Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Με μοναδική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου 5.000μ. ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ | ΦΩΤΟ: Βάσω Παππά










         Με πολλές συμμετοχές αθλητών, μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018, για πρώτη φορά ο αγώνας δρόμου 5.000μ. ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ.
        Διοργανωτές η Τ.Κ. Μύτικα, με την Τ.Κ. Βάρνακα, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα και την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου.
      Οι αθλητές έτρεξαν μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο, ίσως απο τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων και κέρδισαν το χειροκρότημα πολλών φιλάθλων...........



      Η εκκίνηση της κούρσας δόθηκε στο Βάρνακα και ο τερματισμός έγινε στο κέντρο του Μύτικα. Τις απονομές έκαναν η Πρόεδρος του Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη, ο Πρόεδρος του Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Βάρνακα και δόθηκαν σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά μετάλλια. 

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΠΑ...






















































































































2 σχόλια:

  1. Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές. Αλλά δεν γίνεται να μην δώσουμε σημασία σε ένα μείον. 'Ετυχε να με σταματήσει με το αυτοκίνητο η Αστυνομία στο ύψος του Αη Γιώργη για να περάσουν οι δρομείς όπου και τους μοίραζαν νερό.Πρόσεξα ότι μία μόνο κυρία πέταξε το μπουκάλι στον κάδο εκεί. Ξαναπέρασα για να πάω παραλία σήμερα κι ακόμα ο δρόμος είναι διάσπαρτος με τα μπουκάλια και ιδίως στο σημείο εκείνο.Αν φροντίζουν για το περιβάλλον πραγματικά κι αν θέλουν να εκπολιτίσουν οι φορείς τον τόπο ας πάνε να καθαρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο