Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη από το ΘΥΡΡΕΙΟ Βόνιτσας: «Τα εκχιονιστικά καθάρισαν ορισμένους αγροτικούς δρόμους και άφησαν άλλους με μισό μέτρο χιόνι και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τις στάνες μας!"

              Άνιση μεταχείριση και για το καθαρισμό απο τα χιόνια των αγροτικών δρόμων που άνοιξαν τα εκχιονιστικά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, καταγγέλει ο κάτοικος Θυρρείου κ. Θεόδωρος Μπακατσέλος. 
       Όπως σημειώνει ο κτηνοτρόφος σήμερα τα εκχιονιστικά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθάρισαν ορισμένους συγκεκριμένους δρόμους στα Ακαρνανικά, ενω για το δρόμο στη στάνη του όπου έχει 250 πρόβατα και βρίσκονται αποκλεισμένα στο βουνό κανείς δεν συγκινείται. 
           Ο Δήμος και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας πρέπει να βοηθήσουν χωρίς εξαιρέσεις όλους τους κτηνοτρόφους που δεν μπορούν να μεταφέρουν τροφές στα ζωντανά στις στάνες γιατί αν συνεχιστεί η κακοκαιρία και η αδιαφορία των αρμοδίων, δεν θα μείνει κανένα ζωντανό.

       Μήπως πρέπει ο δήμος να καθαρίσει όλους τους δρόμους από τα χιόνια προς τις στάνες, χωρίς εξαιρέσεις, προκειμένου να μεταφέρουν τροφή για τα ζώα......



9 σχόλια:

  1. Μηπως και εσεις πρεπει να το πειτε στο αρμοδιο τμημα του Δημου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου βάλε πρώτα το ονομα σου,και μετά ίσως σε παρει και κανεις στα σοβαρά, γιατί δεν γραφεις πιως είσαι;τι φοβάσαι;τον δήμαρχο;τον πρόεδρο; Αλλά μάλλον θέλεις να το εχέις διπορτο,και με τους μεν και με τους δε,και όσο για τα 250 προβατα!!!ας μην σχολιάσω καλυτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα από τεταια ξερει ο μπακατσελος ,,αλλά καλά κανει και λέει και γραφει..εδω του εβαλέ το ρεύμα στον στάβλο ο Κάρι και γραφει αυτά που γραφει ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου "Ανώνυμε".. 10.000 στη ΔΕΗ, εχει απόδειξη και δεν ειναι με τον "Κάρι" αλλά ούτε και με σένα που θα ξαναβάλεις, μη σου κακοφαίνεται..
      Όσο για τα 250 που ειρωνεύεσαι είναι 800++ κατι που όλη η φάρα σας και να τα ενώσει όλα δεν μαζεύονται!

      Διαγραφή
  4. Επώνυμα φίλε μου γράψε την καταγγελία σου, όχι ανώνυμα. Αλλά έχω απορία, πως το συγκεκριμένο site βάζει ανωνυμες καταγγελίες χωρίς να δει αν είναι αλήθεια αυτά που του στέλνουν? Ας απαντήσει κάποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.25 Δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη ,απλα νομιζω ειναι λογια του καφενειου αν μας ελεγε ειπα στον αρμοδιο που εχει ονοματεπωνυμο και δεν εισακουστηκα τοτε το συζηταμε .Πρεπει να μαθεις να ακους και τις δυο καμπανες για να βγαλεις συμπερασμα μην βγαζεις τοσο μισος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ρε παλικάρια κάνετε έτσι ? Αφού ο Άνθρωπος έχει επώνυμα.. Καταγγελία . Όσο για το ρεύμα. Μόνο αυτός είναι στο παλιονησι οι υπόλοιποι??... Θα σας δείξουν.. Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε για πεστου να σου δειξει την απόδειξη από την δεη της αμφιλοχιας,να δούμε τι γραφει!!τι ονομα έχει πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.O8 Του βαζεις δυσκολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο