Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Με πρωτοβουλία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: Πραγματοποιήθηκε Διαμαρτυρία στον ΑΣΤΑΚΟ για το κλείσιμο υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας | ΦΩΤΟ






          Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30 το πρωί) με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο Στέκι του Συλλόγου, ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το κατάστημά της που εδρεύει στον Αστακό, ο οποίος αποτελεί την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου.
        Αμέσως μετά και μέσα στη βροχή οι συγκεντρωθέντες κατευθύνθηκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής, όπου αντιπροσωπεία επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο διευθυντή της Τράπεζας ζητώντας τη διατήρηση λειτουργίας του τραπεζικού καταστήματος στον Αστακό..........


Ψήφισμα διαμαρτυρίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακου
ΠΡΟΣ: 
Διοίκηση Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
Κοιν 1: Καταστ. Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Αστακού
Κοιν 2: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Αστακός 24.1.2019 


ΨΗΦΙΣΜΑ 
του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού

        Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, εκτιμά ότι η απόφαση της Δοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, να κλείσει το κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή του Αστακού, ο οποίος αποτελεί την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, είναι εσφαλμένη και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στους κατοίκους της αλλά και στους κατοίκους των γύρω περιοχών.
     Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί επι δεκαετίες όλη την περιοχή, τους επαγγελματίες, τους ιδιώτες, τους συνταξιούχους και πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει πολλαπλά προβήματα και ιδιαίτερα στους υπερήλικες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών.
       Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην υποβάθμιση της περιοχής μας και οι επιπτώσεις μόνο δυσάρεστες μπορεί να είναι.
       Για τους παραπάνω λόγους, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους, φορείς και πολίτες του τόπου μας για συμμετοχή σε διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση αυτή και κάνει έκκληση στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να επανεξετάσει την απόφαση της για κλείσιμο του καταστήματός της στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόεδρος: Ζούλα-Ρεπάνη Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Ντέμου-Κοντοπάνου Πολυξένη
Γραμματέας: Ταπραντζή Παρθενία
Ταμίας: Μπαμπούρη-Μερισιώτη Μαρία
Γραμματέας Β': Λουκέρη Άννα













ΦΩΤΟ: Xaroulita Lazoura

1 σχόλιο:

  1. Δε ζω στον Αστακο. Τον επισκέπτομαι συχνά. Θεωρώ ότι η παρουσία της Τράπεζας, όλα αυτά τα χρόνια, εγώ τη θυμάμαι από μικρό παιδί, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των απλών ανθρώπων, των εμπόρων, των επιχειρήσεων, των αγροτών, των εργαζόμενων, των επισκεπτών. Λένε κάποιοι ότι η τεχνολογία προχώρησε και ότι οι συναλλαγές γίνονται πλέον από το ιντερνετ. Η αλήθεια είναι πώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο, χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμα, που όλοι οι άνθρωποι θα είναι εξοικειωμένοι με αυτό τον τρόπο. Ισως οι επόμενες γενιές. Προς το παρόν, η τράπεζα είναι απαραίτητη και όλοι και όλες εσείς που με πρωτοβουλία των συλλόγων δραστηριοποιείστε σ αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να έχετε τη στήριξη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο