Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ερωτόκριτος Γαλούνης: "Το πόσιμο νερό δεν είναι ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση"



Συνδημότισσες – Συνδημότες,
Αισθανόμαστε την υποχρέωση, με θλίψη, να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με την ποιότητα του νερού της πόλης του Αστακού και των Κοινοτήτων Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλου, η Δ/νση Δημόσιας Υγείας Αιτωλ/νίας με το από 13-3-2014 έγγραφό της προς το Δήμο μας, γνωστοποιεί ότι το πόσιμο νερό δεν είναι ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση και ζητά από το Δήμο να προβεί άμεσα στη διακοπή της χρήσης του νερού στον Αστακό και στις απαραίτητες ενέργειες για την παροχή ασφαλούς και υγιεινού πόσιμου νερού.

Επισημαίνει μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί όμοια κατάσταση και με έγγραφα της είχε υποδείξει τα μέτρα που έπρεπε να λάβει άμεσα τότε ο Δήμος, τα οποία όμως η Δημοτική Αρχή δυστυχώς δεν έλαβε, δείχνοντας έτσι την ανικανότητά της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και την πλήρη αδιαφορία της για την υγεία των πολιτών.
Ακολουθεί στη συνέχεια αυτούσιο το κείμενο του εγγράφου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας.


Ερωτόκριτος Γαλούνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

 

6 σχόλια:

  1. Και ένα χιλιοστο αν βρουν οι υπηρεσιες παραπανω απο το κανονικο βγαζουν τετοιες ανακοινωσεις. Οτι λεει ο νομος βεβαια. Πρεπει να περιφραζουν τις πηγες να μη πεφτουν ακαθαρσιες διοτι μια χρονικη στιγμη που μπορει να παρεις ενδειξεις μπορει να βγουν ακαταλληλες. Την επόμενη μερα μπορει να ειναι κανονικο. Γιαυτο πρεπει να χλωριωνονται ασχετως αν πολλοι δεν θελουν χλωριο. Ο Κυριος που ετρεξε να ανακοινωσει ας εφτιαχνε τα νερα στο τοπο του . Τωρα θα σωσει τον Αστακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekanes kalo koumanto esi gia to xorio sou kai tora se pire o ponos gia ta ala xoria .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτον η φωτογραφια που εχεις βαλει όσο ειναι προπολεμικη, μας δειχνεις οτι εχεις μεινει στο παρελθον και φυσικα ζεις με τις ιδιες ιδεες. επειτα το νερο στο χωριο σου ειναι καταλληλο; ενδιαφερθηκες τωρα για τον αστακο και τα υπολοιπα χωρια;τι εκανες τοσα χρονια που διοικουσες το χωριο σου; βρε ποιον δουλευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λες φίλε μου! Η υγεία είναι κάτι που απ' ότι φαίνεται κάποιοι δεν την υπολογίζουν! Να προσέχουν όμως γιατί η αμέλεια για τέτοιου είδους αμέλεια μπορεί να αποτελέσει κακούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού ανησυχεί για την Δημόσια Υγεία ο κος Γαλούνης ,γιατί δεν μας κάνει τη χάρη να μην ασχολείται άλλο με τον τόπο αυτό και παίζει με τα νεύρα μας.
    Θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση 2 μήνες πριν τις εκλογές,ενώ όσο ήταν στη θεσμική του θέση ''αγρόν αγόραζε'' .Αληθεύει οτι στο Αρχοντοχώρι(που είναι και ο τόπος καταγωγής του)μετά από τα τόσα χρόνια διακυβέρνησής του ο κόσμος διψάει;Εξάλλου κε Γαλούνη γιατί ανησυχείται για το νερό στο Ξηρόμερο,αφού εσείς πίνετε νερό στο Αγρίνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο