Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή με 153 «ναι»

Οι βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ που τη στήριξαν - Ένα «παρών» στην ψηφοφορία

          Ένα ακόμη σκόπελο, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, πέρασε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε έπειτα από μια έντονη συζήτηση στην Ολομέλεια, με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπά «κόκκινο» κατά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
       Η Συμφωνία εγκρίθηκε με την ψήφο των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις ψήφους των Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Θανάση Παπαχριστόπουλου, Θανάση Θεοχαρόπουλου, Σπύρου Λυκούδη, Σταύρου Θεοδωράκη, Γιώργου Μαυρωτά, Σπύρου Δανέλλη. Ο Ψαριανός Γρηγόριος ψήφισε «παρών».
   Κατά της συμφωνίας ψήφισε ο υφυπουργός της κυβέρνησης και διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης..........



   Η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε προγραμματιστεί αρχικά για τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, αλλά μετατέθηκε για την Παρασκευή λόγω του πλήθους των βουλευτών που ζήτησαν να λάβουν τον λόγο και να τοποθετηθούν επί της διαδικασίας.

https://www.newsbeast.gr/

7 σχόλια:

  1. Αισχος στους πατριδοκαπηλους.Συνενοχοι και οσοι τους ψηφισαν και οσοι συνεχιζουν να τους στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα βολευτηκε η ΝΔ που εληξε το θεμα των πρεσπων.
    Το πολιτικο κοστος στο ΣΥΡΙΖΑ, το οφελος με τους ψηφοφορους δικο της.
    Αλλωστε με το ονομα συμφωνουσε ΑΠΟΛΥΤΑ και η ΝΔ.Οτι πει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.
    Στις επομενες εκλογες,ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ΦΩΦΗ εναντιον ΑΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ...και δε συμμαζευεται.Καταρχην ας υπαρχουν ιδεολογιες και οχι οπου φυσαει ο ανεμος
    η οπου οδηγει το συμφερον.Επειτα ας ειναι οποιος θελει αριστερος,κεντρωος,δεξιος,αλλα να ειναι
    πατριωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριωτη 7.59
    Εσυ τι λες,οσοι μας κυβερνησαν μεχρι σημερα ηταν κανενας τους πατριωτης;
    Οι χρυσαυγιτες ειναι πατριωτες;
    Για να σοβαρευτουμε λιγο και να μη τρωμε οτι μας σερβιρουν τα λαμογια.
    Διπλα στο λαο παντα ειναι καποιοι λιγοι.
    Θελουμε να γινουν πολλοι και υπολογισημη δυναμη; ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εν υπάρχει γεωγραφική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πέραν της Ελληνικής και ελάχιστων χιλιομέτρων εκτός Ελλαδος (κατεχομενη σημερα απο σκοπια και Βουλγαρια). Γιαυτό και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ σε σκοπια και βουλγαρία ούτε μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ. Ουτε αλλα πολιτισμικα στοιχεια βουλγαρων τουρκων ή εβραιων. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα ήταν δημιουργήματα των σλαυων για να μπορεσουν να σταθουν στη περιοχη μας αφου ΗΡΘΑΝ ΤΟ 600 ΜΧ από στεπες Αντολής. Το ίδιο είχαν κάνει οι μογγολοι τουρκοι που ηρθαν μετα το 1453 με τη πτωση της Κωνσταντινούπολης. Μετακινησεις ειχαμε και απο Βουλγαρους και απο ρομα Ισπανιας όπως και Εβραιων. Γιαυτο εχουν σκυλιασει όλοι αυτοι περι δικαιωματων και μειονοτητων και μακεδονιας πολλων λαων και πολλων περιοχων. Οχι αλλη σπεκουλα περι δηθεν μιας ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ Μακεδονιας που καποιο κομματι εχει η Ελλαδα καποιο εχει η ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.39 για να συμπεριφερεται καποιος σοβαρα πρεπει να διαθετει κριση.Αυτο σημερα στη συντριπτικη πλειοψηφια του περηφανου ελληνικου λαου εχει χαθει.Ποιος θα ψηφισει καποιον που θα ενδιαφερθει για το κοινο καλο και θα ναι πατριωτης?Ολοι για το συμφερον μας.Φθανει να περναμε καλα.Αν δωσουμε Μακεδονια Υμια Αιγαιο δε χαλασε κι ο κοσμος.Η διακυβερνηση μας απο τις τωρινες φυσιογνωμιες ειναι χαρακτηριστικο του εκφυλισμου μας ως λαου.Ξεσηκωνομαστε μονο αν μας κοψουν το φαι η αν φυγει η Τραπεζα απο τον Αστακο.
    Τωρα ποιοι θα μας σωσουν?Ο Θεος να μας λυπηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο