Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Επιχορήγηση του Δήμου Ξηρομέρου από το Υπουργείο Εσωτερικών ποσού 1.209.677,42€ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου και με την υπ' αριθ. 6162/29-01-19 (ΑΔΑ Ω9Θ9465ΧΘ7-1Χ4) Απόφασή του, ενέκρινε πίστωση 1.209.677,42€ για το έργο «Κατασκευή νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από πηγές Λάμπρα μέχρι αντλιοστάσιο Δ.Κ. Αστακού (Τμήμα από Χ.Θ.: Ο+000 πηγές Λάμπρα έως Χ.Θ.: 3+880 αύλακας αρδευτικού)» στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».......

Με την κατασκευή του έργου αυτού αντικαθίσταται πλήρως ο παλαιός αγωγός του αμιάντου 9 χλμ περίπου με αγωγό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας HPDE.
Το παραπάνω έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, και θα παραδοθεί στους πολίτες του Αστακού το συντομότερο δυνατό.
Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.
Από το Δήμο Ξηρομέρου
Ακολουθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση.







dimosxiromerou.

10 σχόλια:

  1. Η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου απέτυχε πλήρως και παταγωδώς στην κύρια αποστολή της και μόνο πολιτική ήττα το Μάη του 19 θα σταματήσει η πολιτική της φθορά.
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Δημαρχε θελω να σας συνχαρω εσας την Δημοτικη αρχη .Επιτελους να φυγει ο καρκινος του αμιαντου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν τον ψήφισα ούτε θα ψηφίζω γαλούνη αλλά ειλικρινά όσο για Αυτή την Μελέτη μπορώ να ομολογήσω ότι είναι μια από τα απαραίτητα έργα που έπρεπε να γίνουν... το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πολλά μπράβο του.. Τώρα !!!! Εσύ ρε Γιαννέλη που σε χάλασε ακριβώς αυτό το έργο ;;; κοίτα κάτι μυαλά που υπάρχουν... θα μάς τρελάνεις ρε άνθρωπε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος καρκίνος του αμιαντου ρε μεγαλε αφού το δημαρχείο εβγαλε το νερό βελούδο!!! Μόνο εκ του πονηρού είναι αυτά τα έργα που ανακοινώνονται στο τέλος της θητείας... ποιος τους πιστεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοφαγωτα ....... Όλως τυχαίως στο τέλος της θητείας σας θυμηθήκατε να ξεκινήσετε το εργο, για να πείτε ότι κάτι κάνατε. Μη θεωρήσει ο κοσμος οτι είσαστε ανύπαρκτοι.... Που ούτως ή άλλως ανυπαρκτοι είστε... Θα ακούσετε και κανένα μπραβο από τα προβατακια σας και ολα καλά ... Ε ρε χάλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο μπραβο...συγχαρητηρια...ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε 4:57 μήπως γνωρίζετε από πότε υπάρχει μελέτη για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο (όχι μέχρι την δεξαμενή του Πλατυγιαλιου ,αλλά μέχρι την δεξαμενή επάνω από τον Αστακό ).
    Από το 2010 με τεύχη δημοπράτησης και εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων .
    Ο δε προϋπολογισμός του έργου από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό ήταν 7 εκατομμύρια ευρώ ,τότε που Δήμαρχος Αστακού ήταν ο Στάικος.!!!!
    Παναγιώτης Στάικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν σας σώζει τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο