Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Θέμος Αναστασιάδης: Best of από το «ΟΛΑ» που άφησε εποχή [βίντεο]

      Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, έχασε την μάχη μετά από μακρά ασθένεια.
     Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 61 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, χτυπημένος από τον καρκίνο.
      Την είδηση του θανάτου  δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. «Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.  Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε το βράδυ μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο» έγραψε στις εννέα και μισή το βράδυ της Τρίτης η εφημερίδα, εκδότης της οποίας ήταν ο Θ. Αναστασιάδης....



         Ο Θέμος Αναστασιάδης όταν αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή ενώ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ. Ο Θέμος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
      Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).
        Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές. Στις εκπομπές του είχε πάρει συνεντεύξεις σε ολόκληρη την εγχώρια showbiz και όχι μόνο.


https://www.eleftherostypos.gr/

3 σχόλια:

  1. Οταν φευγουν οι άνθρωποι τότε καταλαβαινουμε την αξία τους
    Θέμη αν υπάρχει θεός στείλε κανένα μήνυμα ελπίδας για μας όλους εδώ κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχην ας ειναι συχορεμενος ο ανθρωπος αλλα φιλε 11:16για πια αξια μιλας;Τα μηνυματα απ τους θεμους κι απ τους τριανταφυλλοπουλους τα εχει παρει ο κοσμος και εχει βγαλει τα συμπερασματα του...Τι ηταν ο θεμος κανενας επαναστατης;Για να καταλαβω τωρα..Μην γραφετε ανοησιες γελανε και τα σπετζουρια πανω στα καλωδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:44
    κατ' αρχήν είμαστε όλοι ισάξιοι και ισότιμοι άνθρωποι
    Όσο για τα ιδιαίτερα χαρίσματα του κάθε ανθρώπου και σεβαστού δημόσιου προσώπου εμείς αντικειμενικά δεν είμαστε ειδικοί με γνώσεις λόγου και τέχνης, να κρίνουμε αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο