Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Αποχωρεί ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση

Με διαζύγιο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μαξίμου.
«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα μου. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα,ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. αποχωρούν από την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος...........


Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά σε λίγο κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» 
Το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. έρχεται την ώρα που η διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών ολοκληρώθηκε από τη Βουλή των Σκοπίων και έως το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
Π. Σκουρλέτης: Ενδεχόμενη άρση εμπιστοσύνης του Π. Καμμένου δεν δημιουργεί ανατροπές
«Ακόμη και μια ενδεχόμενη άρση της εμπιστοσύνης εκ μέρους του κ. Καμμένου στη σημερινή κυβέρνηση δεν θα δημιουργήσει ανατροπές. Διότι και πάλι φαίνεται ότι εξασφαλίζεται απόλυτη πλειοψηφία εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου», υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
«Οι μέχρι τώρα δημόσιες δηλώσεις χώρων, βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει πλέον αυτή η απαιτούμενη πλειοψηφία έτσι ώστε να επικυρωθεί αυτή η Συμφωνία και από το ελληνικό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης.
http://www.efsyn.gr/

9 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΕΝΕ ΓΗΙΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΡΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΚΕ
    ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΛΟΓΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα αγόρασε το λεξικό του Μπαμπινιωτη...για σένα.
      Η ορθογραφία σου βγάζει μάτια!

      Διαγραφή
  2. εγω πλεων, οπως και εκκατομυρια ελληνες , εχω πειστεί οτι οι κυβερνησεις πλεων ειναι απο κει που ειναι .. και οχι απο μας . φυσικα ... και ο ρολος της αντιπολιτευσης , που δεν εχει καμια σχεση με τα οσα συμβαινουν στην ελλαδα και καθόλου ξεκάθαρη η θεση της στο μακεδονικό . θα τα φωρτοσουν αλλη μια φορα στην κυβερνηση , που ειναι επανω και θα βγει καποιος αλλος ιδιος ,που και αυτος θα σκίσει καποια αλλα μνημονια . και μεις θα συνεχιζουμε να ψιφηζουμε ητε απο συμφερων ητε γιατι ψιφηζε το ιδιο κώμα ο παππους μας , χωρις να σκεφτόμαστε τις επομενες γενιες . υπομονη έρχονται και τα χειρότερα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ. 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΣΣΔ ΚΑΙ Γ/Β. ΤΩΡΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνας Ηγέτης με τα όλα του.
    έφυγε χωρίς να αφήσεικανενα κενό στο Συριζα
    το είπε και ο Σκουρλετης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΧΑ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ... ΔΕΞΙΟΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ.

    ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ , ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανεξαρτιτος ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ελλην!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο