Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ | Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα!

Ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας χρειάζεται:
1)-Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο από τη σύσταση του μέχρι σήμερα
2)-Πολιτική Ανατροπή.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

        Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, Mία τετραετία αδιαφάνειας, ρουσφετιού, ανελέητης κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος, σχεδόν μηδενικού αναπτυξιακού  έργου, τα πάντα στην υπηρεσία της επανεκλογής. Παταγώδης αποτυχία.
   Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος πολιτικά ανύπαρκτος. Παταγώδης αποτυχία.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
(Θα παρακαλούσα τον αναγνώστη να διαβάσει το πρώτο μέρος του άρθρου  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)).

ENOTHTA TΕΤΑΡΤΗ:
     Πολλές φορές μέσα στο ΔΣ τόσο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης όσο και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είπαν ότι παρέδωσαν το 2011 τον πρώην Δήμο Ανακτορίου ο οποίος ήταν νοικοκυρεμένος. 
       Υπέβαλλα στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 14-01-2014 και πήρα απάντηση το παρακάτω έγγραφο. Το έγγραφο αυτό λέει: Το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων (τιμολογηθέντων) του πρώην Δήμου Ανακτορίου στις 31/12/2010 είχε ως εξής.
    Οι μη τιμολογημένες υποχρεώσεις έως 31/12/2010 υποχρεώσεις μετεφέρθησαν, ως συνεχιζόμενες, στις χρήσεις οικονομικών ετών 2011 και μετά........


Παρακαλώ δείτε το έγγραφο:



        Ο πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος έδωσε συνέντευξη  στην εφημερίδα ΑΚΑΡΝΑΚΙΚΑ ΝΕΑ.
Ερώτηση (κ. Φράγκος): Κύριε Δήμαρχε ακούμε διαμαρτυρίες εργολάβων κυρίως για υποχρεώσεις των πρώην Δήμων Ανακτορίου και Μεδεώνος που δεν έχετε εξοφλήσει; Aληθεύει αυτό;

Aπάντηση (πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος) ανάμεσα στα άλλα:
    "Πράγματι ο Δήμος μας κατά την απογραφή παρέλαβε πέραν των τιμολογηθέντων και παραληφθέντων έργων και προμηθειών και υποχρεώσεις σε έργα των πρώην Δήμων όπως παρακάτω:
      Δήμος Ανακτορίου συνεχιζόμενα έργα κυρίως καθαρισμών λόγω θεομηνιών αξίας 214.000 ευρώ, Δήμος Μεδεώνος συνεχιζόμενα κυρίως χαλικοστρώσεις και μελέτες 200.000 ευρώ και Δήμος Παλαίρου κατασκευή βάσης για κερκίδα 35.000 ευρώ.
     Το τελευταίο μάλιστα από δημοπρασία σε εξέλιξη τότε για να τοποθετηθεί η κερκίδα του γηπέδου. Τα χρήματα αυτά δεν είναι από Ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου και πρέπει να παραληφθούν από τους τωρινούς συμβούλους παραλαβής. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολο δεδομένου ότι αρκετά από αυτά είναι αδύνατο ακόμα και να εντοπιστούν. Το ίδιο βεβαίως και ότι αφορά παραλαβή από Υπαλλήλους της Τεχνικής υπηρεσίας.   

     Από την 1-9-2014 και μετά που ανέλαβε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πληρώσαμε οι Δημότες το ποσό των 191.493,97 ευρώ που αφορούν έργα πρίν το 2011 (μερικές από τις παραπάνω απαιτήσεις).

ΣΧΟΛΙΟ: Τα έργα που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής της Δημοτικού Περιόδου 2011- Σεπτέμβρης του 2014, τα εντόπισαν!!!! και τα παρέλαβαν!!!!! οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής της Δημοτικής περιόδου Σεπτέμβρης 2014 μέχρι σήμερα. Η ίδια δε Τεχνική υπηρεσία που δεν τα εντόπισε μέχρι το Σεπτέμβρη του 2014, ως δια θαύματος, τα εντόπισε!!!! και τα παρέλαβε!!!!! μετά το Σεπτέμβρη του 2014. 
Είναι βέβαιο ότι τόσο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 

          Βέβαια από τον Ιούλιο του 2017 κατέθεσα αίτηση προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ζητώντας να με ενημερώσει εγγράφως τι παρέλαβε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης από τον πρώην Δήμαρχο κ. Σολδάτο. Η αίτηση μου, ουδέποτε έφτασε στον κ. Αδάμη όπως με πληροφόρησε προφορικά την 27η Μαρτίου 2018. Την κρατά ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Τυχαία; OXI BEBAIA.

    Eσείς κ. Φερεντίνο γιατί δεν ανακοινώνετε τι παραδώσατε την 1-9-2014; 
    Aναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών είσαστε

         Σε ότι με αφορά αυτά που αισθάνομαι δεν τα γράφω για ευνόητους λόγους. Ένα μόνο δεσμεύομαι αγαπητοί αναγνώστες, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όλα αυτά ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ και θα ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ.   Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ
          Έκανα μία αίτηση την 16η  Ιουνίου 2015 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Ζητούσα να μάθω το ποσό που χρεωστάνε τριάντα από τους μεγαλύτερους οφειλέτες προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και προέρχονται από τον πρώην Δήμο Κεκροπίας – Παλαίρου.
        Πήρα απάντηση από το Δήμο και συγκεκριμένα από την Οικονομική Υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Για τους γνωρίζοντες εισερχόμενο –εξερχόμενο. Το έγγραφο υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Στούπας. 
Για το παραπάνω θέμα έχουμε σύμφωνα με το έγγραφο:
      "Οι τριάντα τρεις (33) οφειλέτες με τα μεγαλύτερα ποσά που εδρεύουν ή έδρευαν στο πρώην Δήμο Παλαίρου οφείλουν το ποσό των 469.979, 80 ευρώ!!!!!!! συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση που ήταν ή είναι σε ισχύ (βεβαιωτικοί κατάλογοι από το 1995 έως και σήμερα)".
          Σας έχω ενημερώσει με επίσημα έγγραφα που μου δόθηκαν από το Δήμο  ότι το συνολικό χρέος των Δημοτών ξεπερνά ίσως το ποσό των 5.500.000 ευρώ.
            Από τη κοινή λογική και το γεγονός ότι 33 δημότες του πρώην Δήμου -Κεχροπίας – Παλαίρου  χρωστούν 469.979, 80 ευρώ,  προκύπτει ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου και των τριών πρώην Δήμων δεν δούλευαν –δουλεύουν  επ΄ ωφελεία των Δημοτών διαχρονικά.
        Πολλοί μα παρά πολλοί Συνδημότες με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής δεν πληρώνουν στο Δήμο, παρότι ο Δήμος τους πρόσφερε και τους προσφέρει υπηρεσίες. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. 

     Έλεγα στη προηγούμενη δημοτική Αρχή, λέω και στη τωρινή.
   ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 500 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ διαχρονικά  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ (και τους τρεις πρώην Δήμους). Τότε θα εξηγηθούν πολλά.  Οι οικούντες (κυριολεκτικά) την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
         Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι, κάποια άλλη φορά θα πούμε περισσότερα.

           Η κρίση προέκυψε το 2010. Πέρασαν πολλά χρόνια  πριν, οικονομικής ευμάρειας που πολλοί δεν πλήρωναν στο Δήμο.

      Ο Νόμος 3852/2010 στο άρθρο 58 "Αρμοδιότητες  του δημάρχου" ανάμεσα στα άλλα αναφέρει στο εδάφιο: δ) Ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου κλπ. Από τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο προκύπτει ότι αρμόδιο όργανο του δήμου για την λειτουργία των εισπρακτικών υπηρεσιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος. 
          Αν συνδυάσει κανείς τα παραπάνω θα κατανοήσει πόσο νοικοκυρεμένος ήταν ο πρώην Δήμος Ανακτορίου.
           Είναι βέβαιο ότι τόσο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Αυτοί που χρωστάνε τα μεγάλα ποσά είναι γνωστοί στο κ. Αποστολάκη και στο κ. Φερεντίνο. Τους γνωρίζουν. Επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα διαχρονικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ παρότι ο Δήμος –οι συνεπείς Δημότες τους προσφέρουμε υπηρεσίες. 

          Δημιουργήθηκε μία επιτροπή από το ΔΣ για το θέμα με πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα επιφορτισμένη να φέρει εισηγήσεις στο ΔΣ. Αυτή η επιτροπή δεν συνήλθε ποτέ σε συνεδρίαση και φυσικά δεν έφερε καμία εισήγηση στο ΔΣ. Τυχαία; OXI BEBAIA.
        Σε ότι με αφορά αυτά που αισθάνομαι δεν τα γράφω για ευνόητους λόγους. Ένα μόνο δεσμεύομαι αγαπητοί αναγνώστες, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όλα αυτά ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΝ και θα ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ.    Τα συμπεράσματα δικά σας.

ENOTHTA EKTH:
           Πολλές φορές έχω γράψει για την αγοροπωλησία που έγινε στη Κατούνα από το Δήμο του χωραφιού για τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού. 
           Χωράφι αντικειμενικής αξίας 36.000 ευρώ αγοράστηκε 214.000 ευρώ και σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο ο Δήμος οφείλει να πληρώσει  επιπλέον το ποσό των  177.536,46 ευρώ γιαί η δαπάνη χαρακτηρίστηκε ως μη επιλέξιμη για χρηματοδότηση.  Δηλαδή τα 36.000 ευρώ θα γίνουν 391.536,46 ευρώ !!!!.
          Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ χαρακτήρισε την υπόθεση αυτή σαν ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ. Ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φερεντίνος στο πρώτο από τα τρία Δημοτικά Συμβούλια που είχαν γίνει για το θέμα είπε ότι ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
      Η τελευταία εξέλιξη είναι η εξής: Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε Δικηγόρος για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου σε ότι αφορά τα 177.536,46 ευρώ. Δεν γνωρίζω τι εντολές έλαβε σε ότι αφορά τα συμφέροντα του Δήμου.

Η άποψη μου είναι: 
      ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ σε καμία περίπτωση ΤΑ 177.536,46 ευρώ.  ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και να τηρηθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
      ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όλα αυτά ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ και θα ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
       Παρακαλώ δείτε το έγγραφο που χαρακτηρίζει τη δαπάνη ως μη επιλέξιμη για χρηματοδότηση:



ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΔΟΜΗ :
       Πολλές υποθέσεις του Δήμου έχουν πάει στη Δικαιοσύνη με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Οικονομικής Επιτροπής ή του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας ή του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ.
       Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώσαμε οι συνεπείς Δημότες σε Δικηγόρους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν (σύντομα θα μάθετε το ποσό και θα εκπλαγείτε) καθώς επίσης και χρηματικά ποσά σε εργολάβους και προμηθευτές, καθώς επίσης και  τόκους υπερημερίας κατόπιν δικαστικών αποφάσεων σε υποθέσεις που αφορούν ακόμα και τη περίοδο πριν το 2011. Να τονίσω στο σημείο αυτό ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
       Θα αναφερθώ σε μία από τις υποθέσεις: Ο Δήμος είναι σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη για μίσθωμα του δημοτικού λατομείου. Έγιναν πολλές προσφυγές και από τις δύο πλευρές Δήμος και εταιρεία. Από το 2013 και μετά που παρακολουθώ ανελλιπώς σχεδόν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενημερώθηκαν τα μέλη του ΔΣ για το θέμα με κάθε λεπτομέρεια.

       Θα σας ενημερώσω για μία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής:
        Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε την 29η Μαίου 2018. Ένα από τα θέματα ήταν:
        "Περί ορισμού Πληρεξούσιου Δικηγόρου για την άσκηση αναίρεσης κατά των αποφάσεων 10/2018, 11/2018, 12/2018, 20/2018, 21/2018 του Μονομελούς Διοικητικού Εφετείου Πάτρας". (Σχετική ΑΔΑ: ΩΛΝΔΩ6Ζ-Π3Κ).
           Η οικονομική επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε να Εγκρίνει την άσκηση των ως άνω  πέντε αιτήσεων αναιρέσεως και εξουσιοδοτεί Δικηγόρο των Αθηνών να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο κατά την συζήτηση αυτών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας όποτε αυτή ορισθεί.
           Κατόπιν των ανωτέρω ερωτώ: Γιατί μέχρι στιγμής Δήμαρχε κ. Αποστολάκη δεν έχετε ενημερώσει το ΔΣ για την ουσία της υπόθεσης; Eχετε κατά νου να κάνετε τη σχετική ενημέρωση και πότε;  Φοβάσθε τους ενημερωμένους Δημότες;
           Eρωτώ τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο. Γιατί δεν θέσατε ποτέ το θέμα στο ΔΣ; Δεν το θεωρείτε σοβαρό; Eχετε κατά νου να το θέσετε και πότε; Φοβάσθε τους ενημερωμένους Δημότες;

ENOTHTA ΟΓΔΟΗ:
    Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνο και μέλη των Δημοτικών σας ομάδων σας ΕΡΩΤΩ:  
         Πως δικαιολογείτε το γεγονός ο Δήμος να βρίσκετε σε δικαστικές διαμάχες μακροχρόνιες με προμηθευτές ή εργολάβους και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ σε αυτούς τους ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ;  Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι ηθικά, πολιτικά και δεοντολογικά απαράδεκτο;  
Σημείωση: Αν νομίζετε ότι αυτό δεν γίνετε θα λάβετε τις αντίστοιχες απαντήσεις με τα απαραίτητα στοιχεία.  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Την Πέμπτη 06-09-2018  θα δημοσιευτεί το τρίτο  μέρος του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 


21 σχόλια:

  1. Και οι δύο πρέπει να πάνε σπίτια τους. Νέοι και τίμιοι να αναλάβουν το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6-7 από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους δεν θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές. Θα έχουμε 1-2 μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστη εσυ καλα τα λες αλλα αυτα ειναι παρασημα για την τοπικη κοινωνια του τοπου μας. Η κατασταση της σακουλας της κατασπατάλησης δημοσιου χρηματος και το βολεμα προσωπικων φιλων -ψηφοφόρων ειναι μια κατασταση που στο Δημο Ακτιου -Βονιτσας εχει ποτιστει σχεδον 2 δεκαετιες τωρα απο την οικογενεια Αποστολακη. Ειναι τοσο καλα οργανωμένη η οικονομικη τους διαχείριση οπου δυσκολα μπορείς να βρεις το δικιο σου που ειναι Περγαντισιο.

    Εκλογες εχουμε και το μονο σιγουρο ειναι θα κατεβουν οι ετεροδημοτες να μας ξαναχαντακοσουν ολους εμας που ζουμε την καθημερινοτητα του δημου Ακτιου -Βοβιτσας.

    Μακαρι να πεσω εξω αλλα δε το νομιζβ δημαρχος παλι ο Αποστολακης θα ειναι και ο λογος ειναι ο μεγαλοδυναμος παρας...που τα στραβα τα κανει ισια και τα άνομα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαγοπότια μεγάλα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα με τους πρώην και τους νυν. Πρέπει να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύπτει ο ένας τις ευθύνες του άλλου. Ούτε ο Αποστολάκης έκανε αντιπολίτευση πριν , ούτε ο Φερεντίνος κάνει αντιπολίτευση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε τριαντακωσταντη πρότεινε μας εσυ ποιον θες αφου ειναι αποτυχημενοι και οι δυο τους αλλα πες μας ποιος ειναι πιο πολυ αποτυχημένος. Μπες μπροστα σε θελουμε θα ειμαστε μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήψη-Διαφθορά-διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βδέλλες πίνουν και τρωκτικά ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα δεκαετίες. Ήρθε ή ώρα να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσοι υπέγραψαν ότι παρέλαβαν ανύπαρκτα έργα θα καθίσουν στο σκαμνί. Ο δάσκαλος είναι αποφασισμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tούτη τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και οι δύο θα χάσουν. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε λακια τα λουτρα τα καθαρισες 4 χρονια τωρα να δουμε κοσμο στο χωριο αχρηστος εισαι ολο ταματα τους αλλους εβριζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα είναι να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων να διώξει τον πολιτικό συρφετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:16 ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Γ..... ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ.ΠΑΓΚΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ.Ο.ΤΡΑΜΠ.ΕΒΑΛΕ.ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΣΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΓΥΡΗΣΗ.Η ΜΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βαζουμε.ονοματα γιατι.θα βαλεται τα τσιρακια σας να κανουν ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμος-λατομείο - Κάρυ καλά ξεμπερδέματα. Ακου να μας πηγαίνει στα δικαστήρια και ο Δήμος να του δίνει απευθείας αναθέσεις. Μπόχα, μεγάλη μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παπαγαλάκια , τραμπούκοι και άθλιοι συκοφάντες κουρνιάσατε. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν κουρνιασε κανενας ειναι ολοι τους εδω. Θα μπουν παλι δυνατά για ποιο λόγο να πληρώσουν τι κακο κάναν εργα εργα εργα μονο ο αποστολακης θα ειναι παλι εδω να το βάλεις καλα στο μυαλο σου γιατι ο ανθρωπος τό'χει καθε μερα δημοπρατεί και από ενα εργο. Δειξτε μας τα δικά σας εργα πριν τον αποστολακη ενα θελουμε ίσον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7;18 πμ Ξέρεις να μας πεις που πήγαν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις; Nα μας πείς πόσοι πλούτισαν. Είτε πεις, είτε δεν πεις θα τα βρούν οι αρμόδιοι. Τελειώσατε πάρτο χαμπάρι όσα και να έχετε στη σακούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ φίλτατε 7¨18 γιά πές μας ένα -ένα τά έργα (λέμε τώρα) τού κάρυ.
    Οχι αοριστολογίες όπως έχεις μάθει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο