Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πρέβεζα:Επεσε το πρώτο πρόστιμο για κάπνισμα!

         Επεσε το πρώτο  πρόστιμο για κάπνισμα στην Πρέβεζα! Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εχθές από μικτό κλιμάκιο σε καταστήματα της πόλης θαμώνας καφετέριας  πιάστηκε να καπνίζει και καλείται  τώρα να πληρώσει πρόστιμο αξίας 50 ευρώ, ενώ ο  ιδιοκτήτης του καταστήματος θα κληθεί να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο των 600 ευρώ.
     Οι καταστηματάρχες και στην Πρέβεζα θέλουν να σεβαστούν το νόμο, όμως οι καπνιστές πελάτες κάποιες φορές δεν φαίνονται πρόθυμοι να πίνουν τον καφέ ή το ποτό τους χωρίς τσιγάρο......



   Αυτό στο οποίο ευελπιστούν είναι να μπεί για τα καλά η Ανοιξη να φτιάξει ο καιρός και να μπορούν να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους ,ώστε να απολαμβανουν οι θεριακλήδες το τσιγαράκι τους!

http://epirus-tv-news.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. το ολο προβλημα ειναι να σου περασουν το μηνυμα της στερησης . το μηνυμα , για μια ελευθερια που εχει ηδη να αρχισει να χανεται εδω και χρονια . δεν τους νιαζει το τσιγαρο . αν τους εμελε αυτο θα μπορουσαν να φτιαξουν χωρους μεσα σε καθε μαγαζι για καπνιστες . αλλο ειναι το κολπο γκροσο .. σε λιγα χρονια τα παιδια μας θα ειναι ικανα μονο να δουλευουν , να πληρωνουν αβερτα στο (συστημα ) και να περνουν μια χουφτα χαπακια να κοιμουνται το βραδυ νωρις για να συνεχισουν σαν ειλωτες ./ θα κοπουν αργιες , γιορτες , πανυγυρια , και πολλα αλλα . θα κοπουν και οι οικογενειακες σχεσεις . απλα θα σηζουνε . εκει θελουν να το φτασουν το πραμα . ας ειμαστε πολιτισμενη ευρωπη αλλου τουλαχιστον . στην υγεια , στην παιδια , στο δυκτιο που χανεται κοσμος καθημερινα . αλλα αυτα ειναι γελιωτητες που κανουν . οταν θα μας μεταμωρφοσουν σε πληρη δουλους , εμεις ακομα θα χτυπαμε παλαμακια γιατι κοψανε το τσιγαρο απο τα μαγαζια . ενδιαφερωνται για την υγεια μας τελικα ? πραγματικα ειναι για γελια και κλαματα . ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ . ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο