Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ξεφάντωμα στο Βλάχικο Γάμο στην Πάλαιρο (Κι άλλες φωτο)






    Δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην αναπαράσταση του βλάχικου γάμου σήμερα στην Πάλαιρο…



















































8 σχόλια:

  1. παντως να δουμε γυναικα γαμπρο σημερα στην παλαιρο ειναι εξωφρενικο αφου ο κοσμος γυρισε την πλατη στους διοργανωτεςκαι δεν ειχαν αντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσα χρόνια στην Παλαίρο .δεν εχω ζήσει χειρότερο καρναβάλι.ακόμα και οι νυφες και οι γαμπροί περιμέναν πως να τελειώσει αυτό.Βλέπατε οτ δεν εχει συμμετοχεί τι το τραβάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φετινό καρναβάλι είχε μεγάλη επιτυχία, συμμετείχε το γυμνάσιο και το λύκειο Παλαιρου, τα χορευτικά της Παλαιρου, ο κόσμος διασκεδασε με τη ψυχή του, περάσαμε τέλεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση... Και του χρόνου. Κι επειδή πάντα θα υπάρχουν κάποιοι μιζεροι σε ότι όμορφο γίνεται στο τόπο μας του υπενθυμίζω ότι η Παλαιρος εκτός από καλό κρασί έχει και καλό ξύδι... Καλή Σαρακοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπε κανένας ότι δεν είχε κόσμο. . Κ δεν σ στερεί κανένας το δικαίωμα να διασκεδάσεις .. Έχω κ εγώ ον ς δικαίωμα ν πω ότι πρέπει ο δήμος ν ανοίξει τα μάτια τ κ να προάγει κ λιγο πολιτισμό. . Το αν κάποιοι είναι μίζεροι με το πόσο κοστίζουν όλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι άδικο. Κ μετά το καρναβάλι έχουμε καλοκαίρι κ θέλουμε κόσμο ,το θέμα όμως είναι ότι είμαστε για τα καρναβάλια . Το ποκυ πολύ ν ρθει κάνας αγρινιωτης γιατί μέχρι εκεί είμαστε.

      Διαγραφή
  5. Ο κόσμος ήταν αρκετός δεν βρίσκαμε τραπέζι στην πλατεία . Μάλλον δεν βλέπουν καλά . Μπορεί σε μερικούς να τους φάνηκε ξυνή η πρατίνα. Όλοι φάγαμε απολαύσαμε τα παιδιά που έκαναν παρέλαση και ξεχαστήκαμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή, μπράβο σε όλους, συνεχίστε έτσι.Κι ένα μπράβο στα παιδιά της Παλαιρου που στηρίζουν το έθιμο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλύτερη καρναβαλικη εκδήλωση της περιοχής. Περάσαμε πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο