Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τα έργα και οι ηµέρες της Δημοτικής Αρχής ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ξεδιπλώνονται στις σελίδες του βιβλίου του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ | Όλα στη φόρα!

     Ο καθηγητής Μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής πάντα ασυμβίβαστος, που πρωταγωνιστεί µε τα άρθρα του στις αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας, έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου και ετοιµάζεται να το εκδώσει το επόµενο διάστηµα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


           Σε λιγότερο από ένα μήνα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια  από την ημερομηνία που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης  και η Δημοτική του ομάδα ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου. Βάδισε δυστυχώς στα ίδια χνάρια του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας.
       Δύο Δημοτικές αρχές αποτυχημένες παρότι ο Δήμος προσφέρεται από κάθε άποψη για άσκηση αναπτυξιακής πολιτικής. Δυστυχώς τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ και από τις δύο Δημοτικές Αρχές.
        Τα χρήματα που διαχειρίστηκε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ήταν  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ. Έχω πλήρη εικόνα  που ξοδεύτηκε και το τελευταίο ευρώ τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο. Έχω δημοσιεύσει αρκετά. Γνωρίζετε περίπου τι έγινε.

        Σας ενημερώνω το εξής: Εδώ και δύο χρόνια γράφω ένα βιβλίο. Είναι μία βιωματική, πολιτική και επιστημονική εργασία που έχει να κάνει με τα συμβαίνοντα στο Δήμο μας.  Ασφαλώς αυτά που ζούμε είναι μία μικρογραφία αυτών που συμβαίνουν στη πατρίδα μας.
         Σας ενημερώνω επίσης ότι τα κέρδη από τη πώληση του βιβλίου ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ  στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας, στο Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στο Ιατρείο της Παλαίρου.  Οι παρουσιάσεις του βιβλίου θα γίνουν με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ. Δεν θα δεχτώ από κανέναν ούτε ένα ευρώ. 
         Το βιβλίο είναι πρωτοποριακό με την έννοια ότι τουλάχιστο σε επίπεδο Δήμου δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο..........



         Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 θα δημοσιεύσω ένα άρθρο. Είναι μία προδημοσίευση από ένα κεφάλαιο του βιβλίου. Θα ενημερωθείτε για τις δαπάνες που έγιναν από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και αφορούν τις δαπάνες για τις εκδηλώσεις από 1-9-2014 μέχρι τέλους του 2017. 
      Το συνολικό ποσό θα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Πατώντας πριν λίγο το πλήκτρο του υπολογιστή μου για το τελικό άθροισμα βρήκα ένα νούμερο ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ το ποσό για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Χρηματικά εντάλματα πληρωμής από το Κέντρο Μέριμνας της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου δεν έχω παρά ελάχιστα. Αν θέλουν οι αρμόδιοι του Κέντρου να μου τα δώσουν. Τη Δευτέρα 6-8-2018 θα υποβάλλω σχετική αίτηση. Δεσμεύομαι να τα επεξεργαστώ και να τα συμπεριλάβω στο βιβλίο.


19 σχόλια:

  1. Βρέθηκα για καφέ τόσο στην Βόνιτσα όσο και στην Πάλαιρο και έπεσα πάνω σε εκδηλώσεις χορευτικών.Η εντύπωση όλων γύρω μου είναι ότι οι μόνοι που ικανοποιούνται είναι οι προμηθευτές των ηχητικών των παταριών και οι εστιάτορες που μετά τραπεζώνουν τα χορευτικά.
    Κάποιοι κακεντρεχείς βεβαίως μιλούσαν και για τους δημοτικούς άρχοντες που διακαώς επιθυμούν τα 3 λεπτά δημοσιότητας μικροφώνου για χαιρετισμό.Και ο λογαριασμός στους πολίτες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε πρωτα να πουλήσεις κανένα βιβλίο και μετά κάνεις δωρεές,,,σε βαρεθηκαμε καθε μέρα τά ίδια καί τά ίδια και στην ουσία τίποτα, τιμολόγια κόβονται που ξέρεις εσύ σε ποια τσέπη πάνε και παραπληροφόρης τόν κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωρε Σουλδατος που σας χρειαζεται σε τριαντακωστανταιοιυς καριολαιους φουσκομπαλονες και λοιπα τραγια που γινατε διασημοι σε βαρος της Βονιτσας ντροπη ωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας πεις κατι για τον Κιάμο. Γιατι η εκδήλωση μπηκε στο φυλλαδιο του Δημου Ακτιου ΒΟΝΙΤΣΑΣ; Γιατι στην εκδήλωση δόθηκαν οι καρέκλες του Δημου; Γιατι; Γιατι; Γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα προηγούμενα χρόνια δεν μας ενδιαφέρουν ? Μόνο από 01-09-2014 μας ενδιαφέρουν? Το κέντρο μέριμνας σημερα χαμήλωσε τον προϋπολογισμό απο 1.500.000 ευρώ σε 800.000 ευρώ, αλλά όπως βλέπουμε ΠΡΙΝ την τωρινή δημοτική αρχή όλως τυχαίως δεν φαίνεται τίποτα. Τα έργα που δημοπρατήθηκαν τώρα δεν τα βλέπει κανείς μας? Τις εργασίες που γίνονται καθημερινά δεν τις βλέπουμε? Τίποτα δε βλέπουμε σε αυτό τον τόπο? Δυστυχώς κάποιοι δεν είναι αντικειμενικοί κι αυτό φαίνεται. Δεν είμαστε χαζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κλάψουν μανούλες μου είπε ο δάσκαλος. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.51 Από τώρα αρχίσατε να φοβάστε. Δεν θα ξεμπερδέψτε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και 4 χρόνια αυτό λέει ο δάσκαλος και τίποτα . Πουφ τσερλεκατος ψόφιος που λέμε και στο χωριό μου . Πολλά λειε ο δάσκαλος και θα περάσουν οι εκλογές και ακόμη θα περιμένουμε μανούλες να κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τρόπος άσκησης της εξουσίας στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας, σε επίπεδο διαχείρισης οικονομικών πόρων, είναι ο πλέον αδιαφανής.
    Ο δήμαρχος και το επιτελείο του χρησιμοποιούν τις πιο ευρηματικές μεθόδους για να εκμεταλλευτούν τα κενά του συστήματος και να αποκομίσουν οικονομικά και μικροπολιτικά οφέλη.
    Δίπλα τους, βέβαια τους ξερετε όλοι, αναφύονται οι κάθε λογής καιροσκόποι και παρατρεχάμενοι, εργολάβοι και δημότες, σπεύδοντας να εξαργυρώσουν και να κεφαλαιοποιήσουν τη στήριξη που προσφέρουν.
    Το αποτέλεσμα αναμενόμενο: ένα πλέγμα αλληλεξαρτήσεων, διαπλεκόμενων συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων που λειτουργεί πέρα από τα όρια της νομιμότητας και ξεφτυλίζει το δημόσιο βίο.
    Η διαφθορά είναι διάχυτη και επιτέλους το βιβλίο του Κώστα Τριαντακωνσταντή που θα πει τα πράγματα με το όνομα τους, ας αποτελέσει ένα πολυτιμο εργαλείο για τον περιορισμό και την πάταξη των φαινομένων κακοδιοίκησης και διαφθοράς.

    ΥΓ: Μόνο με την ενεργή συμμετοχη μας μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας. Δεν είναι δυνατό, απέχοντας και βλέποντας εκ του μακρόθεν να εξελίσσεται το δράμα με το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος, εμείς να θεωρούμαστε ότι είμαστε αθώοι του αίματος....
    ΥΓ2: Περιμένουμε με αγωνία το βιβλίο σου Κώστα, γιατί ο έντιμος μαχητικός σου βίος στους αγώνες για τη δημοκρατία και τη διαφάνεια, σπανίζει στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΛΌΥΜΕ....ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑΜΟΥ...ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ....ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ....ΤΖΕΦΡΙΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ...
    ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικές δεκάδες άτομα από το 2011 μέχρι σήμερα από τις απευθείας αναθέσεις από το Δήμο έχουν πλουτίσει. Οι αιρετοί γιατί τα έδιναν σε αυτούς τους συγκεκριμένους; Eίχαν τους λόγους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέρωνα σε κούρνιασε ο δάσκαλος. Έρχεται καταιγίδα αποκαλύψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ σε συγγενείς, κουμπάρους και ημετέρους, ένα μεζέ και μία μπύρα στο λαουτζίκο για να μη φωνάζει. Τσίπα δεν έχετε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έαν υπάρχει κλοπή χρημάτων να δημοσιευθούν στοιχεία και να πληρώσουν όσοι έκλεψαν.Να δικαστούν και να φυλακισθούν οι κλέφτες.Να φθάσει το θέμα πολύ ψηλά μήπως και μπει ένα φρένο κάποτε στους πεινάλες! Μήπως και πάει ο τόπος μπροστά! Στοιχεία και νομικές κινήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δάσκαλε να τα γράψεις όλα. Είμαι βέβαιος ότι έχεις πολλά στοιχεία που δεν έχεις δημοσιεύσει. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tα κέρδη θα τα διαθέσει στις δομές Υγείας του Δήμου λέει ο Κώστας. Κίνηση άξια επαίνου και παραδειγματισμού στις μέρες μας. Να είσαι καλά ΔΑΣΚΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολο τα ιδια και τα ιδια... καμία καταδίκη θα ακούσουμε; αν υφιστανται τα οσα λέει...γιατί διαφορετικά άνθρακας ο θησαυρός... τόσο καιρό που λειτουργεί το blog βομβαρδιζόμαστε απο καταγγελίες για τον Δήμο..εκτός από αυτο, που εχουμε πραγματικά χορτάσει και που απο το αποτέλεσμα, αν ισχυουν δεν φαινεται να εχει αλλαξει κάτι...άρα μονο αν υπάρχει δικαστική διερεύνηση τωνν καταγγελιών θα υπάρχουν και αντίστοιχες ποινές...γιατί όλο αυτό τον καιρό δεν έχει προκύψει κάτι; ποινικό μιλάμε, όχι πειθαρχικά κτλ...άρα ή οι καταγγελίες είναι πυροτεχνήματα απλά για εντυπώσεις ή τελικά οι παραβάσεις δεν ειναι τοσο βαριες οσο παρουσιάζονται ή κάτι άλλο συμβαινει...θα χαρούμε να μάθουνε γιατι βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ιδια και τα ιδια χωρίς αποτέλεσμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πειθαρχικό των ΟΤΑ είναι δικαστήριο. Οσο για τα υπόλοιπα 6;20 ρώτα να μάθεις πότε ο αιρετός κάθεται στο σκαμνί του εισαγγελέα. Έχουν κάτσει και θα κάτσουν. Πάντως έχασαν τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς 10.57
    καλά το κατάλαβα...πυροτεχνήματα και άνθρακας ο θησαυρος...εχεις δικιο, εχουν χασει τον υπνο τους...το πιστεύεις όντως αυτό;
    οταν θα καθίσουν στο σκαμνί όχι του Εισαγγελέα, αλλά του κατηγορουμένου σε δικαστήριο, ποινικό όχι "πειθαρχικό"=τίποτα, να μας ενημερώσεις για να ξέρουμε... απλά λέμε για να λέμε μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο