Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ο Αποστολάκης απαντάει στον Φερεντίνο

        Αρνητική είναι η απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη στην πρόσκληση του αντιδημάρχου Ευθυμίου Φερεντίνου για συζήτηση με θέματα οικονομικών και έργων ανάπτυξης και υποδομών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κοινούς στόχους των προγραμμάτων υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων.
Αναλυτικά: 

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης: Φτάνει πια κ. Φερεντίνο!

        Επιμένει ο κ. Φερεντίνος στις «φωτοβολίδες του» μέσω του διαδικτύου. Τόση πια ένδεια θέσεων και σχεδιασμού; Ας κάνει υπομονή, θα του στείλουμε το πρόγραμμα του δικού μας συνδυασμού, μήπως αντλήσει καμμιά ιδέα. 
     Στη περιβόητη «συνάντηση εργασίας» παρουσιάστηκαν 5-8 άτομα από τους 500 και πλέον εν δυνάμει ενδιαφερόμενους. Κανένας από τον συνδυασμό του.  Δηλαδή, ακυρώθηκε από τους ίδιους. Ας σταματήσει λοιπόν τέτοιες αποτυχημένεςπροσπάθειες για να αποδείξει το ενδιαφέρον του για το δήμο, μετά τρισήμιση χρόνια απουσίας. Ο δημότης σας έμαθε καλά............



    Πότε θα κατανοήσει ο υποψήφιος δήμαρχος ότι οι συνδυασμοί κρίνονται ο καθένας ξεχωριστά για το σχέδιο, το πρόγραμμά του και τις ικανότητες των προσώπων που τον υποστηρίζουν, για να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα; Σε ποια χώρα, σε ποια πολιτική αναμέτρηση αντελήφθηκε κάτι ανάλογο με τη πρότασή του; Και μάλιστα προεκλογικά;  
     Η Συμμαχία Προσφοράς δεν συμμετέχει ως συνδυασμός, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, και θα είναι απώλεια για το δήμο, κρίνοντας το θετικό έργο της ως αντιπολίτευση.  Επομένως δεν θα μπορεί να υπηρετήσει καμία «πιθανή αλλά και κρίσιμη δράση» που θα αποφασισθεί. Ποιος λοιπόν κινεί τα νήματα και για ποιό σκοπό, επικαλούμενος τη Συμμαχία Προσφοράς; 

      Στη «συνάντηση εργασίας» μόνο ο αποχωρών συνδυασμός είχε προτάσεις; Ο ίδιος και ο συνδυασμός του δεν έχουν καμμία πρόταση για το μέλλον του τόπου; 
   Ο απολογισμός του έργου είναι ευθύνη του κ. δημάρχου.    Γιατί ο φιλόδοξος διάδοχος υποψήφιος δεν σέβεται τις καθορισμένες διαδικασίες; Τα παιχνίδια εκλογικών σκοπιμοτήτων  με τους θεσμούς εμείς τα αποκηρύσσουμε. Το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά ότι τέτοιου είδους δράσεις απαιτούν σοβαρό σχεδιασμό, χρόνο και χώρο.  Σε «φωτοβολίδες» που γελοιοποιούν τις διαδικασίες και δεν σέβονται το δημότη, εμείς δεν συμμετέχουμε. Τελεία και παύλα. 
     Ως αντιπολίτευση, υποβάλαμε προτάσεις και βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε, γιατί αυτή ήταν η ευθύνη μας. Για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, άσχετες με τη προκοπή του τόπου, είχατε τα αυτιά σας κλειστά.
    Τον παραμπέμπουμε στην απάντηση μου την 17 Φεβρουαρίου 2014, στην έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους σας και τη προχειρότητα της πρότασής σας.
      Κατανοώ την ανυπαρξία των οραμάτων του και του σχεδιασμού του για τον Δήμο, που ήδη απέδειξε τα 3 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου. Κατανοώ επίσης τη σημερινή αγωνία του να πει κάτι.
      Εμείς σήμερα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο μέλλον, με σκοπό να δώσουμε όσο μπορούμε ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και προπάντων ένα όραμα για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους μου

Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας


15 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΙΦΙΣΤΗ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μασάει η κατσίκα ταραμά ; Ξέρει από τρικλοποδιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβάται ο Αποστολάκης να αντιμετωπίσει τον Φερεντινο! Γιατί; Γιατί; Θα μας απαντήσετε Κύριε Αποστολάκη γιατί φοβάστε να πάτε στην συνάντηση αυτή; Το έχουμε καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ....Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ((ΚΥΡΙΟΥ) ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΔΟΥ ΤΡΟΥΜΠΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Φερεντίνος απέτυχε στα λίγα ως αντιδήμαρχος. Υπάρχει περίπτωση να πετύχει στα πολλά ως Δήαρχος ; Μπορεί να κτυπήσει καιι να ανοίγει πόρτες για τα θέματα τωνδημοτών; Το απέδειξε μέχρι σήμερα αφού δεν έκανε τ'ιποτε εκτός από λόγια και υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αποστολάκης μιλάει πολιτικά και απαντάει στην άνευ σκοπού και σημασίας πρόταση, ο Φερεντίνος προσπαθεί να διατηρηθεί στην επιφάνεια, μάλλον παρασυρόμενος. Το έκανε και προηγούυμενα , αλλά κανείς υποψήφιος και όχι μόνο ο Αποστολάκης, δεν θυσίασε το χ΄ροξο του για αμπελσοφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε βρε παιδιά ποιοί θα πάνε στη συνάθροιση. Πιθανόν ο Νίκος Λιάπης, πάμε στοίχημα; Ο Αποστολάκης απαντησε. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι το σκέφτονται από πολλές μεριές φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε τόσο πόλεμο, με τριανταφυλλοπουλους, Bonitsapress και συκοφαντιες ο Αποστολάκης έχασε για 500 ψήφους σ'ολο τον Δήμο. Με τόσο βρωμικο πόλεμο άλλος θα είχε εξαφανισθει. Αυτός όχο μόνο αντέχει, αλλα φτιαχνει έναν ανταγωνιστικο συνδιασμο και απ' οτι φαινεται είναι το φαβορι. Και τρια χρόνια τώρα καμμια κατηγορια δεν στάθηκε εναντίον του. Απλα όλοι τωρα συγκρίνουν και μιλάνε για την ανυπαρξία της τωρινής Δημοτικής Αρχή. Ανυπαρξία που συμμεριζεται μεγάλο μέρος των οπαδων του Θυμιου αφου υποστηρίζουν ότι δεν φταιει ο Φερντινος αφου Δήμαρχος ήταν άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως τα έφερε η ζωή έτσι. Αυτόν που ψήφιζες μέχρι προχθές να τον έχεις σήμερα αντίπαλο . Θα σε κερδίσει χωρίς τη ψήφο σου και θα χάσεις τα στηρίγματά σου. Που ήσουν όταν σε ζητούσε η παράταξή σου και ζητάς τη σήμερα τη ψήφο τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ(2002-2010)ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ.ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΡΙΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ).Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΤΗΝΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.ΚΑΚΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΚΥΡΙΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ)Η ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?(ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ).ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ,ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ.ΦΙΛΟΙ,ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ.ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ,ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το οτι μερικοί προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Φερεντίνο σαν παρθενογέννεση, ενώ ανήκει στην ηγετική ομάδα του τωρινού Δημάρχου / φάντασμα!!! Δοκιμάστηκε αρκετά ως αντιδήμαρχος και κρίθηκε> ΑΦΑΝΤΟΣ. Και αυτός αλλά και οι άλλοι αντιδήμαρχοι και νυν υποψήφιοι σύμβουλοί του θα ψάχνουν να βρούν και την δική τουσ ψήφο στις κάλπες. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!!!
    (Ο Μηχανοδηγός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδιά μην τσακώνεστε και οι δυο είναι διαφθορείς του δημοσίου είτε αποστολάκης είτε φερεντίνος το ένα και το αυτό! ευχομαι να μην βγεί κανένας! αλλά ποιός θα μου πείς να κατέβει στις εκλογες;;; υπάρχουν άνθρωποι εμπιστοσύνης, αλλά τα στομάχια τους τα θέλουν ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο