Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΟΣ: ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ


Αγαπητέ Πρόεδρε και Τοπικό Συμβούλιο,


Αγαπητέ Πρόεδρε και Δ.Σ. Συλλόγου Βελά,

Έπειτα από 3  χρόνια καθυστέρησης με υπόγειες διαδρομές και χωρίς να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους, καθυστέρησε το Μνημείο Ηρώων στο χωρίο μας που με τόση χαρά και πάθος είχατε αναλάβει σαν Σύλλογος μαζί με την βοήθεια του Τοπικού Προέδρου.....



ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.

Μετά λύπης μου βλέπω ότι αλλάξατε γνώμη και αναιρείτε αυτά που έχουν ειπωθεί και δημοσιευθεί από εσάς τους ίδιους σε φύλλα της εφημερίδας «Η ΒΕΛΑ»

Ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει έγκριση, άλλα γράφεται όμως……

Στον αριθ. Φύλλου 88 (Οκτω-Νοεμ-Δεκ 2016- Ιαν – Φεβρ-Μαρ 2017) της Εφημερίδας «Η ΒΕΛΑ»

·-Ο Πρόεδρος του Χωριού απάντησε θετικά.

·-Θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου

·-Απόφαση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

·-Ισχυριστήκατε ότι στο χωριό συγκεντρώθηκαν 1500€ για την ανέγερσή του.

Τι μεσολάβησε και ακυρώνεται όλα τα παραπάνω και την προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.;

Πληροφορούμε ότι κάποιοι θεσμικοί απειλούν με μηνύσεις. Εμείς οι Πετρονικολός Παναγιώτης του Αθανασίου, Κυριάκος Δημήτριος του Σπύρου και Τσόμπος Κωνσταντίνος του Σπύρου αναλαμβάνουμε την ευθύνη της τοποθέτησης του Μνημείου Ηρώων. Κάποιοι άνανδροι πήγαν νύχτα και το βεβήλωσαν. Έχουμε το θάρρος να το ξανατοποθετήσουμε. Δεν θα το κάνουμε όμως, θα το αφήσουμε να στέκεται εκεί. Και ζητάμε από τον Πρόεδρο του Χωρίου και από το Πρόεδρο του ΔΣ Βελά, κάτω από Δημοκρατικές Διαδικασίες μαζί με όλους τους χωριανούς να συζητήσουμε το θέμα, δηλαδή Ανοιχτή Γενική Συνέλευση μαζί με τους Ετεροδημότες.

Με εκτίμηση,
Πετρονικολός Πάνος







15 σχόλια:

  1. Εσυ φιλε πανο ως πολιτης του χωριου χωρις να εισαι εξουσιοδοτημενος εκανες αυτο το αδικημα να τοποθετησεις με το ετσι θελω στο μνημειο του χωριου την μαρμαρινη πλακα;; ΑΥΤΑ οι τραμπουκοι και οι φασιστες τα εκαναν. Το ονομα σου θα γραφτει με μαυρα γραμματα στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ΧΩΡΙΟΥ.
    Με τετοιες ενεργειες Θελεις να εκλεγεις και προεδρος του χωριου;;;;;
    Σε πληροφορω οτι Οι χωριανοι θα σε στηλουν για αλλη μια φορα εσενα και το ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ στο ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ υπέρ της κίνησης που κάνανε τα παιδιά είμαι. Αυτό σημαίνει ότι είμαι και εγώ τραμπούκος ;Προσπαθούμε τόσα χρόνια ως σύλλογος , ( υπάρχουν αποφάσεις που ακόμα εκκρεμούν ) να κάνουμε το μνημείο και δεν μπορούμε, γιατί δεν μας αφήνουν.Αυτό δεν είναι τραμπουκισμός;Αν δεν κάνει ενέργεια ιδιώτης , ποιός θα την κάνει ; Ο Σύλλογος που δεν τον αφήνουν ; Ως αρχική και μόνο ενέργεια , μπας και φιάξουμε το μνημείο είναι σωστή. Ως τελική ενέργεια όμως , περιμένω να βγει η επιγραφή από το μνημείο και αν αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του χωριού μας η οποία και θα δρομολογηθεί. Αν πάλι δεν αποφασίσει ούτε αυτή ,τότε πρέπει να ψηφίσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες στο χωριό μας ( π.χ το Πάσχα ) για το τι θέλουμε να αναγραφεί σε αυτή. Όλες μου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ΝΙΚΟ
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΗΤΕΛΕΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον συνχωριανο μας ΛΑΖΑΡΟ ΤΣΙΩΠΟ ο οποίος πριν τρία χρόνια διαπιστωσε οτι στο χωριό μας δεν υπάρχει μνημείο ηρώων . Πολλά χρόνια πέρασαν και κανένας πολίτης του χωριού,κανένας πρόεδρος της κανένας πρόεδρος από τον σύλλογο (χωρίς να εξαιρέσω τον ευαυτο μου) δεν είδε αυτή την σημαντική έλλειψη που είχε το χωριό.
    Ο ΛΑΖΑΡΟΣ έκανε την πρόταση για να κατασκευαστεί το μνημείο. Όλοι την είδαμε θετικά και ενθουσιάστηκαμε.
    Την υλοποίηση της πρότασης και την κατασκευή του μνημείου την ανέλαβε ο σύλλογος η ΒΕΛΑ Σε ένα συμβούλιο του συλλόγου με αρκετούς χωριανούς παροντες οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το που και πως θα κατασκευσστει το μνημείο παρουσία του ΛΑΖΑΡΟΥ και εμένα φυσικά . η πρόταση μου ήταν να κατασκευαστεί στον προαύλιο χώρο του κοινοτικού καταστήματος ο σύλλογος επέλεξε τελικά τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
    Για να κατασκευαστεί εκεί ο σύλλογος πήρε την έγκριση από το εκκλησιαστικό συμβούλιο και από τον ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ ΚΟΣΜΑ κατόπιν πήρε την έγκριση από τον πρόεδρο της κοινοτητας και το ΔΣ πήρε και την έγκριση από το δημοτικο συμβουλίο. Κατόπιν ζήτησε την συνδρομή των. χωριανών οι οποίοι μετά χαράς κατέθεσαν τον οβολός τους και ξεκίνησε η κατασκευή .
    Όταν έφτασε η ώρα να τοποθετηθεί στο μνημείο το μάρμαρο με τα ονόματα συζητήθηκε το θέμα με τους χωριανούς εκεί υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για τις περιοδους των πολέμων που θα αναγράφονταν .
    Εληξε η θητεία του προηγούμενου ΔΣ του συλλόγου χωρις να ολοκληρώσει το μνημείο. Μετά τις εκλογές ανέλαβε νέο ΔΣ το οποίο αποτελείται από νέα παιδιά και άπειρα
    Στη λογική να μη διχάσει το χωριό ,το μνημείο πάρθηκε απόφαση και απο ΔΣ του συλλόγου και με την Εγγριση τις τοπικής αρχής να μην αναγράφουν ονόματα απόφαση που γίνετε δεκτή απ´ολους. Γιατί λοιπόν επιμένουν 4-5 συγχωριανοί μου εντελώς αυθαίρετα και παράνομα να γράψουν ονόματα ενώ ξέρουν οτι αυτό διχάζει τους συγχωριανούς μας;
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτό το ΔΣ που προς τιμήν του και να μην διχάσει το χωριό πήρε αυτη την απόφαση
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ την ενέργεια αυτών των χωριανών που με πρωτοβουλία τους τοποθετήσαν μια μαρμάρινη πλακα στο μνημείο .
    1) ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ
    2) ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΑ μνημεία τα κατασκευάζουν θεσμικοί φορείς και αυτός είναι ο σύλλογος που ανέλαβε.
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ αυτούς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ που βανδάλισαν το μνημείο προσβάλλοντας τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η μαρμάρινη πλάκα θα πρέπει να αποσυρθεί από αυτούς που την τοποθέτησαν να γίνει συνέλευση στο χωριό υπό τον πρόεδρο και να αποφασιστεί με δημοκρατικές διαδικασίες τι θέλει η πλειοψηφία χωρίς διαμάχες και η απόφαση να γίνει αποδεκτή .
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να βρίζεις τον άλλον δεν βγάζει κανένα νόημα. Απαξιώ σε αυτό να απαντήσω.Διότι οι βρισιές αποτελούν στεφάνια για αυτόν που τα υπομένει. Σε ευχαριστώ λοιπόν για αυτό. Όσον αφορά τους θεσμικούς φορείς στο χωριό μας αυτό είναι μόνο το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας και όχι η βελά ( μιλάμε πάντα για ότι αφορά το μνημείο). Άλλωστε η εξουσιόδοτηση απο τον μητροπολίτη δεν δόθηκε στην βελά. Η βελά απλώς βοηθούσε , λαθεμένα κατά εμένα.Που είναι οι ενέργειες τόσα χρόνια των κατοίκων του χωριού μας ;Δεν μιλώ καν για τους πρόεδρους τόσα χρόνια ,γιατί είναι προφανές ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Ποιός περιμένουμε να κάνει κάτι ,όταν οι θεσμοί δεν κάνουν κάτι ; Μην θεοποιούμε τους θεσμούς , όταν δεν κάνουν τίποτα. Άλλωστε πάλι πιστεύω περισσότερο στην δύναμη του λαού. Να μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει το μνημείο και να αφήσουμε τις ανακοινώσεις. Και θα γίνει αν το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του χωριού μας. Αν πάλι όχι , που δεν νομίζω να συνενοηθούν , ας ψηφίσουμε να τελειώνουμε. Όσοι δεν προχωρούν στις δημοκρατικές διαδικασίες , απλώς δεν επιθυμούν να γίνει το μνημείο , ή επιθυμούν να γίνει όπως τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να βρίζεις τον άλλον δεν βγάζει κανένα νόημα. Απαξιώ σε αυτό να απαντήσω.Διότι οι βρισιές αποτελούν στεφάνια για αυτόν που τα υπομένει. Σε ευχαριστώ λοιπόν για αυτό. Όσον αφορά τους θεσμικούς φορείς στο χωριό μας αυτό είναι μόνο το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας και όχι η βελά ( μιλάμε πάντα για ότι αφορά το μνημείο). Άλλωστε η εξουσιόδοτηση απο τον μητροπολίτη δεν δόθηκε στην βελά. Η βελά απλώς βοηθούσε , λαθεμένα κατά εμένα.Που είναι οι ενέργειες τόσα χρόνια των κατοίκων του χωριού μας ;Δεν μιλώ καν για τους πρόεδρους τόσα χρόνια ,γιατί είναι προφανές ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Ποιός περιμένουμε να κάνει κάτι ,όταν οι θεσμοί δεν κάνουν κάτι ; Μην θεοποιούμε τους θεσμούς , όταν δεν κάνουν τίποτα. Άλλωστε πάλι πιστεύω περισσότερο στην δύναμη του λαού. Να μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει το μνημείο και να αφήσουμε τις ανακοινώσεις. Και θα γίνει αν το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του χωριού μας. Αν πάλι όχι , που δεν νομίζω να συνενοηθούν , ας ψηφίσουμε να τελειώνουμε. Όσοι δεν προχωρούν στις δημοκρατικές διαδικασίες , απλώς δεν επιθυμούν να γίνει το μνημείο , ή επιθυμούν να γίνει όπως τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΛΙΑ 13 ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ και ο Αστακός Καραϊσκάκη Μαχαιρά Χρυσοβίτσα πρόδρομος αγραμπελο μπαμπινη μαχαλά Κατούνα Μύτικα παλιομανινα ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΟΚΤ 1944 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ η θα γράψουμε και Εμφυλιο πόλεμο που δεν έχει κανένα μνημείο στην Ελλάδα
    ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ δεν είναι μνημείο
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ΛΑΖΑΡΕ
    Ίσως να μην κατάλαβες αυτά που έγραψα .
    Εγώ είμαι υπέρμαχος να γραφτούν στην μαρμάρινη πλάκα τα ονόματα των χωριανών ΗΡΩΩΝ.
    Θα ήταν άσχημο μετά από τόσα χρόνια από τόσο αγώνα που δώσαμε όλοι και εσυ προσωπικά να κατασκευαστεί αυτό το μνημείο χωρίς να αναγράφει τα ονόματα των ΗΡΩΩΝ χωριανών.
    Όμως μπροστά στο διχασμό δέχομαι να τοποθετηθεί μάρμαρο και χωρίς ονόματα.
    Εγώ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ :
    1) Τον τρόπο που τοποθετήθηκε η μαρμάρινη πλάκα και
    2) Τον βανδαλισμό του μνημείου την νύχτα μετά την τοποθέτηση της μαρμάρινης πλάκας.
    Μακάρι ΛΑΖΑΡΕ όταν γίνει συνέλευση των χωριανών για να συζητηθεί αυτό το θέμα να εγκριθεί η δικιά σου πρόταση χωρίς διχασμούς.
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κακώς.βγαλατε.το.μεσημεριανο.σχολιομου.εγω.δενεβρισακανεναν.ειπα.μετα.το41υπηρχαν.δειχτες.Αυτοι.οι.ανθρωποι.δενλοιπουν.δεν.πηγα.σΤο.45..46..47.ήταν.εδώ.η.Μέρκελ.ακόμα.. Καλό.βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ Ή ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ. ΆΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Κ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;Κ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΟΥΔΕΙΣ. ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΛΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
    " ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ"
    πως άλλαξες έτσι εσύ Ηλία ;
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΖΑΡΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΣ .ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΙΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ξέρω ποιος είσαι
      τα ονόματα τα είχε ανακοινώσει και η ΒΕΛΑ πριν καιρό
      ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΩΠΟΣ

      Διαγραφή
  13. Γιατί δεν δημοσιεύετε όλα τα σχόλια ; Ξέρετε πως λέγετε αυτό έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΤΕΧΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΠΑΠΑΖΩΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ(ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ.ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ; -ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΛΑ ΟΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ! ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ , ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ; ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ -ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ; ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 88 ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΦΙΛΙΚΑ,
    ΙΩΑΝΝΗΣ Β.ΧΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο