    Εσυ η τα παιδια σου αμα πνιγονται η καιγονται να ζητας βοηθεια μονο απο δεξιους
    Γι αυτο ειμαστε πισω απο το κοσμο στη βρωμια και στη δυσωδια
    Μυαλα σαν εσενα θελουν ολοι αυτοι για να περνανε καλα εις υγεια των κοροιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά πλάκα μας κανεται;
    Η ίδια παράταξη δεν είναι;
    Μας δουλεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ

      Διαγραφή
  14. Οποιεσδήποτε δημόσιες ανακοινώσεις πολιτικού περιεχομένου που δεν φέρουν επακριβώς την Νόμιμη Ονομασία των αντίστοιχων τοπικών δημοτικών πολιτικών παρατάξεων του Δήμου μας, θεωρούνται τέτοιες ανυπόγραφες δημοσιες ανακοινωμώσεις αυτοδίκαια άκυρες, πολιτικά άκρως αντιδημοκρατικές και παραπλανητικές για την κοινωνία του δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Π.Α.Κ Σουηδίας στηρίζει Τριανταφύλακη
    Το Π.Α.Κ Γερμανίας στηρίζει
    Γαλουνη
    Το Π.Α.Κ Γαλλίας στηρίζει
    Σταικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατρέ μόνος του κατάφερες έτσι.Τριβει τα χέρια του ο Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή καταστραφικαν και είπαν να σε πάρουν και σενα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Γιάνης είναι με το Μαο τσε τουγκ δέν είναι δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα γινει Βεζυρης στη θεση του Βεζυρη.Ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες και ειναι μονο για οσους εχουν αγνοια για τα προσωπα πισω απο τα προσωπεια η για τους αφελεις.
    Σωτηρες παλιοι και νεοι νοιαζονται μονο για τον εαυτουλη τους.
    Οι νεοι ισως να ναι και επικινδυνα πεινασμενοι.Οι παλιοι λιγο πολυ ειναι χορτατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε καλωςτα τα παιδια.στις ανακοινωσεις στις στηριξεις και στα πανηγυρια ειστε πρωτοι.που ησασταν 4χρονια στο δημοτικο συμβουλιο που δεν εχει μεινει τιποτα και ειναι ο δημος χρεωμενος370000;εχουνε γινει απευθειας αναθεσεις 5200000 που ειχατε κανει αντιπολιτευση;γι αυτο κυριοι του συριζα ειστε συνυοευθυνοι και εσεις και ο τριανταφυλλακης γιατι ησασταν στο δημοτικο συμβουλιο.ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.σας ξερει καθ εσας και τον τριανταφυλλακη που ηταν δημοτικος συμβουλος και σηκωθηκε και εφυγε και τωρα ερχεται με τη στηριξη του συριζα που θελει να γινει και δημαρχος.αλλα οι δημοτες του ξηρομερου ξερουνε πολυ καλα και θα τα πουμε στις εκλογες και γι αυτον και για εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε ειδα να ξεσηκωθείς Και να ρθεις στο Δημαρχείο να τα πεις στο Γαλουνη αυτά....από εδώ και εγώ ξέρω για κατέβα αύριο να ρθεις να σε δω .....

      Διαγραφή
  21. ολοι εκει θα στηριξουν μηπως και ξημερωσει ασπρη μερα σε αυτο τον δημο της μιζεριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κε Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
    Με πιό δικαίωμα παίρνεις αυθαίρετα το σήμα μιας νόμιμης πολιτικής δημοτικής παράταξης του Δημου Ξηρομερου και το προβάλλεις για ιδίον παραταξιακό σας όφελος ?
    Μήπως κ. Τριανταφυλλάκη διαπράττεις συνειδητά η ασυνείδητα βαρύτατο πολλαπλό αδίκημα ?
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ..ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Παει κσλια του!!!!!
      Ανακοινωση της συμπολιτειας μαστορα
      Πιο ανηξερο δεν εχω ξαναδει και παντου πεταγεσαι
      Ολα τα ξερεις
      Συνεχισε σε παρακολουθουμε
      Βοηθα το πατριωτακι σου

      Διαγραφή
    3. σύνελθε Σπύρο. ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. κατέβα υποψήφιος και σύ . δεν σ εμποδίζει κανένας .

      Διαγραφή
    4. Κε Γιαννελη δεννθελετε να αλλάξει η διοίκηση γιατί προφανώς υπάρχει όφελος προσωπικό, όπως και σε κάποιους στο χωριό αλλά υπάρχουν και άλλα χωρια που έχουν ανάγκη.. .ντροπή κάποια στιγμή αυτά που γραφεται

      Διαγραφή
  23. Ζήτω η Επανάσταση των προλετάριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο με τη σφραγίδα της συνπορευεστε και όχι το πνευματης Να ελπίζετε να χωρεσετε όλοι σε αυτό το αυτό διοικητικό συνονθύλευμα Εδώ πάει γάντι το ΕΜΕΙΣ Γ ΑΛΛΟΎ ΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7,39 μ.μ. μείνε εσυ απέξω να χαίρεσαι την ανελευθερία σου
      που σου προσφέρουν οι " δημοκράτες αρχηγοί σου "
      καλό σου βράδυ!
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
    2. 7,39 μ.μ. μείνε εσυ απέξω να χαίρεσαι την ανελευθερία σου
      που σου προσφέρουν οι " δημοκράτες αρχηγοί σου "
      καλό σου βράδυ!
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  25. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σωστός 06:07 στις εκλογές οι τωρινοί που θα πάνε δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Κύριοι της Συμπολιτείας τα τελευταία χρόνια υπηρέτησαν την Αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας οι πάρα κάτω άνθρωποι . Πιτσούλιας , Τριποτσέρης , Τζαχρήστας , Σαμαράς, ,Στάικος και Γαλούνης . Ποιος από αυτούς εννοείτε ότι ήταν κοτζαμπάσης ή μήπως όλοι τους. Αυτό είναι το νέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΡΕΜΟΥΛΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΕΣ-ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΕΞΑΓΟΡΕΣ -ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο χειρότερος νόμος που έχει ψηφισθεί μέχρι σήμερα. Προβλέπει δήθεν ειλικρινείς διαπαραταξιακές συνεργασίες και αναλογικότητες και συλλογικότητες και λοιπές θεωρητικές αρλούμπες. Είναι ότι πιο αναχρονιστικό και καταδικασμένο να αποτύχει σύστημα, εις βάρος των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σαν απλός πολίτης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και σαν απλό μελος της κοινωνίας αισθάνομαι απογοήτευση από την Συμπολίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε 7:48 μ.μ
    Είσαι κοινός συκοφάντης .!!!!
    Εγώ διαχειρίστηκα Δημόσιο Χρήμα όχι για 40 χρόνια ,αλλά για 12 χρόνια και είμαι πολύ υπερήφανος και για τον διαφανεστατο τρόπο διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος ,αλλά και το πολύ μεγάλο έργο που αφήσαμε με τους συνεργάτες μου.!!!
    Θα μου πεις συγκεκριμένα τι λαμογιες ,τι ρεμούλες και τι εξαγορές έκανα ;;;;;
    Καλώ λοιπόν τον συνυποψήφιο μου και συνάδελφο και φίλο Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,να μας πει εάν συμφωνεί μαζί σου ή σε καταδικάζει ;;;;;
    Παναγιώτης Σταικος
    Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 7,39 Δεν έχω το δικαίωμα ως ψηφοφόρος της Συμπολιτείας να πω την γνώμη μου ?
    Λυπαμαι για τον μυαλουδακι σου λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν έχω εγώ δικαίωμα να πω την γνώμη μου ως ψηφοφόρος της Συμπολιτείας
    ΚΑΙ έχει το δικαίωμα ο κ. Τριανταφυλλακης που ήταν πολιτικός αντίπαλος στις εκλογές του 2014 απέναντι στην Συμπολιτεία
    Έλεος πια έλεος
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ελλάδας




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κυρίε Στάϊκο βοηθηστε λίγο την κατάσταση γιατί δεν αντέχω πολιτικά άλλο.
    Ερώτημα : Είναι δημοκρατικό και λογικό 5-10 πολιτικά άτομα της Συμπολιτείας να επιδιώξουν εκλογική συνεργασία με την παραταξη Τριανταφυλλάκη
    ΚΑΙ χωρίς να ρωτήσουν αυτά τα 5-10 πολιτικά άτομα,
    όλους τους εκατοντάδες Συμπολίτες μας της Συμπολιτειας Ξηρομεριτων ?
    Ευχαριστώ κ. Στάϊκο !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ;
      ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ;
      ΖΕΙΤΕ ΕΔΩ;
      ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ;
      ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.

      Διαγραφή
  35. ΟΧΙ σε αντιδημοκρατικές και απολίτικες συμπεριφορές
    ΝΑΙ στον καλόπιστο δημοκρατικό διάλογο εντός της τοπικής μας πολιτικής παράταξης: " Συμπολιτεία Ξηρομεριτών για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"
    Ζήτω η Αυτοδιοικητική Δημοκρατία !
    Καλημέρα σε όλους τους απλούς Συμπολίτες-Συμπολίτισσες της τοπικής μας δημοτικής παράταξης
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε Γιαννέλη καλημέρα.
    Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στήριξης - συμπόρευσης και θα πάρετε τις απαντήσεις στα πολιτικά ερωτήματα που θέτετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. """...άμεσης δημοκρατίας κόντρα στις αντιλήψεις περί Δημάρχων κοτζαμπάσηδων και πολιτών - πελατών. Η κοινωνική ενότητα δεν είναι μια ηθικιστική προτροπή αλλά μια καίρια πολιτική πράξη. Δεν είναι μια συντηρητική περιφρούρηση της κοινωνικοποίησης, αλλά ο επαναπροσδιορισμός της κοινωνίας σχέσεων, αλληλεγγύης, δημιουργικότητας.... Μιας αντίληψης αυτοοργάνωσης της κοινωνίας.... πολιτισμικής ανασυγκρότησης, παρέμβασης στο δημογραφικό πρόβλημα και με έμφαση στη συνεταιριστική αντίληψη""".
    Μαρξ πίσω ρε και σε φάγαμε. Αυτά είναι κεφάλαια, όχι τα δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. Ας δούμε ένα μέρος απ το όλον του ορισμού της αυτοοργάνωσης της κοινωνίας.

    "Με πιο απλά λόγια αυτό σημαίνει πως, ακόμα κι αν δεχθούμε την πολυπλοκότητα σαν αποτέλεσμα της συνύπαρξης των διαφορετικών ατομικοτήτων που απαρτίζουν μια αυτοοργανωμένη κίνηση, τότε αναγκαστικά θα χρειασθεί να επιστρατευτούν τα μέσα της πολιτικής και της καθοδήγησης, σε συνδυασμό με τις απαραίτητες συγχωνεύσεις απόψεων και πρακτικών για να γίνει δυνατό ...κάποιο προχώρημα.

    Εννοείται πως τέτοιου είδους ...«διευθετήσεις» δεν θα αποφέρουν κάποιον μέσο όρο, αλλά την ανάδειξη των ρεφορμιστικών προταγμάτων, που εξυπηρετούν αψεγάδιαστα τους πολιτικούς μηχανισμούς της εξουσίας!!!!!!.

    Συμπερασματικά, η αυτοοργάνωση, –μετά από την παραπάνω διερεύνηση–, είναι ένα καθαυτό εργαλείο του κράτους για την αυτοκάθαρση και την βαθύτερη διείσδυση και επιβολή του στους ανθρώπους.!!!!!!!

    Σε κείμενα αριστερίστικων ομάδων, ήδη από τις αρχές της μεταπολίτευσης, υπάρχουν συνεχείς αναφορές στην αυτοοργάνωση ως μέσο, το οποίο, θα επιτρέψει σ’ αυτές να διεισδύσουν και να συνδεθούν με τους κοινωνικούς χώρους και τον κόσμο, με το πρόσχημα να τον ...καθοδηγήσουν προς κάποιου είδους επανάσταση, αλλά στην ουσία να τον χειραγωγήσουν. Άλλωστε, τι το διαφορετικό θα μπορούσε να περιμένει κανείς από αυτούς τους αντικοινωνικούς μηχανισμούς που επιζητούσαν και επιζητούν την ανάληψη μεριδίων από την μεγάλη εξουσιαστική φάρα, σαν αμοιβή του ελέγχου και της καταστολής των αγώνων των καταπιεσμένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  39. Ρουβίκωνας αναζήτηση google απεφάνθη 31 γεναρη για τα 4 χρόνια συριζα...

    Η αυτοοργάνωση είναι η μόνη λύση προς την ατομική και συλλογική ελευθερία.

    Να συμμετέχουμε σε λαϊκές συνελεύσεις γειτονιάς, να μπούμε σε άδεια σπίτια και κτίρια, να οργανωθούμε σε σωματεία βάσης, να σπάσουμε την ανάθεση και τη διαμεσολάβηση, απέχοντας ενεργητικά από το στημένο εκλογικό παιχνίδι της αστικής δημοκρατίας.

    ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ, ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΟ

    ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!

    σσσσσσσσσσσ εμπρος για αυτοοργάνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο