Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Βλυζανίτες στην Αθήνα





         Τα Βλυζιανά απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως ξέρουν να γλεντούν και να κάνουν μεγάλα γλέντια! Και το απέδειξαν κι αυτή τη φορά στο χορό που πραγματοποίησαν χθες βράδυ Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, στο κέντρο Αγρίμια στην Αθήνα.
     Για μια βραδιά γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, φρόντισαν το κέφι να παραμείνει αμείωτο και η πίστα να μην αδειάσει ούτε λεπτό!
   Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος είχε δρομολογήσει πούλμαν από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου για την εκδήλωση στην Αθήνα και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς κατοίκους να συμμετέχουν στο γλέντι.....

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....


       Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλυζιανιτών Θοδωρής Κοσμάς καλωσόρισε με αγάπη τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
     Αμέσως μετά οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά, με πολύ και παραδοσιακή μουσική, τραγούδια και χορούς και γλέντησαν με την ψυχή τους, υπό τους ήχους του κλαρίνου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα ζεστό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.
Μπράβο σε όλους και του χρόνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με τη Χρυσή Αυγή Χρήστος Ρήγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς.
    Από την  Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, απο την Ξηρομερίτικη Εταιρία Λόγου και Τέχνης ο Χρήστος Γαζέτας και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς, ο Γραμματέας Γιάννης Χρόνης και η Μαρία Πίττα, οι π. πρόεδροι του Συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος και Διονύσης Τομαράς, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Γεώργιος Τσέλιος, από το συλλογο Φυτειωτών ο Κουτσομπίνας Δημοσθένης, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Χριστόφορος Καρατσόλας, το ιστορικό μέλος της βελανιδιάς Μάκης Κατσαρομήτσος, ο Ραδιοφωνικός παραγωγός του Μαγεία FM Λάμπης Μαυρέλης, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, «BLYZIANA NEWS», κ.α.

































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο