Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ελένη Τοπαλούδη: Αναπάντεχο πρόβλημα στις έρευνες – Μαρτυρία φωτιά για τον βιασμό της 19χρονης!


Αδυναμία στο να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστών του στυγερού εγκλήματος της Ρόδου, με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, έχουν οι αρμόδιες αρχές.

Η εξήγηση από τους ειδικούς είναι μόνο μια. «Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο, Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού» δήλωσε στο Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια.
Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Star, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. «Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους και δικηγόρους. Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας» τονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας.
Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε. «Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον Αλβανό φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.
Όπως είπε, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας». Λίγη ώρα αργότερα, ο φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο, την 19χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Οι ισχυρισμοί του τσιγγάνου για τον βιασμό

Το Star, παρουσιάζει αποκλειστικά, τι ισχυρίστηκε ο τσιγγάνος, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς: «Ο … κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η … έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….
Μετά ο … ξάπλωσε την … μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε: «Η … έλεγε αφήστε με να φύγω και ο … της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο … και τελικά το κατέβασα».
newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. καλα .. μην ακουω τετοια υπαρχουν προγραμματα που ανοιγουν την κρυπτογραφιση . υπαρχουν επαγγελματικα προγραμματα που κανουν unlock στα παντα . οτι κλειδωνει παντα ξεκλειδωνει . μηπως πρεπει να τον κανακεψουμε κιολας το τερας ?? τον αθλιο με τα φονικα ενστικτα ?? τι ψαχνουν να βρουν να τον χωσουν μεσα για παντα . αλλο ηθελε αυτος αλλα τελος παντον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο