Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Ο Σάββας Αραπατσάνης στις ακαδημίες του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου

         Ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή καλαθοσφαίρισης κύριο Σάββα Αραπατσάνη για τις ακαδημίες του συλλόγου.
       Ο Σάββας Αραπατσάνης έχει καταγωγή από τη Λάρισα και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης. Επίσης έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στο πανεπιστήμιο του UCONN των Η.Π.Α, όπως επίσης και τα ετήσια σεμινάρια του Σ.Ε.Π.Κ.........



  Έχει αναγνωρισμένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος από τη Γ.Γ.Α.
      Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες του Σπάρτακου Λάρισας, του Κένταυρου Γιαννούλη, της Ολύμπιας Γ.Σ, της Λάρισας 2004, της Χαραυγής Λάρισας, του Sports Academy, του Φοίνικα Λάρισας, του κολλεγίου Ανατόλια και τα τελευταία τρία χρόνια του Αίολο Αστακού με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε όλες τις ομάδες.
      Επίσης τη σεζόν 1996-1997 διατέλεσε περιφερειακός προπονητής Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ). Έχει διατελέσει head coach, αλλά και assistant coach σε αντρικές και γυναικείες ομάδες (Κένταυρος Γιαννούλης, Ολύμπια ΓΕ, ΕΑΛ και Ολύμπια Λάρισας).
         Ο Σάββας Αραπατσάνης θα αναλάβει τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου καθώς και τις ακαδημίες του συλλόγου.
«Υποδεχόμαστε το κόουτς Σάββα στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εκμάθησης των μυστικών της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς μας αθλητές” καταλήγει η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

https://www.agrinionews.gr/

6 σχόλια:

  1. Καλή δύναμη σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, προπονητή και παιδαγωγό.. Για χρόνια κοσμούσε τις Ακαδημίες στον Αστακό και κάποιοι τον έδιωξαν.. Άξιοι της μοίρας μας για πολλοστή φορά εδώ, στο Ξηρομερο.. Ελπίζω στο Μεσολόγγι να του φερθούν όπως αρμόζει στην προσωπικότητα και στην ιστορία του κόουτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον έδιωξε κανένας , μόνος του αποφάσισε να φύγει . Να μην ξεχνάμε μερικά περιστατικά που συνέβησαν και και μετά έβγαλε ανακοίνωση ότι αποχωρεί, χωρίς να ενημερώσει κανένα υπεύθυνο στην ομάδα. Όσο ήταν εδώ έπαιρνε πολύ καλή αμοιβή για τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες, δεν εργαζόταν τζάμπα. Θα συμφωνήσω για το εξαίρετος προπονητής αλλά θα διαφωνήσω για τα υπόλοιπα.
    Επίσης μην εξυψώνετε όσους δεν είναι από τα μέρη μας και μην μειώνετε όσους είναι ντόπιοι όταν δεν γνωρίζετε καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιστατικά ;;Όλοι εσείς, οι αναμάρτητοι, τον στησατε στον τοίχο, ήταν υπό διωγμό, σας έλυσε τα χέρια με την υποβολή παραίτησης και,εν τέλει, τον κρατήσατε μέχρι να φύγει.. Μόνο εδώ γίνονται αυτά.. Παραδεχθείτε ,επιτέλους, ότι η ομάδα είναι στελεχωμενη, διοικητικά, στο 90% από ένα μάτσο ανίκανους.
    Ως προς το ότι εξυψωνω τους "ξένους " και μειώνω τους ντόπιους, με κάθε σεβασμό θα σου πω ότι λες ασυναρτησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ? ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ? ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΘΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΟΡΟ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα στο χορό δε χωράνε προσωπικά, μεγάλε.. Αν θεωρείς όσα λέω συκοφαντίες, λυπάμαι για σένα.. Ξέρεις καλά τι εννοώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο