Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Σε άσχημη κατάσταση είναι ο δρόμος-παράκαμψη Πάλαιρος προς Άκτιο και Λευκάδα | ΒΙΝΤΕΟ


           Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος-παράκαμψη Πάλαιρος προς Άκτιο και Λευκάδα, σε μια περίοδο που η περιοχή έχει πολλούς τουρίστες.
        Έντονη είναι η διαμαρτυρία κάτοικου της περιοχής για την επικινδυνότητα της παράκαμψης, ο οποίος μας έστειλε ΒΙΝΤΕΟ και αναφέρει:

        "Έχω ξαναγράψει και παλιότερα για την κατάντια της παράκαμψης της Παλαίρου, αλλά η κατάσταση παραμένει ίδια, τον λόγο δεν τον γνωρίζω...(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
     Δεν ξέρω ποιός έχει την ευθύνη για τον συγκεκριμένο δρόμο, μάλλον η περιφέρεια. 
      Από το δρόμο αυτό κινούνται καθημερινά δεκάδες οχήματα και πάρα πολλοί τουρίστες διότι η παράκαμψη δεν είναι unmaed road και το gps την εμφανίζει σαν βέλτιστη λύση, επίσης πηγαινοέρχονται φορτηγά μεγάλα, βυτιοφόρα, φορτηγάκια διανομών, τουριστικά λεωφορεία και εννοείτε μέσα σε όλα τρακτέρ και διαλυμένα αγροτικά με ηλικιωμένους οδηγούς. 
        Η σήμανση του δρόμου είναι ανύπαρκτη αν και υπάρχουν ταμπέλες μέσα σε καλαμιές, υπάρχουν προβλήματα στο οδόστρωμα με τις λακκούβες και τα μπαλώματα, δεν υπάρχει διαγράμμιση, οπότε σε περίπτωση ατυχήματος, καληνύχτα....".....

Έχω φτιάξει ένα βίντεο αυτή την φορά με όλη την διαδρομή, που μέσω αυτού θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή του κόσμου που κινείται μέσω αυτού του δρόμου, γιατί θα είναι κρίμα να πάθει κάποιος ή κάποια ζημιά....

ΔΕΙΤΕ το βίντεο


2 σχόλια:

  1. Εφοσον η παρακαμψη δεν ειναι επιθυμητή απο την κεντρικη διοικηση καθως κ απο συμφέροντα επιχ/τιων της Βονιτσας δυστηχως δεν πρόκειται αυτος να καλυτερεψει.Αρα συνεχιζουμε να περναμε με δικια μας ευθυνη.Οι ντοπιοι συμβουλοι μονο για καμια πρατινα ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράκαμψη Παλαίρου πρόκειται για αγροτικό δρόμο και αρμόδιος για τη συντήρηση της οδού είναι ο Δήμος Ακτιου-Βόνιτσας.
    Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που καθημερινά κινούνται σ αυτόν και ουτε μια λακκουβα δεν έκλεισε ο Δήμος.
    Δυστυχώς για το τοπο μας περάσανε 4 χρόνια με ψέματα του τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο