Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Απάντηση του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ: -Πως μπορείτε να αισθάνεστε δικαιωμένος από τον τραγικό θάνατο ενός συνανθρώπου μας;

Ο Γιατρός και εκτελών προσωρινά χρέη Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού, κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, απαντά στο Παναγιώτη Στάϊκο:

Κε Στάικο, 
     Πως μπορείτε να αισθάνεστε δικαιωμένος από τον τραγικό θάνατο ενός συνανθρώπου μας; -Λυπάμαι που χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ένα τόσο δυσάρεστο νέο. Θα περίμενα από εσάς μια πιο ώριμη ανάγνωση και ερμηνεία του άρθρου που αναρτήσατε. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου από την έλλειψη προσωπικού (κίνδυνος που υπάρχει και για το Κέντρο Υγείας του Αστακού, αφού μετά από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που έχουν δεχτεί, δεν εφημερεύουν πλέον τρεις ικανότατοι ιατροί). Θα σας παρακαλούσα να μην παρασύρεστε από το θυμικό σας.......

 
       Όσον αφορά τώρα το σκέλος της συκοφαντίας προς το πρόσωπό σας, θα ήθελα να μου υποδείξετε ποιός από το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Αστακού αναφέρθηκε σε εσάς και θα επιληφθώ προσωπικά του θέματος.
       Επίσης, να σας ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οτι οι Δημόσιοι λειτουργοί είτε εξετάσουν 1000, είτε 1 ασθενή, ο μισθός τους θα είναι ο ίδιος, οπότε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, ίσα ίσα με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, η επικουρική λειτουργία των ιδιωτών ιατρών, ανακουφίζει τον αυξημένο καθημερινό φόρτο εργασίας.
      Θερμή παράκληση να είστε πιο προσεχτικός για τον τρόπο που αναφέρεστε στο Κέντρο Υγείας και το προσωπικό του και να σας υπενθυμίσω οτι είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε υπόδειξη θα θέλατε να κάνετε για την εύρρυθμη λειτουργία της δομής υγείας της περιοχής μας και την συνεργασία μας. Δεν θεωρώ οτι το διαδίκτυο είναι ο ενδεδειγμένος χώρος για αυτό.
          Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, οτι πολύ σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα της 24ωρης κάλυψης της βάρδιας του ασθενοφόρου.

Με εκτίμηση 
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης


15 σχόλια:

  1. Διαβασα το αρθρο του κυριου Σταικου το οποιο ειναι εξαιρετικα λαικιστικο και ενδεχομενως αστειο. Ειναι λιγο αδικο ομως κυριε Τριανταφυλλακη να στεκεστε στην κακη του επιχειρηματολογια και ικανοτητα διατυπωσης γιατι προκειται για εναν ανθρωπο που οντως ενδιαφερεται για το κοινωνικο συνολο και την αποτελεσματική λειτουργεια του ΚΥ.
    Επισης, ας θεωρησουμε δεδομενες τις συκοφαντιες που υφισταται γιατι η τοπικη κοινωνια ειναι ετσι δομημενη και ειμαι σιγουρος οτι γνωριζετε οτι λεγονται αυτα απο το προσωπικο.
    Ειναι καλο για σας που αναλαβατε να απαντησετε εκ μερους του ΚΥ ωστοσο μην μηδενιζετε με αυτο τον τροπο εναν ανθρωπο που εχει στηριξει την τοπικη κοινωνια εμπρακτα σαν γιατρος για δεκατιες.
    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας προσεκτικά την σχετική ανάρτηση του Γιατρού Κυρίου Παναγιώτη Στάικου !
    σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ και δέν πιστεύω, ότι άφησε να εννοηθεί ο κ. Στάικος αυτα που γραφονται στην παρούσα ανάρτηση.
    Οι Γιατροί, οι νοσηλευτές και ολοι οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας χαίρονται οταν σώζονται συνάνθρωποί μας και θλίβονται οταν οχι.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 10:52
    Αν μου πείτε που μηδενίζω το έργο και την προσφορά του κου Στάικου ,θα ζητήσω συγγνώμη.
    Γνωρίζεται κάτι εσείς για "συκοφαντίες" όπως λέτε και ποιές είναι αυτές ;
    Θεωρώ δεδομένο οτι ο γιατρός Παναγιώτης Στάικος νοιάζεται για την υγεία των πολίτων,για αυτό εξάλλου και καλέστηκε σε πρόςφατη συνάντηση με δεσμικούς φορείς ,για να βρούμε τους τρόπους αυτούς που θα διασφαλίσουν την καλύτερη λειτουργία του ΚΥ ,μέσα σε κλίμα συνεργασίας.
    Αν εσάς το κείμενο του κου Στάικου σας φάνηκε αστείο ή δείγμα λαϊκισμού ,είναι προσωπική σας εκτίμηση.Εμένα μου φαίνεται επικίνδυνο όλο αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες .Γνωρίζεται οτι τρεις γιατροί που πρόσφεραν υπηρεσίες στο ΚΥ Αστακού ,ζήτησαν να εξαιρεθούν από το Πρόγραμμα εφημεριών ,λόγω επιθέσεων που δέχτηκαν από τον κο Στάικο;Γνωρίζεται οτι λόγω τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό κινδυνεύει η εφημεριακή λειτουργία του ΚΥ Αστακού,οπότε οποιαδήποτε απώλεια δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την υγειονομική κάλυψη της περιοχής ;Θα ήθελα να το σκεφτείτε και μου απαντήσετε.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Λ Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Τριανταφυλλάκη νομίζω ότι δεν διαβάσατε καλά το τι έγραφε ο κος Στάικος σας μεταφέρω επακριβώς το σχόλιο του κου Στάικου : (Πόσο δικαιωμένος αισθάνομαι ,για τους αγώνες μου για το ζήτημα του Ασθενοφόρου και ας εισέπραξα και εισπράττω την μήνη και την συκοφαντία από κάποιους στο Κέντρο Υγείας Αστακού)
    Αναλυτικά θα σας πω ότι μετά το ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ έχει κόμμα οπότε σταματά εν μέρη η πρόταση και μετά συνεχίζει να εξηγεί το λόγω που το λεει αυτό.
    Ευχαριστώ
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κύριε Διευθυντά Κέντρου Υγείας Αστακού ,κύριε Τριανταφυλλάκη.
    Εγώ έγραψα ότι θεωρώ , πως η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ , ήταν δικαίωση με αυτό τον τραγικό τρόπο , για τους αγώνες , που έκανα για το ασθενοφόρο και πολλές φορές προπηλακίστηκα από κάποιους συναδέλφους μου ( θυμάστε εκείνον , ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την συμπεριφορά μου ως αήθη και ήταν παιδί μου στα χρόνια, αλά καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε, γιατί εγώ τον συγχώρεσα ) .
    Στα απλά Ελληνικά που μιλάμε και οι δύο μας , δεν είπα πως χάρηκα για τον θάνατο της 48 ετών συνανθρώπου μας ,γιατί αυτό θα ήταν κτηνωδία, αλλά ότι δικαιώθηκα με τον πλέον τραγικό τρόπο , για τους αγώνες μου για το ασθενοφόρο .
    Γι αυτό σας παρακαλώ, να μην διαστρεβλώνετε , αυτά που έγραψα.
    Όσο για τον κύριο που είπε χθες στην γυναίκα, η οποία ήλθε χθες και της είπε , πως ο Στάικος δεν γράφει φάρμακα , ψάξχτε και βρείτε τον ( δεν είστε και τόσοι πολλοί ), διότι αυτό δεν λέγεται μηχανισμός Κράτους, αφού είστε Κρατική Υπηρεσία αλλά παρακράτος , στο οποίο θα απαντήσω με στοιχεία ,αλλά και με Ψυχιατρικές Εξετάσεις , στις οποίες υποβλήθηκα οικιοθελώς από Ψυχιάτρους Διευθυντές του ΕΣΥ και Καθηγητές Πανεπιστημιακών Ψυχιατρικών Κλινικών.
    Και επειδή υπάρχει το Ιατρικό απόρρητο ,δεν μπορώ να κοινοποιήσω το όνομα του ασθενούς , το οποίο υπάρχει στην τρίμηνη συντομογραφία με την απόδειξη 3080 της εφορίας, σας παρακαλώ , όποτε θέλετε , να περάσετε από το Ιατρείο μου και σας την επιδείξω με πολύ χαρά .!!!!
    Όσο για τις νουθεσίες σας , προς το πρόσωπο μου , σας ευχαριστώ πολύ και ‘’ υπόσχομαι ‘’ να τις εφαρμόσω κατά γράμμα.!!!!
    Δηλαδή θα γίνω πολύ καλό παιδί .!!!!
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος
    Ιατρός ( που σε πείσμα και κόντρα των δύσκολων καιρών οι πρώτοι δέκα της ημέρας , όπως και τότε που υπήρχε η σύμβαση του ΕΟΠΠΥ ,θα πληρώνουν 1 ευρώ μόνο και όταν θα φθάσω στο σημείο, να μην μπορώ να δώσω και 50% πάρα πάνω, από αυτό που λέει ο νόμος Κατρούγκαλου ( γιατί είναι άριστη στην δουλειά της και την βλέπω σαν παιδί μου ) , απλά θα κλείσω το Ιατρείο μου και θα πάρω την σύνταξη μου) .
    Όσο γι αυτόν που μιλάει για δήθεν εγωισμό μου , του απαντώ πως ένας εγωιστής , που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του δεν δωρίζει στην κοινωνία ,που υποφέρει 2.000 ευρώ τον μήνα . Δηλαδή 24.000 ευρώ τον χρόνο ,αλλά κοιτάζει το τομάρι του .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τριανταφυλλακη αγαπητέ Γιάννη
    Το Ξηρομερο έχει την τύχη από το 1980 να έχει δυο γιατρούς τον Ζούλα και τον Σταικο ,τους οποίους υπεραγαπάει ακόμη .
    Θεωρώ ότι και σήμερα είμαστε τυχεροί που έχουμε Τριανταφυλλάκη ,Γκάτση στο κέντρο υγείας και ιδιώτες τον Σταικο και την Παδιατρο Αποστολίδου και μακάρι να έρθει και ο Ηλίας Γκατσης από το Μεσολόγγι .
    Όσο για τους οδηγούς του ασθενοφόρου ,που λες ότι σε λίγο θα καλύπτονται όλες οι βάρδιες ,φαντάζομαι ότι εννοείς με τους τριμηνίτες και οκταμηνίτες συμβασιούχους του Δήμου .
    Αυτά όμως είναι ημίμετρα .
    Λύσει εινσι αυτή που έχει προτείνει ο Σταικος για αγορά Δημοτικού ασθενοφόρου ,την οποία αν θα κάνει όπως έχει υποσχεθεί θα του πω το μπράβο με ολόκληρο το όνομα μου .
    Μακάρι να μείνεις στο Κενυρο υγείας όσα χρόνια έμεινε και ο Σταικος και να φροντίσετε να έχετε κσλή συνεργασία ,όπως είχαν ο Ζούλας και ο Σταικος .
    Γ. Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για πιο λόγο τους έκανε επίθεση ο κ Σταικος στο Κέντρο Υγείας, μήπως για το καλό του φτωχού κοσμάκη, οι πλούσιοι ξέρουμε που πάνε ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ για νοσηλεία. Έχετε κ εσείς μερικοί στο κέντρο Υγείας μεγάλο καλάμι.. Άσε που μας περνουν την σειρά οι Κάθε λογοις ΠΛΑΣΙΈ από τις ΦάρμακοΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ορθή επανάληψη λόγω βιασύνης
    550 τον μήνα και όχι 55 την ημέρα .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ.Μ.
    Αν μου εξηγούσατε Ποιός θα οδηγήσει το Δημοτικό ασθενοφόρο θα συμφωνούσα οτι θα είναι λύση(το πρόβλημα δεν είναι το όχημα ,αλλά η έλλειψη προσωπικού)Είναι σαν να λέμε δεν έχει γιατρούς σε ένα νοσοκομείο ,άρα θα κάνουμε ένα καινούργιο να λύσουμε το πρόβλημα.Δεν στέκει.Όσο για την λύση του προβλήματος,έστω και οι προσωρινές λύσεις,δεν παύουν να είναι λύσεις.Τα υπόλοιπα είναι προβλήματα.Αλλά ,πέρα από την προσωρινή λύση (που δεν σας καλύπτει) ,έχουν γίνει ενέργειες για πρόσληψη οδηγού(αν ξέρετε πως λειτουργεί το Δημόσιο,ειδικά στην εποχή μνημονίων,θα καταλάβετε τι σημαίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Στάικο
    Δεν ξέρω για ποιόν λόγο υποβληθήκατε σε ψυχιατρική εξέταση ,αλλά πραγματικά χαίρομαι που σας βρήκε καλά στην υγεία σας.Όσο για τους αγώνες σας για το ασθενοφόρο ,δεν καταλαβαίνω τι εννοείται με τον όρο "αγώνα".Όσο για τον αν θα είστε "καλό" παιδί ,δεν είμαι ο κηδεμόνας σας να σας νουθετήσω.Απλά,με τις συμπεριφορές σας έχετε δημιουργήσει προβλήματα (άθελα ή ηθελημένα )και καλό είναι να βάλετε μια τελεία.Θα περιμένω έγγραφο-καταγγελία της ασθενούς σας για την μομφή της συκοφαντίας και αφήστε το σε μένα μετά.

    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τα λεφτα τεσαρων ετων των δημαρχων παιρνεις δυο πληρες ασθενοφωρα EΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΡΗ.ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:14 με αυτά που κάνετε εκεί νεος γιατρός δε θα στεριώσει, με αυτούς τους δυο θα μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας εχετε κουράσει με αυτο το θέμα , κάντε τη δουλειά σας σωστά σύμφωνα με τον όρκο σας και ας πάψει αυτή η υπερευαισθησία κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές . Βρείτε βήμα με άλλο θέμα, το συγκεκριμένο δεν προσφέρεται, και κατεβάστε τις προτάσεις σας για τον τόπο να τις κρίνουμε , αφού εκεί θα καταληξει αυτή η κουβέντα στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πρόταση μου για τον τόπο κύριε 6:07 ,που κουραστήκατε είναι η προμήθεια από τον Δήμο Δημοτικού Ασθενοφόρου ,το οποίο θα οδηγεί οποίος έχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ,όταν δεν θα υπάρχει οδηγός στην βάρδια του Κέντρου Υγείας .!!!
    Πάντως αν κουράζεστε ,δεν έχετε ,όχι μόνο να μπαίνετε στον κόπο ,να σχολιάζετε ,αλλά ούτε να ανοίγετε την κάθε ανάρτηση .!!
    Νομίζετε ότι εγώ ανοίγω ,οποία ανάρτηση πιθανόν να με κουράσει ή δεν με ενδιαφέρει το θέμα .!!!
    Αυτό δεν είναι φυσιολογικό από πλευράς σας .!!
    Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του ,ανεξάρτητα με το αν διαφωνεί κάποιος ή συμφωνεί μαζί του .!!
    Πήρε μας τέλος πάντων το όνομα σας ,να σας ζητάμε την άδεια .!!!
    Παναγιώτης Σταικος (για κάτι κουρασμένα παλικάρια )!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Στά'ι'κο , σε σχόλιο του εδώ , απάντηση σε ανώνυμο των πάντων κριτή , ο προσωρινός Διευθυντής του ΚΥ Αστακού, ( ο καθ ύλην αρμόδιος δηλαδή ) έκανε συγκεκριμένη καταγγελία, και παρ ότι απαντήσατε σε κάποια βολικά θέματα....Σ αυτό σιγήν ιχθύος ,,,,τρομάρα μας !!! Και μην μου επικαλεστείται την νομικη οδό αν έχει στοιχεία ο Τριανταφυλλάκης , γιατι θα γελάσω περισσότερο του συνήθες μαζί σας....Αλήθεια παρεμποδίσατε με οιονδήποτε τρόπο την ευφημερία Ιατρών στο Κ.Υγείας ???..Θα προσμένω την παρέμβασή σας !!........... Σάς επισυνάπτω την αντιγραφή του κατηγορητηρίου πρός το πρόσωπό σας εκ μέρους του Προσ. Διευθυντή του Κ.Υ.Αστακού , ενώ ταυτόχρονα το αρχειοθετώ προς δική μου χρήση ..........""""""φαίνεται επικίνδυνο όλο αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες .Γνωρίζεται οτι τρεις γιατροί που πρόσφεραν υπηρεσίες στο ΚΥ Αστακού ,ζήτησαν να εξαιρεθούν από το Πρόγραμμα εφημεριών ,λόγω επιθέσεων που δέχτηκαν από τον κο Στάικο """""'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο