Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

-Δεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτησή του
-Επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό και του έθεσε εκ νέου στη διάθεσή του την παραίτησή του - Ο κ. Τσίπρας την έκανε δεκτή - Δείτε την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

      Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλ. Τσίπρας είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.
     Ο κ. Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει στον πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.
     Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Τόσκα και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία όλων των τελευταίων χρόνων..........


Οι αρμοδιότητες Προστασίας του Πολίτη περιέρχονται στον Υπουργό Εσωτερικών κο Πάνο Σκουρλέτη.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής: 
      Ο πρωθυπουργός είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κο Νίκο Τόσκα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει στον Πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.
     Ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Τόσκα και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία όλων των τελευταίων χρόνων.
       Οι αρμοδιότητες Προστασίας του Πολίτη περιέρχονται στον Υπουργό Εσωτερικών κο Πάνο Σκουρλέτη.

https://www.protothema.gr/

9 σχόλια:

  1. Την ξέρει καλά την παραίτηση το έχει ξανακάνει.Υπήρξε δντης Υπουργού κ στα δύσκολα τον εγκατέλειψε.Εδώ η ανικανότητα του οδήγησε τόσο κόσμο στον όλεθρο κ τον σπαραγμό.Ο εν λόγω είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία.Είναι παντελώς άχρηστος.Ανίκανος.Άβουλος.Ανθρωπάκι.Ντροπή.Λυπάμαι την κατάντια μας.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως πρέπει να παραιτηθεί και κανενας απο τα άλλα κομματα που κυβέρνησαν και "οχύρωσαν" τις παραλίες της χώρας τα προηγοϋμενα 40 χρόνια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψα το πρώτο σχόλιο.Φυσικά κ πρέπει να μην πω επιβάλετε όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ανικανότητα του μέχρι σήμερα Υπουργού έχουν χτίσει όλο αυτό.Τώρα βγαίνουν ήρωες κ θριαμβευτές κ μεις τους πιστεύουμε..ποιούς; όλους αυτους;Μήπως λοιπόν εμείς παραχωρούμε δικαιωματα;Μήπως εμείς τους λέμε...Ναι είμαστε χαζοί κ σας πιστεύουμε; Μήπως εμείς τους ψηφιζουμε;μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.58 ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομάδα Λαφαζάνη εφυγε μόνη της απο τον Σύριζα, διαφώνησε και αποχώτησε.
      Ο Σύριζα δέν είναι << μαντρί >> είναι κίνημα δημοκρατικό και δέν κάνει διαγραφές των στελεχών ή των μελών του, ελεύθερα όποιος θέλει φεύγει και όποιος θέκει έρχεται στο Σύριζα και αυτό το κατοχυρώνει το ίδιο το καταστστικό του.
      Ο Σύριζα αγαπάει τους διαγωνούντες, δέν τους μισεί.
      Οχι λοιπόν στις μνησικακίες

      Διαγραφή
    2. Η ομάδα Λαφαζάνη εφυγε μόνη της απο τον Σύριζα, διαφώνησε και αποχώρησε.
      Ο Σύριζα δέν είναι << μαντρί >> είναι κίνημα δημοκρατικό και δέν κάνει διαγραφές των στελεχών ή των μελών του, ελεύθερα όποιος θέλει φεύγει και όποιος θέλει έρχεται στο Σύριζα και αυτό το κατοχυρώνει το ίδιο το καταστατικό του.
      Ο Σύριζα αγαπάει τους διαφωνούντες, δέν τους μισεί.
      Οχι λοιπόν στις μνησικακίες

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9,58μμ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΤΣΑΓΚΡΗ-ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΡΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΟ 50/100 ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΑΝ ΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙΝ ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!!!![ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΗΡΘΕ ΦΙΡΜΑΝΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 22,500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχιδατος ο τοσκας όχι κικιλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ακυρωθούν όλες οι εκδηλώσεις πολιτιστικές κ.τ.λ. προς ένδειξη διαμαρτυρίας που έφυγε το καμάρι!!!
    Καμάρι γύρνα πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο