Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Επτά συλλήψεις από εξόρμηση της Αστυνομίας σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

      Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ακαρνανίας σε Αγρίνιο και Βόνιτσα έπειτα από εξόρμηση σήμερα (Πέμπτη 9 Αυγούστου) το πρωί.
         Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθησαν ένας 31χρονος και μία 62χρονη, οι οποίοι ηλεκτροδοτούσαν τις οικίες τους στο Αγρίνιο παράνομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ρευματοκλοπή..........



      Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου μία 63χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία δεν κατείχε το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.
    Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνελήφθησαν στο Αγρίνιο και δύο Αλβανοί υπήκοοι, 27 και 33 ετών καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
         Τέλος, έπειτα από τροχονομικούς ελέγχους στο Αγρίνιο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας ένας 24χρονος για οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα, ενώ στη Βόνιτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας συνελήφθη ένας 21χρονος Πακιστανός για οδήγηση μοτοσυκλέτας, επίσης χωρίς δίπλωμα.

https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο